VISA ELECTRON SAU MASTERCARD

VISA ELECTRON SAU MASTERCARD | Autor: ligeea

Link direct la acest mesaj

am cont deschis pe ebay de cativa ani si pana acum m-am chinuit cu plata . Din fericire de anul asta suntem si noi eligibili pentru paypal .
Asa ca , m-am dus la banca -la doua - Euro credit si BCR Erste si am solicitat un card pentru plati online -le-am zis la ce-mi trebuie , pe site-ul ebay-ului se accepta Visa , Master card asa ca daca mi-au propus Visa , am zis OK

Dar n-a fost deloc OK , adica site-ul refuza cardurile VISA Electron scrie ceva de genul -ca banca nu recunoaste cardul desi e absurd l-am ridicat ieri .Am incercat cu cardul sotului-mastercard si lui am reusit sa-i fac cont de paypal

E drept ca pe cardul lui nu scrie ,,electronic use only .

Acum astept si eu ceva pareri de la cele care au cont de paypal sau de la fetele din strainatate care stiu ceva .
Mi se pare absurd din moment cesite-ul accpeta Visa sa refuze cardul si sa accpete numai Mastercard

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

poate ai nimerit la hoti si ti-au furat numerele de la carduri.

da-mi mie numerele sa incerc si yo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

N-au ce face cu ele , cardurile sunt ,,empty .

Special le-am facut , le alimentez numai in momentul in care fac plata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

probabil ca vor visa credit card...si nu carduri goale.

Mergi la inceput

n-are legatura .
Si cardul sotului e tot gol( am avut eu grija sa fie ) ,ei verifica doar daca corespund datele si emitentul cardului.
Tu poti plati in 2-5 zile dupa ce ai achizitionat -licitat si castigat un obiect .

E ceva legat de card , de mentiunea aceea --electronic use only -am patit la fel si la Viena cand am vrut sa inchiriem o masina si cu Visa Electron n-am putut ,numai cu master card .

Chiar nu e nimeni de la o banca pe-aici sa ne dea niste inicatii pretioase ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Visa Electron este o mare teapa. Mi-am facut un astfel de card inainte de plecare in US si am fost asigurata ca merge fara probleme. Norocul a facut sa ma interesez mai bine chiar cu doua zile inainte si sa nu fac prostia de a-mi pune banii pe acest card, bani pe care nu i-as fi putut scoate in veci din state. Din cate am aflat poate fi folosit doar in magazine si bancomate in europa si alte cateva parti ale lumii, desi lucratorii bancari m-au asigurat ca pot face plati pe internet, eu una nu am reusit pana acum (chiar ieri am incercat sa cumpar ceva si cand selectam Romania cardul Visa electron nu aparea la modalitate de plata).

Edit: e o diferenta intre visa si visa electron.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pe cardul meu Visa Electron scrie "valid only in Romania". Nu-l pot folosi pentru a face diverse plati pe net, rezervari, etc. De aceea mi-am facut si-un Visa Clasic.

Din cate stiu eu, cardul Mastercard e de credit. Acesta odata emis vine cu echivalentul a cateva salarii in cont, pe care trebuie sa le rambursezi, fireste. Pentru mine nu-i avantajos. De aceea prefer Visa Clasic, il alimentez cand si cu cat vreau, iar daca soldul e 0 nu se intampla nimic.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Toate cardurile care au ELECTRON se folosesc numai la nivel national si in limita soldului disponibil.Cel putin asa este la noi la banca si in inchipui ca peste tot atata timp cat VISA si Mastercard sunt la nivel mondial.Din cate stiam eu VISA si mastercard au accelasi mod de operare numai ca sunt doua entitati diferite.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri -banuiam eu ca e ceva in legatura ,,electrponic use only . Ce nu inteleg e de ce functionarul bancar nu a inteles , eu am solicitat clar pentru ce-l vreau .
Pe de alta parte , fetele care cumpara de pe site-ul La redoute mi-au spus ca se poate plati si cu el . Nici nu stiu ce sa fac , sa-l alimentez sau nu ?
Pe e bay e clar ca nu merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu am pentru unul dintre conturile ING un Visa Electron international si platesc cu el online fara probleme, si asta la tranzactii internationale. deci verificati daca acel card poate fi folosit pentru plati internationale (din afara Romaniei) si daca beneficiarul accepta Visa Electron. acestea ar putea fi singurele probleme.

Roxana

Mergi la inceput

la platile pe e bay iti trebuie un ,,expended use number care -l poti gasi fie pe desfasuratorul de cont al cardului - vine prin paypal o plata de 1,5 USD si alaturi codul fie prin mailul trimis de banca -pe ala pot sa-l astept mult si bine .

oare Reifeissenul da desfasuratorul oriunde , la orice ghiseu sau numai la sediul din Dimitrie Pompei ?
Roxanaz, tu faci si plati pe ebay cu cardul tau ?

Mergi la inceput