Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina22 spune:

Merci mult , redai

Karina22
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

BUNA DIMINEATA! M-am bucurat enorm sa stiu ca exista si un astfel de forum...pentru mamicute tinere..Si m-am amuzta copios cand am vazut pe listuta ca nu sunt cea mai tanara, ci exista o mamica cu o spatamana mai tanara decat mine
Numele meu este Adriana, sunt din Gura-Humorului, judetul Suceava si sunt studenta in Cluj, la FSEGA, in anul II, sectia Marketing. Ingerasul meu are aproape 7 luni si s-a nascut in Cluj, pe 28.04.2007. Ce pot sa mai spun altceva decat ca ne lumineaza viata in fiecare zi si suntem nespusi de fericiti. Sunt in Cluj de la 1 octombrie 2006 impreuna cu sotul meu, si chiar daca la inceput ne-a fost mai greu, perioada de adaptare, cautarea de loc de munca, etc acum suntem bine si speram, cu ajutorul Lui Dummnezeu, sa fie asa in continuare. Alexia s-a nascut dintr-o poveste de dragoste minunata, ne-am dorit-o din tot sufeltul si am invins toate piedicile ca ea sa poata veni pe lume si sa formam o familie frumoasa si fericita.O sa va mai povestesc pe parcurs...
Lore zicea ceva de problemele datorate varstei...de exemplu eu nu am putut beneficia de cele 6 milioane aferente maternitatii..pt ca nu am avut 1 an vechime in munca...desi eram studenta..mi s-ar fi parut normal ca statul sa ocroteasca si studentii..dar n-a fost sa fie.. Tu, Lore, iei cele 6 milioane?
O ZI FRUMOASA TUTUROR!!!

MAMI!

Mergi la inceput

Buna mami alexia, sa-ti traiasca ingerasul, un copil e intr-adevar cea mai mare bucurie...Cat despre indemnizatii stiu ca nu se da nimic...asa e statul asta al nostru...

Karina22
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Mami de Alexia bine ai venit.
Lore incerc sa o las si eu sa se mai aeriseasca si ii schimb scutecul destul de des acuma arata mai bine incepe sa se retraga si ma bucur oricum a zis medicul sa folosim in continuare crema data de la farmacie la fiecare schimbare de pampers si daca mai face inca o iritatie asa urata sa merg la el sa imi dea ceva crema mai tare speram sa nu fie cazul.
Oricum de acuma tre sa stau sa fac liste de medicamnete ce tre sa luam cu noi in romania, ca mergem de sarbatori acasa sa vada strabunicile fata si Florin nu a mai fost acasa de 6 ani si vrea si el sa isi reviziteze locurile natale. Asa ca tre sa ne impartim intre Iasi si Baia-Mare de Crcaiun stam la Iasi si de revelion o sa mergem la Baia-Mare deja mi-e groaza cand ma gandesc cat avem de zburat si de schimbat avioane si ajungem in Iasi noaptea pe la 11 uff sper sa fie ok fata.
Acuma is in cautare de jucarii noi care sa nu faca multa galagie si sa o atraga pe donsoara ca deja e mare si facem mofturi ca unele jucarii nici nu vrem sa le vedem, asa ca avem misiune grea. Aveti ceva idei de jucarii mai mici ca dimensiuni sa fie pe placul unei printese de 1 an si 3 luni care sa nu fie prea galagioase? Ca nu vreau sa ma injure tot avionul.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Da' unde-s mamicile si gravidutele "micute"?

Karina22
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Salutare si de la noi.

Adriana draga eu nu am muncit niciodata. Am facut 3 ani de facultate si a am renuntat.Acum m-am inscris la alta facultate. Spiru haret sectia manangement. Nu am ajuns sa bag dosarul nici macar pentru cele 2 sau 3 mil. poate daca o duceam rau cu banii mergeam si rezolvam.erau buni cei 8 mil ,dar nu le lipsim nici lipsa.

karina tu cu ce te ocupi?

Mada scumpa bine ca e mai bine printesuca ta.ce bine ca vii acasa de sarbatori.....fetita ca fetita , dar tu nu vei fi obosita? Te intreb asha pentru ca eu toata perioada sarcinii am avut o stare de oboseala continua. Si acum sunt tot asha

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Si eu sunt mica... fac 24 ani acum pe 3 decembrie...
Trebuie sa va spun fetelor ca sunt cumplit de speriata... am mai pierdut o sarcina la 3 luni, din cauza bolii mele, am Lupus Eritematos Sistemic... acum sunt din nou insarcinata in 7 saptamani ... Sper sa fie totul bine

Mergi la inceput

Eu, redai, sunt studenta in ultimul an nici eu nu am lucrat niciodata, insa sotul meu lucreaza, ne ajuta parintii foarte mult si nasii, iar vestea ca sunt insarcinata i-a incantat pe toti foarte mult. Sper sa pot termina facultatea dar daca nu , nu-i problema ca il aman sau il repet, ma rog doar ca Alex(bebe) sa fie bine

Karina22
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Lore sigur voi fi obosita sper sa fie ok de asta evitam si sa luam bagaje multe trimitem ce e mai mare inainte printr-o firma, sper sa fie ok. Faza e ca trebuie sa mergem mai ales pt strabunici ca is batrane, bunicul meu a murit in 2005 cand eram insarcinata cu fata si nu am apucat sa il mai vad si era sg care il aveam si acuma si ele is batrane si bolnave si s-au tot rugat de noi sa venim sa vada fata si am tot amanat ca ni s-a parut fata prea mica pt asa o calatorie apoi ne-am mutat si tot asa. Acuma tre sa mergem. Sper sa fie ok si sa ne descurcam.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor am cumparat cereale de la milupa pentru bebe, dar oari eu sunt ori asha . Din 2 una. nu inteleg nici cum cum se prepara.sau cerealele in general.Poate ma ajutati

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput