*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lalaD, asa da, adica ma gandeam ca e cupa d-aia, stii tu "ia-sa-ti-arat-io-tie-ce-bataie-iti-trag". ma bucur ca nu despre asta e vorba. foarte frumos ca v-ati gandit sa-l dati la "kikido" cum zic eu. sotul meu face kiki de 11 ani si doar de vreo 3 da cursuri. numai adultilor. are un club in care merge (cand il las) de 3 ori pe sapt, si da cursuri cand ii cere proful. ii place mai mult postura de elev. din cand in cand mai merge la stagii (cand mai vine cate un japonez mik si ager sa-i invet epe belgieni ce e aia sport) si cand mergem la baia mare da si pe la clubul de acolo:) rar, e drept, dar lumea il asteapta:) - de fapt, asa ma laud eu cu el ca e un grozav si numa mi se umfla sufletul cand stiu ca oricat e de bun, e de o modestie exemplara si sanatoasa:)

ashea... acu pot sa spun "buna dimineata". mi-am facut si ceai si cafea. m-am cantarit si-am strambat din nas... nah, ca se aduna si la mine, sau e doar o chestie de rontsait susan noaptea.. whatever, asa mi s epare o porcarie sa-mi stric eu duminica cu reflectii asupra gabaritului depashiiiiiiiiiiit:))

dupa ce pleaca soatsa la kiki, ne punem pe calcat haine pt sacha, su si bruno. ar trebui s ainvat ceva si pt scoala, dar doamne ce-as mai dormi. fu cam grea ziua de ieri. si hemoroidul "bate la usa" cu pulsatii nemernice:))

pusizam:)

miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Buna dimineata si de la noi...intr-adevar, e o vreme urata de sa nu dai nici un caine afara...asa ca stam cumintele in casa, la caldurica, in fata calculatorului, cu ceva de rontait in fata, ca doar este duminica, nu?
Va doresc o zi excelenta!

Adriana S.

-29 sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Vreau si eu crenvusti .Mai mai ca imi vine sa ma duc sa-mi cumpar.Astazi sunt o pofticioasa.

Poze
Elena
34+
AMR 6 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Anandrei

alina, pls, zi-mi si mie ce ar trebui sa completez la "numero de carte" la metoda de plata de pe la redoute, pls! Ca au astia niste reduceri si innebunesc daca nu cheltuiesc si eu ceva!!!

Ana-Maria 32+ cu David Andrei

AMR 8 SAPTAMANI!

hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN?vhost=good-times
poze cu mine gravidutz http://good-times.webshots.com/album/561416928AggxGo?vhost=good-times
poze cununie si nunta http://good-times.webshots.com/album/561419169ULrLZD?vhost=good-times

Adriana, trebuie sa scrii numarul de pe cardul tau bancar. Este un numar cu 16 cifre. Spor la cumparaturi!

Neata zuzici!

In primul rand sunt fericita sa va spun ca ochisorii lui Luca arata mai bine decat ieri si la mine vad ca nu s-a intamplat nimic pana acum. Desi am spus ieri ca nu mai merg in Cora...cred ca tot acolo ajung ca sa cumpar cozonac. (mama ei de masina de paine, ca iar mi-am amintit!).

Va pupacesc si merg sa votez si eu.

Alina 35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
Printre cele mai "tari" mesaje pe aici le consider pe ale tale miri_mik . Si nu stiu de ce: adica stiu! Sunt asa optimiste ca de "ciuda" imi vine mereu sa te intreb: tu ai numai zile bune? Parca numai atunci cand nu prindea sotul avionul -sper sa nu incurc ceva pe aici- ai fost putin agitata.
Eu am avut ieri o zi high! Parca luasem ceva! Si chiar nu aveam motive de aia ma si mir! Adica motive am mereu: am un sot care ma iubeste, suntem sanatosi, asteptam primul copil, familia din Ro e bine! Dar ieri am fost high. Am pus cred 2 mesaje pe aici pe care le-a si remarcat cineva -MERSI FETELOR, MI-A FACUT BINE. Apoi am ascultat muzica pt copii: super haioasa si vesela de imi venea sa sar intr-un picior. Eu cred ca sunt hormonii, ce ziceti? Si e bine ca sunt si din astia nu numai din cei care ne fac sa facem spume!
Singura problema e ca nu am gasit mac pt cozonac cu mac! Asa ca mai e cineva care a ramasa cu pofta de cozonac in cui!
Legat de vise nu e noapte sa nu visez. Cel mai haios e ca azi in vis ma gandeam ca ce noroc pe mine ca inca nu am racit in iarna asta asa cum li s-a intamplat unor fete de pe forum! Deci visez cu voi! Si apoi ma aflu-tot in vis- la medic care vrea sa imi ia proba din gat!!!!!!! Si deschid ochii duc mana la gura si observ ca o aveam larg deschisa!!!! Si gandisem "sper ca nu e prea umflat gatu ca sa poata lua asistenta proba"!!!!!!!!!!!!
Sigur ca treaza am observat ca ma tine ceva in gat: am facut un ceai roiboos cu orange si multa lamaie felii! Daca o sa povestesc sotului o sa moara de ras: asa vis veridic!
Daca miercuri am si de la dr vesti bune legate de bebe atunci chiar o sa plutesc. Chestia asta va sfida gravitatia dar asta e!
Sunt atatea chestii despre care vb voi si de care as vrea sa ma leg in mesajul meu, daŽ pana ajung la scris le uit! Nu va suparati. Zicea docdecap cred ca eu am aici psihanaliza pe degeaba si mi-ar parea rau sa fie asa. Uite de ex la miri-mik nu vad prin mesaje sa sufere de singuratate ca e la straini! Nici eu nu sufar dar uneori vreau acasa! Cred ca e din cauza Craciunului care se apropie.........
Gata, ma scutur putin ca tre sa raman high, nu???
O zi perfecta sa aveti!

Ceska, 32 sapt+ 2 zile cu Benji
[red] AMR 8 Saptamani [red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

saliu-saliu!

inteleg ca s-ar fi rezolvat problema cu voturile? ca ma pregatesc iar sa dau cu cate cinci stelute in mamicile de ian-febr, hihihi.
ereena, si de la mine...e urat si aici dar tare cred ca imi fac un drum de 20 de minute pana...unde ajung, ca daca nu dau macar putin din picioare simt ca ma anchilozez de tot. iar pana la gym-ul de marti mai e, asa ca, deh, sa profit se ziua libera si sa o iau la picior. as da si o tura pe la cosmetica dar nu ma simt chiar asa in forma.
asa e, mai e putin pana il trag in poza pe bebe rares...cred ca va fi ultima eco d'asta en detail. dupa care o sa-i vad mutrita direct la intalneala din ianuarie.
chiar vorbeam ieri cu cineva...se spune atunci cand se naste un copil ca "vine pe lume". de fat, el cam e pe lumea asta de destul de mult timp, ma gandesc, cata vreme ii bate inima si se agita de zor in burtile noastre. dragii de ei!

chiar, fetelor, voi va mai programati la vreo morfologie de la saptamana 33 incolo?

miri, io am ramas la pofta de tencuiala de pereti si de creta. in timp ce tu povesteai de batonasele de susan, eu imi imaginam batonase de creta, cum aveam la scoala, vai, o bunatate! le-as crantani de n-as avea aer.

ramonab, bine-ai revenit, te cred si eu ca ai vrut sa profiti si sa petreci cat mai mult timp cu sotul...felicitari pt cumparaturele!

alina, ma bucur ca i sau mai limpezit ochisorii lui luca. vad ca nu te lasi cu cozonacul, s-a molipsit acum si ceska, mai-mai, fetelor! io stiti ce-as prefera? un kurtos kolac d'ala cinstit, cald si cu multa nuca, phiiiiiiii!!!

ceska, fly high in continuare!

pup zuzele, s-aveti o zi cat mai la adapost!

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Neata!

Fetelor de la miss odiseea- sunteti superbe!! Am votat si eu, of course!!

Asta e un link informativ pentru mamicile din Bucuresti
http://libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=191709

Miki 32+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

AAA...am schimbat si noi saptamana.

AMR 7 SAPTAMANI!!!!

Miki 33+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Mi-am amintit sa va spun ca am luat din Careffour termometru de baie de la Nuk,cam 3 $,super ieftin si unul digital pt bebe,cam 6$,nu mai stiu ce firma.Asta pt bebe se poate folosi sub limba,la subrat sau rectal.Daca nu o fi bun luam din ala scump de ureche.

Nu cred ca o sa cumparam perie de par pt bebe de pe acum pt ca o sa-mi fie teama sa-l pieptan,stiu ca nu o sa aiba oasele craniului lipite in 2 locuri.

Ceska m-ai facut sa zambesc cu visele tale!Si eu am vise mai nastrusnice.Ma bucur ca ai si "hormoni de fericire"!Eu sunt de fire foarte calma,ma mai apuca plansul cateodata la filme sau la nervi de cand sunt insarcinata.
Alina sper sa se vindece de tot repede Luca !

La mine e asa de frumos afara,am scos si eu nasul un pic pe balcon,e innorat dar nu cred ca o sa ploua.E chiar caldut.

Mi-am adus aminte si de cozonac si nu stiu daca o sa gasesc,poate din ala italian.Dar crenvustii nu pot sa mi-i scot din minte!Poate de foame...

Miri ce mai papi tu bun ?Sotul meu a inceput sa tina regim dar simte nevoia sa manance si ceva "dulce " dupa mancare.Deocamdata si-a cumparat piscoturi.

Poze
Elena
34+
AMR 6 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irinouka, m-ai omorat!!! Colacii secuiesti sunt desertul meu preferat. Cei cu multa scortisoara sunt preferatii mei. Daca pana acum mai stateam pe ganduri....acum ies rapid din casa...macar cozonac sa mananc...

Alina 35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput