Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

mananca cam putin, intradevar, dr mi-a zis sa incerc sa-i sau peste 150 ml la fiecare masa, dar acuma si asta difera la fiiecare copil, al meu papa 160-170 fara probleme... dar avea si el toane cand nu voia mai mult de 100, dar nu-l tinea mult ... al tau de cand mananca asa putin? In greutate cum ia?

eu zic ca daca nu face febra si papa nu e problema...sa vedem, poate apar fetele astea mai experte, n-ar fi o idee rea nici sa suni pe dr pediatru sa vei ce zice...

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Tomasa si eu sper la un weekend in pat, dar nu se poate...sambata dimineata se duce sotul meu la cumparaturi, iar apoi mergem in vizita la ai mei....care se supara daca nu trecem pe la ei si in plus imi ridic pachetelul de mancare gatit de mama, air apoi venim acasa si uite asa s-a dus sambata, iar duminica in cazul in care nu are nici o intalnire mergem la cumparaturi, ba pentru mine, ba pentru el si mai nou pt bebe ca nimic nu ii mai vine.

Sabina idee este ca nu i-a ajuns ...tragea de zor si plangea si cand am apasat eu nu a curs nimic....iar sanul care produce mai putin era aproape gol ianinte de masa....iar alateieri seara l-am cantarit si avea 6990 gr iar azi avea 6850 gr, canatarit in aceleasi conditii .... iar ieri seara plangea si tragea de san si incerca sa suga dar nu inghitea nimic, iar la 12:30 noaptea nu am mai stiut ce sa fac si a trebuit sa ii dau completare lapte praf si a mancat 110 ml, iar apoi a adormit

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu nu stiu cum la voi sug bebei cate 10-15 minute, ca al meu suge 1 ora din ambii sani si asa a fost de cand l-am nascut...bine atunci erau 2 ore. Chiar ca va invidiez

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

pana acum 5 zile imi manca bine.eram multumita.

doar de cateva zile a inceput sa pape mai putin.

mai nou seara dar specific numai seara papa papa papa si adoarme...trage in somn din bibe si la un moment dat se trezeste brusc se ineaca.ii scot bibe il pun la ragait dar in loc sa scoata aerul imi scoate papa afara.

apoi o luam de la capat.
dar nu imi vomita a doua oara asta e diferenta.

nu pot sa-mi dau seama ce e cu el.

in medicul de fam nu prea am eu incredere iar pediatra e in Germania.vine miercuri la serviciu.

oare e tarziu pana atunci?
daca nu e nimic mai grav pot sa astept sau sa merg cu el la un alt medic?

doar ca nu prea avem pediatrii buni.
tipa asta e super.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Betty si Cristi papa cate 40-50 de minute la o masa si asta din bibe.

cand am vazut ca Andrei papa 200 de ml in 20 de min am ramas paf.

la noi nu exista asa ceva.
asa a fost de mic.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5Ou0GL1AEzk&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5Ou0GL1AEzk&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

capitol nou AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

eu zic sa nu te sperii, nu cred ca ar avea ceva probleme...

si eu am patit de cateva ori sa-mi vomite daca adormea la papat, si de atunci nu-l mai las cu nici un chip sa adoarma...

iar la faza ca papa acuma mai putin... nu te stresa, doar vezi tu ca si oamenii sunt diferiti, unii mananca putin si pun pe ei, altii mananca mult si nu se pune nimic...

Stai linistita... eu cred ca asta e o perioada doar... si o sa fie din nou papaciosul mamei...

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput