*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (61)*
Raspunsuri - Pagina 5
alina023 spune:
Venera, multa sanatate si voua si sa va treaca cat mai repede! Si mie mi-e teama sa nu o iau si eu. Incercam sa pastram reguli de igiena fff stricte, ma spal pe maini ff des, am grija sa nu ating ce a atins el cu ochisorii...poate reusesc sa scap. Daca nu...habar nu am ce voi face. Tu iti pui picaturile acelea in ochi? Eu am citit pe prospect ca exista o oarecare rezerva in a fi folosite de catre femeile insarcinate sau care alapteaza. Ai grija de tine, de voi!
Pupici!
Alina 35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 5 saptamani!!!!
miri_mik spune:
jelimoni... io i-as trage o sapuneala... pe mahmureala; aica nah, il lasi cu baietii, dar exista o limita, nu bei pana nu mai stii de tine sa te maia dune nevasta de pe covor...o scuturatura buna de dimineata si p-orma il ierti. daca ii faci mic dejun ramai cu el nemancat, ca e mahmur. pregateste-i o aspirina mai bine si ceva impotriva arsurilor de stomca, pt astea o sa-ti fie recunoscator:)
miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
ceska777 spune:
Neata!!!!!!!!!!
Am vazut ca mai sunt zuze-cum ziceti voi treze la ora asta?????????
Asa as mai dormi in week end. Dar profit ca doarme sotul mai mult si monopolizez computerul. Oricum nu exista noapte sa nu visez ceva -ba de groaza , ba SF.
AngeliquedeS asa bine mi-ai facut ca mi-ai remarcat mesajul. Desi am lipsit v-am recuperat si va citesc mereu. Mi se pare totusi ca si prezenta sunt invizibila pe site - mai zicea cineva de "omul invizibil". Nu am nevoie de mare si multa atentie dar am observat ca numai polemicile au adus interactiune asa ca mai bine nu!
E oricum bine ca pot "vorbi" si cu altcineva in afara de sot chiar fara feed-back. Nu stiu ce ar zice docdecap despre asta.
La faza cu frica si teama ii dau dreptate.
Oricum ieri am reusit sa ma cert cu sora mea din RO prin mail! Am aici o vecina la care vine mama regulat sa stea cu fetita de 6 luni. Si mie -poate oi fi mai sensibila acuma la stari conflictuale- mi se tare ca bunica asta face terror! Atata comenteaza despre una si alta: ca de ce a pastrat animalele(caine +2 pisici) in casa cand are copil mic, ca de ce nu face asa , asta sa o faca invers si culmea ii reproseaza ca lasa casa intoarsa -cica, desi e ordine la ei merg de cateva luni in casa lor si chiar atunci cand nu era bunica era ordine si curat- ca sa se ocupe de fetita. Nici nu as mai stii cum sa-i fiu pe plac. Vecina are incredere in mine sa ii fac singura baie la fetita-am facut-o de mai multe ori cand nu era bunica aici. Si bunica nu m-a lasat, adica cand am vazut cum face m-am dat la o parte si am lasat-o pe ea. Singura revansa e ca fetitei ii place sa o traga de par pe bunica si ne simtit noi doua razbunate!! Asa ca ma pune cucu sa ii spun sorei mele sa incerce sa o prelucreze pe mama cand vine la mine dupa ce nasc sa NU NE STRESEZE! Eu o stiu cum e -cea mai buna mama dar stresanta. Tobias insa s-ar putea sa nu reziste mult! Asa ca m-am certat ca ea nu vrea sa fie aia rea sa se supere mama pe ea, sa o puna in tema-tras de urechi- pt ceva rau ce maica-mea nu a facut dar ar putea sa faca -STRESS. Asa ca..........am incetat iar relatiile diplomatice pt o vreme -max 1 sapt ca nu ne tine niciodata mai mult.
Acu gata iar sedinta de terapie!
Sa aveti un week end frumos!
Ceska, 32 sapt+ 1 zi cu Benji
jelimoni spune:
miri_mik de acord cu tine..nus tiu cum o putut trece chiar in halu asta de limita aceea...probabil lipsa de experienta nu situ nu-mi pot explica,nu mai zic nici de pretenii lui cand vezi ca un om exagereaza atunci il opresti nu-l mai lasi nu vii si-l lasi acasa pe covor...offf
stai sa vad acum cand se va trezi ca nu prea da semne ca va fi curand :)
i-am pregatit deja aspirina...poate ca cu una dupa cap isi face mai bine efectul
Moni 30+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
virgo spune:
Jelimoni , am si eu un specimen dintr-asta care se face muci ca un adolescent ... am avut cateva episoade taaaaaaaaare interesante ! Nu e vorba sa nu-l mai lasi , ca el daca vrea oricum se duce . Sunt sigura ca de la lipsa de "antrenament" ti-a facut pocinogul , ca un bautor profesionist nu da la rate decat in coma alcoolica si nici atunci !
O sa se potoleasca singur , ai sa vezi . Acum lasa-l sa sufere un pic si plange-te de nesomn , asta o sa-l doara mai mult decat mustruluiala !
Fetelor , eu era sa dau coltu' azi noapte ! Am mancat pe la 7 - nimic interesant - am dormit pe canapea pana pe la 11 ... iar pe la 3 faceam ture ! Crampe si iar crampe , ameteli si stare de voma . Se trezeste omu' si zice ca nici lui nu-i e tocmai bine . Si zic : fuck , carnea aia de pui ... e demult la congelator , probabil . Nu-mi mai amintesc cand am luat-o , ca sunt tampita la cap si NU scriu pe pachet ! M-am chinuit sa dau la rate , dar n-am avut ce , digerasem deja problema . Si sa vedeti ce frumos faceau matele mele ! Bebe si el in alerta , ca de durerea mea nu dormea nici el ... spre dimineata am cazut la datorie . Acum am diaree , evident .
Azi arunc TOT din congelator !
docdecap spune:
Moni, e nasol cu bautele, mai ales cand mai si muncesti dupa exagerarile altora... Nu te ambala singura pana se trezeste, o sa ai timp destul sa te ambalezi cand il vezi mahmur...
Cred ca se lasa cu cadouri pentru bebe sau trezit noaptea si avut grija de el....
Ceska, cred ca mai degraba ne certam cu altii pe mail (vorba aia, n-ai intonatie, n-ai reactie rapida, feedback etc). -a propos, vorbitul pe site fara feedback suna a psihanaliza, unii dau bani grei pentru asta
Si cu mama cred ca mai bine vorbesti tu sa vezi care e situatia, si dup-aia mobilizezi trupe suplimentare pentru sustinerea punctului de vedere.. asta daca n-o s-o faca cupilu', cum i se intampla prietenei tale...
si sa stii ca nu vorbesti chiar singura, da' eu am citi 3 capitole si pe bune daca am reusit sa retin mai mult de 3 idei...
fata
Monica 32+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
greta4you spune:
quote:
Originally posted by jelimoni
fetelor am avut o noapte de-mi vine sa ma urc pe pereti....totu o inceput cu iddea mea stralucita de-a insista si convinge pe sotior sa iasa si el cu baietii caci mereu ii refuza nu-i place sa iasa,pana la urma a iesit iar eu care eram rupta de oboseala n-am mai putut dormi pana la 3 nefiind obisnuita sa dorm fara el...
si uite asa m-am trezit la ora 4 cu el acasa rupt de beat (prima oara cand il vad baut in 4 ani de zile!!)inconstient mi-a vomat in dormitor si binenteles ca o cazut peste voma... tare m-am speriat sa nu se inece caci era inconstient... si acolo mi-o adormit pe jos...va da-ti seama ca 2 ore m-am chinuit sa-l mut dintr-o parte in alta sa spal parchetu si sa-l curat si pe el...ahhh doamne...frumoasa noapte asa-i??mai ales pt o femeie gravida...
eh dupa ce-o scos tot afara o fost in stare sa-mi zica de vreo 5 ori ca-i pare rau...apoi a adormit bustean...
nu stiu cat naiba o putut bea nici macar ametit nu l-am mai vauzt in atatia ani...va dati seama socul meu...sa ma trezesc cu noaptea in cap cu el in starea asta..ofofoff
acum mi-o sarit tot somnu
asa-mi trebe ca-l trimit in oras...data viitoare o sa fiu scorpie !!!
mai rau ca nici nu pot fi suparata pe el ca mi s-o rupt sufletu cand l-am vazut asa...mai ales la ce sperietura am tras...
hmmm ce pedeaspsa sa-i aplic dimineata??
vad ca ati dormit bine noaptea asta n-ati sris mai nimic..
va pup
Moni 30+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
...acceasi parere o am si eu...nu-l certa prea tare..gandeste-te ca-i pare rau cu siguranta pentru ceea ce a facut...sotiorul meu a facut asta in urma cu cativa ani,era atat de beat de nu stia absolut nimic,era efectiv "dus"...atunci eram foarte suparata si nervoasa dar in acelasi timp imi inspira mila...nu l-am certat dar i-am explicat exact in ce stare era..s-a rusinat atat de mult ,ca de atunci nu s-a mai intamplat ...si pe deasupra daca-i pomenesc si rusineaza si acum.....
Cristina,31+
alina023 spune:
Eheheheeeee...feedback... E placut cand primesti unul dar pe mine nu ma deranjeaza nici cand pare ca vorbesc ca televizorul . Deh, ma mai apuca si pe mine cateodata limbarita.
Ca acum de exemplu... Stam in casa, eu si Luca, si ne plmbam de la calculator la TV si invers. Facem cu schimbul . Nu am chef de altceva nimic, de iesit din casa nu pot din cauza conjunctivitei lui Luca, treaba prin casa nu am chef, citit nu am chef, joaca nu am chef...merge sa stau pe net si sa vorbesc cu voi.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 5 saptamani!!!!
greta4you spune:
quote:
Originally posted by Ereena
zeririlouiza, multumesc de mesaj.Nu am ma mai deschis calculatorul de ieri de cand am ajuns acasa .Aseara ma iesit la o plimbare pe jos si a fost mult mai bine, chiar am si dormit bine.
Spunea cineva de faptul ca a mai fost pe un alt forum unde s-a simtit invizibila pt toate celelate de pe acolo, aceeasi senzatie am avut-o eu ieri ... din pacate.
29+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
...da ..eu sunt cea care pe alt forum m-am simtit invizibila...si erau fete din orasul in care locuiesc...pacat...am fi putut deveni mai apropiate...dar ..asta e...aici ma simt cu mult mai bine..multumesc zuzuci...
Cristina,31+
alina023 spune:
Fetele, gata, mi-am gasit de lucru pentru cca 15 minute . Incerc sa fac cozonac la masina de paine. Daca tot suntem grasi....pai sa fim pana la capat
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 5 saptamani!!!!