*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

irinouka! ,
vreau si eu colac secuiesc!!!!!!!! Problema e ca sotul meu nu stie ce e aia si insista pe tema cozonac. O sa fac cand oi gasi mac! Mac-mac!

Ceska, 32 sapt+ 2 zile cu Benji
[red] AMR 8 Saptamani [red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by miki_baby

AAA...am schimbat si noi saptamana.

AMR 7 SAPTAMANI!!!!

Miki 33+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

neatza si felicitari pt schimbarea semnaturii. apropo, ca tot AMR 7 saptamani, la ce numa va ganditi pt buburuza simpatica? nu ca ar fi asta un nume urat! :-)))

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

phiii, ce succes are cozonacul meu secuiesc! :-)))))))
macar aici stim o treaba, zuze dragi: nu stim sa-l facem, neam! oricat a pofti!
mi-e ca in drumul meu catre nu stiu unde ma voi agata si de un cozonac. asa, ca sa nu stric gasca pe ziua de azi.
darene, mor cand aud de preturile din tarile arabe. bine, la unele produse. super-cumparaturi ai facut, bravo!

irina 32 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

multumesc, irinouka!

Avem 2 variante de nume: Emma Katariina si Saara Maria. Am hotarat sa asteptam sa o vedem mai intai si apoi sa decidem. Avem timp 2 luni pana inregistram copilul. Pana una alta ii spunem Buburuza...si tare cred ca asa o sa-i spunem din cand in cand si dupa ce se va naste. AA ...si acum ii mai spunem "Printesa" pentru ca Timo ( sotul meu) a zis ca e "Daddy's little princess".

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

miki, ii spuneti buburuza sau ladybug? :-)
imi plac ambele variante de nume. poate ceva mai mult saara maria. dar, cum ziceti si voi, cand o sa o vedeti o sa stiti cel mai bine. nu-i deloc graba.

irina 32 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by ceska777

irinouka! ,
vreau si eu colac secuiesc!!!!!!!! Problema e ca sotul meu nu stie ce e aia si insista pe tema cozonac. O sa fac cand oi gasi mac! Mac-mac!

Ceska, 32 sapt+ 2 zile cu Benji
[red] AMR 8 Saptamani [red]

Seminte de mac gasesti linistita la orice magazin turcesc din lumea asta ! Varza murata - la fel . Zacusca - asisderea . Nici pe la macelariile lor n-ar fi rau sa dai un tur , au o burta ... superba si foarte gustoasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by irinouka

miki, ii spuneti buburuza sau ladybug? :-)
imi plac ambele variante de nume. poate ceva mai mult saara maria. dar, cum ziceti si voi, cand o sa o vedeti o sa stiti cel mai bine. nu-i deloc graba.

irina 32 Rares

Ii spune Buburuza si trebuie sa-l auzi pe Timo ce scump e cand spune asta sau in general cand vorbeste romaneste:)
Si mie imi place mai mult Saara Maria..si cred ca asta va fi alegerea finala...nu ca pun eu piciorul in prag, Doamne fereste!!

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

hihi, miki, d'aia te si intrebam, ca mi-am imaginat un finlandez spunand "buburuza", cuvant care nu mi se pare ca intra la categoria "usor de pronuntat in romaneste".
cred ca e f amuzant sa-l pui sa murmure ceva pe imba noastra. bine, nici cu a lor nu mi-e rusine...norocul mare-mare cu finalndezii, din experienta mea personala, e ca vorbesc foarte bine engleza (cel putin asta era situatia cu cei pe care i-am cunoscut). dar cand o apuca pe pasareasca lor, adio, frate! nu seamana cu nimic. desi stiu ca se inrudeste cu maghiara, au acelasi filon.

pup buburuzele

irina 32 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna fetelor,
Revin si eu dupa o perioada de pauza in care am fost prinsa cu diverse probleme , iar de acum o sa mai detasez un pic si sa mai stau si pe acasa si o sa pot sta la discutii cu voi.
Am fost si un pic suparata pt ca sapt asta am fost la dr si bb e un pic mai micut cu cateva zile, dr a zis ca nu sunt probleme si de acum incepe sa recupereze, sper sa fie asa si abia astept la inceputul lui dec sa mergem la dr sa vedem daca a recuperat sau nu.

In primul rand cred ca ma votat toate fetele noastre de la miss odiseea, daca ma scapat pe cineva sa ma atentionati.

Irinuka si mie imi palce kurtos -ul la nebunie cel cu nuca , ce pofta mi-ai facut , de fiecare data cand ajung la munte nu ratez ocazia de a manca si acum as da o fuga la munte, in bucuresti stiti un loc de unde se poate lua asa bun ca acolo????
Brrrrrr frig rau mai e afara si am un chef de iesit din casa dar nu cred ca voi iesi, asa bine e la caldurica.

cum creste
Carmen 29 + David Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

raportez:
am terminat cu calcatul si aranjatul primelor doua ture de hainute, adica alea care au ramas de la bruno... alealalte sunt in masina de spalat. le dau io gata azi nenica, cat ai zice... o fraza lunga, ca parca-s cu incetinitoru':)

ceska mama, e bine sa ai vant cald sub aripi, zboara mama cat de sus si mult poti c-apoi cand vin noptile nedormite tare cud rag ne-om gandi noi la huzurul asta:))
ca tot te-ai legat de mine... (glumesc) mah io-s un optimist a dreaq:) am suferiiiiiiiiiiiit ca un caine de preerie parasit in urbea asta de buric european, un an de zile! am stat in cas,a c aun popandau mancand fistic si blestemand soarta, facandu-i capul mare sotului si sport in fiecare zi la o sala 2 ore pe zi - fara rezultate remarcabile (aveam tot atatea kile cat ciuda mea care crestea in raport direct cu sarguinta mea). dar... am descoperit scoala de franceza. ei, acolo am inceput io sa le demonstrez unora ca romanii "nu e toti" tigani si ca "are" cap. oricum e o chestie pe viata si pe moarte lamine, sa fiu buna la ce fac, cea mai buna daca e posibil si ma deprima concurenta directa, da dupa depresie... vin cu impresie... (gratiela, asta de la mama mis e trage). acu sunt bine in pielea mea si sa-ti spun si de ce: la 30 de ani, cand i-am implinit am realizat tot ce mi-am propus pt anul asta: mi-am gasit un job - temporar dar bine platit si din primul sut, si mi-am serbat ziua acolo, kikiki - am ramas gravida in noaptea in care am implninit 30 si sa moara mortu' daca ma dau pe un jeb de cuie:) plus ca am doo atuuri... un sot absolut superb - sa va dea domnul asa o iubire - si un copil de care sunt indragostita!
am si eu frate josurile mele. dar cand imi vine-asa cate un gand cremenal, ma iau de socara:d, de maica-mea samd. si apropos d emaica-mea, uite, m-am facut o egoista. e bolnava, in sensul ca aproape oarba. nu am cum s-o ajut. nu acum, cu burta la gura si cu alte energii de pus in miscare pt al doilea bebe. si de cate ori o sun, imi spune: "tu nu ma crezi ca io nu mai vad", air eu nu pot decat sa ma gandesc..."si daca-mi repeti la infinit, o sa vezi?" simt ca ma incarca de vinovatii pt ca eu sunt aici si pt ca am luat decizia sa fim doar noi intre noi cand vine sacha pe lume fara ea. si asta ma scoate din sarite.

darene, cu periutsa de cap, n-ai cum sa-i faci rau. de fapt il ajuti, ca crustisoarele de lapte sunt o belea (mustela e eficace in cazul lor) si il ajuti pe bebe sa scape de scarpinaturi. nici nus tie el saracu ce bai are, dar poate urla ca-l papa in capshor.
p-orma cu dulce in regim....
regula 1: mancare, fara dulce, fara desert, dulcele la o ora dupa ce a terminat d emancat. cat posibil un "dulce" destept: fructe sau deserturi cu proteine din lactate. piscoturile... alea strica tot. iar daca sunt fara zahar, a nus e uita ca lips ade zahar e completata cu supliment de grasimi.

irinouka... ce le-ai fauct fetelor cu cozonacul:)) eu m-amsmekerit, cam in fiecare duminica le fac baietilor - azi nu, ca m-am lenevit - un piscot/chec dintr-ala de sta la frigider in forma lichida. il trantesti in tava si in 30 de minute e gata fara sa-l bagi in seama:) abia astept sa-i tragi pozica lui bebe:)

alinutsa, bine ca luca e bine! acu poti sa-l lasilinistita cu taica-sau:) samai rasufli si tu de vreo doo ori.

miki, noi i-am zis lui bruno la inceput "bubu". sa vezi ce ma enervez acu cand o aud pe soacra-mea ca-i zice tot asa. nu de alta da io am luat un shlap de la moasha, ca tot asa era un bebe pe car elumea il alinta in toate felurile si care la un an si ceva nu mai stia cum sa reactioneze... ca nu-si cunostea numele. asa ca... exercitiu bun pt buburuza, sa alegeti de-acu un nume ca sa va obisnuiti cu el si sa stie si ea acolo in burtica ce nume frumos o sa aiba. muuuah!
bon, acu merg sa pun supica la fiert. cica:)))

miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput