Bucuresti - sectoare
Buna tututor.
Cum sint dispuse sectoarele in Bucuresti? Care sint socotite sectoare bune?
va rog sa-mi dati amanunte ...pur si simplu sint in afara problemei si trebuie sa ne cautam un apartament de inchiriat.
Raspunsuri
Carmen_So spune:
Ca sa vezi cum sunt dispuse, trebuie sa iei o harta. Imi scapa logica dupa care au fost dispuse asa.
Cat despre bune, depinde pe cine intrebi: fiecare o sa-ti spuna ca sectorul (cartierul) in care sta e cel mai bun.
Eu te-as sfatui sa te gandesti mai curand la cum va arata viata ta acolo, adica: ai nevoie sa fii langa scolile copiilor? sau langa serviciu? cu ce o sa te deplasezi? cu masina ta, cu transportul in comun de suprafata, cu metroul? Esti genul care nu poti trai fara piata sau merge si de la supermarket? Uita-te pe harta orasului sa vezi cam care sunt punctele de interes pentru tine si in functie de asta decizi (cel putin eu asa as face).
A_Iulia spune:
Uite aici o harta pe sectoare:
http://www4.pmb.ro/wwwt/wwwcs/sectoare/sectoare.html
E greu de apreciat dupa sector daca pozitia apartamentului e buna sau nu. Cum a zis Carmen, daca va mutati cu tot cu copiii, ia in considerare si apropierea fata de scoala.
Adina + Olivia Q1.04
lilach spune:
Iau in considerare apropierea de scoala. Deci as dori aproape de scoala Lauder-Reut. Poate asta va spune mai multe si puteti sa-mi dati mai multe puncte de reper...pentru ca sint total pe dinafara...si inainte de a pleca din Romania am trait in Oradea si nu prea cunosc Bucurestiul.
A_Iulia spune:
Lilach, e pe Bd Mircea Voda? Nu stiu unde e localizat exact liceul, insa cred ca e aproape de Unirii - si e bine sa te concentrezi pe zona asta (este zona centrala).
Gasesti o gramada de anunturi imobiliare e net, si poti sa-ti faci o idee macar despre pret.
Adina + Olivia Q1.04
Rufus spune:
quote:
Originally posted by Carmen_So
Ca sa vezi cum sunt dispuse, trebuie sa iei o harta. Imi scapa logica dupa care au fost dispuse asa.
Sectoarele sunt "taiate" ca feliile de tort, astfel ca la Universitate se intalnesc toate cele 6 sectoare.
Mie imi plac, in ordine, sectoarele 2,3,1,4,6 si 5.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
dana d spune:
quote:
Originally posted by Rufusquote:
Originally posted by Carmen_So
Sectoarele sunt "taiate" ca feliile de tort, astfel ca la Universitate se intalnesc toate cele 6 sectoare.
Mie imi plac, in ordine, sectoarele 2,3,1,4,6 si 5.
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Rufus, de ce iti place 2 mai mult decat 3? Stiu ca toata lumea il lauda pe 3 pentru felul cum e ingrijit. Eu si pe 4 l-as pune inaintea lui 2, numai cand ma gandesc la tigania din pata Obor... si Colentina aia...
Eu stau in 4 dar visez la 3 si ma mut in el curand.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Rufus spune:
Imi place mai mult sectorul 2 pentru ca e mai aerisit, majoritatea locuitorilor stau la case si nu la bloc si are destule zone verzi si cu luciu de apa, stiu ca 3-ul este bine ingrijit, dar asta e o chestie de primar, vine altul si nu mai e asa. Plus ca, desi nu-l egaleaza, Ontanu este destul de bun, chiar daca eu nu-l inghit si-l mai suspectez ca e si bandit.
Despre tiganime, ai dreptate, dar situatia tinde sa se "egalizeze" in tot Bucurestiul si, oricum, nici cu tigania de la Big nu mi-e rusine.
Oricum, sectorul 3 are, ca si sect.2, o populatie pe care eu o sesizez mai civilizata decat restul, daca se mai poate vorbi de civilizatie in Bucuresti.
Este o opinie personala si sper ca nu se va supara nimeni care locuieste in alta zona decat cele care-mi plac mie.
doradora spune:
fiecare dintre sectoare e destul de mare si de lat si oferta e generoasa, atat de zone mai civilizate, cat si de zone cu populatie mai pestrita. e greu sa precizezi care e cel mai bun sector. teoretic, 1 e cap de afis; practic insa si in 2, unde te gandesti ca e bucur obor si mecanica fina, si iesirea spre voluntari, exista zone de vile linistite, cum sunt cele din vatra luminoasa. sau 5-ul, cu toate cartierele de tigani, tine pana la casa poporului sau langa cismigiu.
vezi ca pe net ofertele sunt grupate pe zone, si gasesti usor daca cauti ceva anume, cum ar fi liceul de care spui tu.vezi care e adresa lui si nu cred sa intampini dificultati.
chris + alexandra
bebeii nostri
lilina spune:
eu am stat in sectorul 2 si ziceam ca nu m-am muta niciodata in alta zona, imi placea, era liniste, in fine, am stat acolo de cand aveam 3 ani si pana la 27 cand m-am maritat
acum stau tot pe acolo, dar in sectorul 3 (de vreo 6 ani) si iar zic ca nu m-as muta din zona asta ... dar pe buna dreptate, stau intre 2 parcuri, zona a devenit foooarte frumoasa si ingrijita, mai rau cu parcatul
visez la o casa tot prin zona !!!
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe