*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (61)*
Raspunsuri - Pagina 10
danybv spune:
Mie imi place muntele doar sunt brasoveanca .Dunarea nu ma prea incanta fiindca am rau de apa.
danybv32Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
alina023 spune:
Multumesc pt voturi, zuzici!
Am citit acum certificatul de garantie in care scrie clar ca repunerea in functiune a acestui aparat in perioada de garantie se face numai prin reparatie. Hmmmm... S-o creada ei! Verific dar cred ca au si maine deschis la Altex si ma prezint cu aparatul in brate. :((
Alina 35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 5 saptamani!!!!
Anandrei spune:
Mama ce furioasa sunt! Am 10 mii de motive si nici unul! Sunt in primul rand furioasa ca nu gasesc varianta crackuita de la mystery case files madame fate, un joc dupa care suntem disperati si eu si Andrei si il jucam de la inceput impreuna. Asta e al 4-lea aparut si inca nu l-au "rezolvat" baietii care se pricep la crack-uri! Am o varianta dar e defecta!!!!
In al doilea rand ca e sambata seara si stau inchisa-n casa! Sunt omu' mofturos! Eu sunt o putoare, Andrei munceste si eu tot ma burzuluiesc ca nu ma plimba si pe mine! Adica eu stau acasa ca beshnitza, el produce bani si tot eu sunt cu gura mare!
In al treilea rand ca familia lui lala e dusa cu capul! Ei chiar nu pot intelege ca bebelusul e mai important decat o anivarsare care vine si trece?
Si in al patrulea rand ca i s-a stricat masina de paine alinei! Chiar aveam pofta de cozonac! Imi si imaginam miros de cozonac in toata casa!
Si in al 5-lea rand pt ca mi-am facut si eu cont pe la redoute si-mi luasem o gramada de chestii dragutze la reduceri dar nu reusesc sa introduc "numero de carte". Adica numarul de card, probabil. Am incercat toate variantele. Care naiba e ala?
Pup si sper ca voi aveti o seara mai placuta ca a mea!
Ana-Maria 32+ cu David Andrei
AMR 8 SAPTAMANI!
hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN?vhost=good-times
poze cu mine gravidutz http://good-times.webshots.com/album/561416928AggxGo?vhost=good-times
poze cununie si nunta http://good-times.webshots.com/album/561419169ULrLZD?vhost=good-times
alina023 spune:
Ana-Maria, ce scumpa ai fost cu furiile tale. Cred ca si vremea de afara ne creaza stari de-astea de nu ne convine nimic. Eu am stat azi toata ziua cu Luca si simt ca o iau razna. E tare mofturos azi. Am incercat sa-l rup de calculator si TV si bazaie si bombane prin casa. Cica: "Ai o comoara si asa o tratezi????" Auziti si voi vorbe pe capul lui. Eu il tot alint "comoara mea" iar el este un mic santajist. Tza tza tza.... Abia astept sa vina maine taica-su si sa il pasez cateva ore ca mi-a scos peri albi azi.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 5 saptamani!!!!
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor
Azi am fost la plimbarica in carrefour, am luat cadou pt o prietena a carei zi de nastere e astazi si m-am plimbat pe-acolo o gramada. Am patit la casa prioritara la fel ca Miutza ba inca o tipa din fata dadea telefon la nu stiu cine si ii spunea sa vina la Casa 7 ca nu e aglomerat. Normal ca nu era aglomerat ca e casa prioritara si trebuie sa o aglomereze ei. In fine... La noi ploua si e fff mohorat, cand am ajuns acasa am facut papa bun, nu spun ce sa nu va fac pofta si acum m-am asezat la calc.
Erreena, imi pare rau ca ai avut senzatia ca ai fi invizibila, sunt convinsa ca nimeni nu te-a ignorat intentionat, cred ca ne-a luat valul pe toate si nu ne-am dat seama. Uite un pt fata.
Jelimoni exact ca tine am facut si eu in seara asta, am insistat ca iubitul meu sa iasa si abia apoi am citit postarea ta . El urmeaza sa plece pe la 9 si i-am povestit ce ai patit tu si i-am spus sa aiba grija ca la cat e el eu nu o sa pot nici macar sa il mut de pe o parte pe alta ca sa sterg sub el
Ceska, imi pare rau ca te-ai certat cu sora, dar iti inteleg perfect punctul de vedere, din intentiile bune ale mamelor ar putea iesi chestii foarte nasoale, cearta si nervi inutili.
Stancutza, mi-au placut pozele cu zestrea lui bebe!!! Ce frumos aratau toate acolo pe uscator!
Grati.ela, a fost bine cu Ozi la concurs, nu-i asa?
Ven, alina imi pare rau ca sunteti bolnavioare, e un virus nasol care bantuie vad ca peste tot. Si problema cu ochisorii tot de acolo vine.
Alina. mi-ai facut o pofta de cozonac ceva de speriat!!!! Eu nu am avut pofte mari in sarcina asta: una in care am poftit mamaliga , a doua in care am poftit inel si acum asta de cozonac si m-ai imbolnavit!!!!
LaLa eu zic sa stai pe popoul tau si sa nu pui la suflet ce spun altii. Eu le-as spune in fata: Asa a zis doctorul asa fac, e viata copilului meu la mijloc!!!
Danybv, bebe sa fie sanatos ca lucrusoare o sa ai de unde sa ii cumperi pana la urma. Dar si cand o sa iasa masina din service sa vezi ce o sa dai iama prin magazine!
Anandrei ai fost mortala cu motivele de enervare!!
Am votat si eu fetele. Si bineinteles ca m-am enervat. Cum poate sa ii dea cineva Ancai Diana o steluta la poza pe care o are??? Asta e de-a dreptul rea vointa, ciuda si invidie!!!! Ufff, ce m-am enervat!!!!
Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 6 saptamani!
alina023 spune:
Angi, iti dai sema ce pofta de cozonac am eu. Visez la el de azi dimineata si m-am enervat cand am vazut ca nu am oua, iar cand nu a mai mers masina de paine am crezut ca fac apoplexie. De-asta am si zis ca maine imi vars nervii pe ala care o indrazni sa-mi spuna ca nu-mi schimba beleaua asta. Si clar la prima ora il trimit pe sot sa cumpere cozonac (ca eu in Cora nu mai intru si maine ca inebunesc de-a dreptul).
Maaaaai...dar a fost tare liniste azi pe la zuze. Pe unde umblarati, fetele mele (tocmai azi cand m-am dezlipit f putin de langa calculator)?
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 5 saptamani!!!!
grati.ela spune:
a fost si concursul...la crowl a scos 47sec/50m dar la antrenamente avea 42-44 asa ca se considera esec. Am identificat punctele slabe si tre sa intre tatal ei in rolul de sfetnic (el a facut inot de performanta 8 ani). A iesit a 8-a din 24 dar este complet nesatisfacator. La bras a mers si mai aiurea: 59 sec fata de 55 la antrenament. Are inca stilul defect si dak pana acum nu vroia sa recunoasca azi a admis asta. A iesit pe locul 5 dar are de corectat. eu estimez un castig de minim 7 secunde dak se corecteaza. Maine are spate si poate si fluture. Este si extrem de emotiva si aici cred ca e si vina mea ca nu reusesc sa ma abtin de la critici atunci cand e loc, iar mititica vrea sa nu ma dezamageasca.
29+
Gina M spune:
Fetelor, s-au resetat voturile de la 0.Asa dar, haide-ti din nou la vot sa ne sustinem zuzele noastre scumpe.
34+
Lala_D spune:
Votat si eu zuze frumoase si radioase
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!
AngeliquedeS spune:
Dar de ce s-au resetat voturile? Acum am vazut si eu!!!
Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 6 saptamani!