Cafea cu aroma de femeie *47*
Raspunsuri - Pagina 3
iuliana_2007 spune:
Maru nu am mai facut de mult sport ca nu mai am timp nici de mine dar sa mai pierd o ora facand sport.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
wonderful spune:
Fetili,io am trecut doar sa va salut.Dupa 10 ore de stat la scoala in galagie,cu boxe la maxim(le0am dat bal mascat)imi tziuie creierii si ma doare capu' de turbez.Maine iar tre' sa ma scol devreme ca are sedinta cu parintii fi-miu.Imi vine sa-njur de sa sara serveru' cat colo.
maru spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Maru nu am mai facut de mult sport ca nu mai am timp nici de mine dar sa mai pierd o ora facand sport.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
dupa ce scapati de necazul cu urechea, pune fata in carut si plimba-te o ora, fara oprire
Doamne'ajuta!
POZE
maru spune:
iuliana, sincer sa zic, noi am ezitat ani sa plecam, asa a fost sa fie,
nu am chef de cearta, eu personal, da, daca te uiti pe forum spiritele sunt incinse rau
Doamne'ajuta!
POZE
wonderful spune:
Marule,zi-mi ceva nou!Arata-mi si mie o pag. la care sa nu se ia la cearta sau la intepat.Si al cum ma doare tete-ul,numa' de asta n-am nevoie.Toti,si mai ales toate vor sa arate c-au dreptate,lucru imposibil.
lulu_boches spune:
In cafeneaua noastra nu se cearta nimeni ca pun biciul Aidei pe voi.:)
Am si eu o intrebare:Care din voi folositi ata dentara?
Eu, nu.
S-a aflat raspunsul la concursul "ghiceste sunetul", unde s-a spus ca "desi sunetul este destul de comun",atat de comun ca s-a ajuns la 370 Euro.Era o cutie de ata dentara:)
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
wonderful spune:
Eu mai folosesc,dar,din pacate,nu zilnic desi stomatologul mi-a zis ca, decat sa-i speli de 3 ori pe zi,mai bine te cureti cu ata 1/zi.La nevoie e buna si ata de cusut,important e sa sa ai spatiile dintre dinti curate.
maru spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Eu, nu.
S-a aflat raspunsul la concursul "ghiceste sunetul", unde s-a spus ca "desi sunetul este destul de comun",atat de comun ca s-a ajuns la 370 Euro.Era o cutie de ata dentara:)
Lena
daca ai rabdare si citesti ultimele pagini de la Sezatoarea canadiana 71 (capitolul precedent, nu cel actual) una din fete explica foarte detaliat totul despre igiena dentara.Afli totul despre ultimile noutati in domeniu
Doamne'ajuta!
POZE
lulu_boches spune:
quote:Nu sunt
Originally posted by maruquote:
Originally posted by lulu_boches
Eu, nu.
Lena
daca ai rabdare si citesti ultimele pagini de la Sezatoarea canadiana 71 (capitolul precedent, nu cel actual) una din fete explica foarte detaliat totul despre igiena dentara.Afli totul despre ultimile noutati in domeniu
Doamne'ajuta!
POZE
, dar daca "sunetul era asa de comun", de ce s-a ajuns la 370 euro?Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
maru spune:
hei lulu, eu am zis ca am chef de cearta in gluma, dar n-am zis ca esti batuta in cap. Departe de mine gandul asta, poate ca zabauca, ca stai intre noi, da
eu am vrut sa te indrum catre o discutie care si pe mine m-a pus pe ganduri
Doamne'ajuta!
POZE