Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
tomasa spune:
Vazut poze, frumosi copii avem la odiseea asta! Cei mai frumosi! De-aia nici nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva, sunt toti unul si unul
Sabina, si eu te invidiez pt. liniste. Mie acum, de cand am doi, mi se pare parfum cu unul, as dormi si m-as odihni min unat, nu imi amintesc de ce ma plangeam de oboseala cand aveam d oar baiatul mititel
.
Rox, pupici, sa treaca starea proasta si raceala lui Alex.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Eu sunt ok, dar cam obosita, ieri am stat numai pe drumuri, cumparaturi pt. casa noua si obligatii, asa ca azi voi sta numai acasa si sper sa nu mai aiba nici al meu drumuri de facut ca sa ma ajute, macar sa gateasca si sa se joace cu Tudor care se plictiseste pe vremea asta in casa. Poate apuc sa dorm si eu o ora in timpul zilei, ar fi o premiera...
betty78 spune:
Azi am o problema f ciudata.....bebe a supt dimineata la 6:30 si mi s-a parut ca m-am trezit cu sanii nu f plini, dupa 6 ore de pauza, iar acum la 10 cand i-am dat din nou, erau aproape goi.....sper sa nu mi s opreasca lactatia asa de azi pe maine....efectiv a scazut drastic intr-o zi.
In rest am vazut poze de bebei foarte scumpi si dulcici....mai fetelor, parca ai nostri sunt mai frumos decat pe la alte scutece
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Eu am o zi si mai proasta, zau daca mai suport si m-am saturat sa vorbesc degeaba. Eu imi bat gura sa ii zic sa mai stea si cu noi, si el isi programeaza intalnire azi si nici nu pricepe de ce ma supar ca e vorba numai de o ora. E vorba de principiu, ca vorbesc singura pur si simplu, oricum nu asculta ce spun. Si e vorba ca iese la masa cu nea asta, cand normal ar trebui sa mancam si noi impreuna duminica. Si ma aleg cu usa trantita la plecare. Nu mai am cuvinte zau...incerc sa ma opresc din plans ca e biata Alex foarte afectata.
Sabina, eu inteleg ca e obosit, dar nici nu nu imi petrec zilele tragand la aghioase si cand voi incepe serviciul va fi si mai si. Crezi ca atunci beneficiez de mai multa intelegere?
SabinaY, pana sa vad achizitiile am vazut minunea de Erika, dulcica foc. Chiar ii place ursuletul ala? Mai rar bebelusii asa mici se distreaza la obiecte albe. Alex prefera colorate. Dar Andrei vad ca prefera un calut negru al sora-sii.
Tomasa, vorbesti de lucruri sfinte, auzi somn ziua si sot sa se joace cu copilul. Moaaaamaaaa iar ma apuca dracii! Sincer as fi preferat sa trec direct la lovit cu tigaia, dar era Alex cu noi si m-am abtinut si de la scandal si de la tigait.
Nu stiu ce sa mai zic, ma straduiesc sa ma calmez. Nu mi-a venit nici ciclul, noroc ca am fost foarte meticuloasa cu protecia ca altfel acum stateam cu griji.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
crishtina spune:
Roxana am vazut ca te stresezi cu eco aia. Parca Piciulika amintea ca la ei(si la noi) se face la toata lumea....iti dau programare de cand iesi din spital. Si procentul sa fie ceva probleme e f mic. Deci nu te stresa ca, zic eu, e un control normal fara sa aiba legatura cu cealalta problema. 
Crishtina &
Robert
09.09.2007
crishtina spune:
Acu o intrebare de la noi.
M-am stors o data sau de 2 ori pana acum...si am pus la congelator laptele. Cand am fost plecata sapt trecuta....am zis...sa pot sta in liniste sa nu ii fie foame las laptele. Nu l'a mancat...Cand am venit eu...pus la san si pacalit cu bibe a mancat. Aseara am plecat pt putin si i'a dat sotul...la fel nu a vrut sa manance..cand am venit am zis sa ii dau intai ala sa nu il arunc...se enerva si tzipa de ziceai ca il doare ceva...l'am pus la san...manca.Am mai incercat o data si la fel s'a enervat. E posibil sa nu mai vrea bibe?ca pana acu n'am avut probl...i'am dat ceai de vreo 2 ori cand era mai micut si a baut. Daca n'o sa vrea nu mai ies eu de acum nici pt o ora ![]()
Crishtina &
Robert
09.09.2007
Roxali spune:
Cristhina e posibil sa nui placa cu biberonul, sai dea cu seringa.
Piciulika dupa ce i-au cate o pastla homeo ma apuca niste frisoane, basca ma dor sanii...tu ai ceva simptome?
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
tomasa spune:
Betty, ia baga tu o zi de stat numai in pat, cu tava cu mancare la pat adica, in caz ca ai sotul in preajma. Dormi cu bb pe tine, papa bine, hidrateaza-te, eventual ia si un Galactogil si eu cred ca se regleaza. Iar maine ne vin globulii si uleiul, sigur nu ramai fara laptic. Insa nu intra in panica si mai ales nu te stresa, chiar daca a mai scazut productia, cu rabdare si odihna isi revine ea.
Rox, nu ma invidia, ca ar fi o premiera. Si inca e la nivel de dorinta, de vis frumos care nu s-a realizat
. Idilicul tablou, e doar in mintea mea deocamdata. Ma refer la partea cu ora de somn dupa-amiaza, ca de jucat cu copilul se joaca atunci cand e acasa, m-ar bate Dumnezeu sa nu recunosc.
Stii la ce ma gandesc eu insa apropo de cum reactioneaza al tau? Barbatii la un moment dat nu mai asculta ce spunem, isi creeaza o bariera de protectie daca aud prea multe reprosuri (chiar bine-meritate).Efectiv isi inchid urechile, cred ca face parte din sistemul lor de aparare iar gura femeii merge si ei se gandesc la ale lor. De-aia eu evit sa il tot bat la cap desi uneori imi vine, mi-e ca apoi nu mai are efect niciodata. Stii cum se spune, cainii latra caravana trece. Al tau probabil stie si el ca te enervezi si tot tu te calmezi, ca nu prea ai ce face... Cel mai bun mod de racorire ar fi sa-l lasi un timp in locul tau, nu de alta dar ca sa-i oferi ocazia sa inteleaga prin ce treci tu si sa empatizeze mai bine
. Din pacate momentan esti legata de copii si nu poti pleca pur si simplu trei zile sa zicem ca sa te relaxezi si sa-l lasi cu toata casa, desi ar merita-o probabil. Eu zic un timp sa rabzi fara sa mai reprosezi nimic desi iti vine, sa tii in tine si sa i-o platesti la momentul potrivit, adica peste cateva luni dupa ce mai creste baiatul. Sa nici nu stie ce l-a lovit
cand se va trezi singur acasa iar tu plecata cu o prietena sa zicem pt. we.
Altfel se imunizeaza cum spui si tu si nici nu mai asculta scandalul.
Crishtina, din pacate se poate sa nu mai vrea bibe. A mea de ex nu vrea. I l-am lasat o singura data cand a fost musai sa merg la shopping pt. casa noua si desi era cu lapte de la mine, proaspat muls nu l-a luat. Iar mama i l-a incalzit, i-a incalzit si tetina ca sa-i placa, sa nu o simta rece si tot degeaba, il scotea din gura cu limba de parca era otrava. Poate nu e cazul vostru, sper, dar tu oricum nu te stresa chiar daca e asa, in curand va suge mai rar si o sa mai poti lipsi, isi distanteaza mesele curand. In plus cand vine vremea frumoasa poti merge impreuna cu el peste tot.
Tudor al meu n-a baut bibe niciodata, doar lapte de mama direct din san, fara apa sau ceai pana la 6 luni implinite si am supravietuit. Pe el nici nu l-am incercat cu biberonul, desi poate ar fi baut. N-am avut insa ocazia sa aflu daca il accepta sau nu, pt. ca eram super habotnica pe atunci, n-as fi conceput sa nu-i dau doar san, exclusiv pana la 6 luni. Se poate deci... e greu, eu stiu mai bine ca oricine, dar se poate.
tomasa spune:
Piciule, apropo de globuli, am si eu o intrebare. Stiu ca in general in timp ce iei remedii homeopate ti se impun niste recomandari, sa le iei intre mese, sa nu te speli pe dinti cu pasta mentolata, etc, nu mai stiu acum exact. E musai sa le luam in vreun fel? Tu te-ai spalat pe dinti cu pasta normala cat le-ai luat?
devylla spune:
Rox chiar ii place ursuletul.L-a primit de la o prietena buna de-a mea.Pe ursulet il tragi de coada si canta.Iar Erikai ii place tare mult...rade de mama focului la el.Ii plac si jucariile colorate insa pe uruslet il prefera.Eu cat am fost mica nu-mi amintesc sa fi avut un ursulet preferat sau vreo jucarie...ma plictiseam destul de repede.Si mi-am dorit ca bebita mea sa aibe o jucarie preferata pe parcursul copilariei...cine stie,poate asa o fi Erika.
Multumim tuturor de aprecieri.Suntem tare fericite
Si iata si noua faimoasa tunsoare:http://good-times.webshots.com/photo/2741048280079224975Saxoac
http://good-times.webshots.com/photo/2370068890079224975aaxqSj
si aici hainuta:http://good-times.webshots.com/photo/2363105420079224975ssOVUP
Ma duc ca e urlatoare asta mica,nush ce are dar azi a avut crize de plans din senin si nu seamana cu colici.
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)