*Gravidute&Mamici de IASI (13)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

e gata.
Cine-i prima?

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Cum? Eu, desigur.
Am innebunit lumea de cap la Scutece, acum m-am mutat aici.

Miha, la multi ani pentru Robert!!! (scuze de intarziere. In we nu prea am acces la calc.)

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Neataaaa, am ajuns si noi de la Buzau aseara, mamaaa ce bine ne-a prins iesirea asta din rutina, ne-am mai descretit fruntile.
Eu sunt la un pahar de cola dar cred ca trebuie sa plec sa il adorm pe Casian ca maraie ( e la mine in brate)
Avem si noutati.....Casian sta in fundulet...si a facut si doi pasi fara sa imi dau seama faceam putina gimnastica si ridicandu0l de manute in sus el a facut pe piciorusele lui doi pasi am ramas masca dar m-am si speriat , la cinci luni sa mearga???????????.Adevarul e ca pozitiile lui preferate sunt in brate si in picioruse
ma duc sa il culc

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Oana se cunoaste ca ni-s plecati baietii.

Cum Byu merge? Sta in picioare singurel sau il tii tu de minute?
Felicitari lui Casian pentru realizare.

Miha ce faci? Copiii tai nu vor sa se sarbatoreasca odata.
Eu ma astep sa aiba dr. dreptate si sa mai astepte printzesa o saptamina.

Voi stiti ca mult m-am atasat de voi? Dimineata m-am trezit si ma gindeam ce face Miha, de ce n-a intrat Oana in weekend, ce mai face Criss si de ce a trebuit sa-si faca analize.

Acum ma intreb daca Diana a adormit iar innaintea sotului.

poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Nu Nona...de manute...Doamne fereste ,cum sa il las fara manute,faceam gimnastica stii din culcat il ridici de manute in fundulet apoi in picioruse, apoi iar in fundulet si culcat.Ei eu cand am ajuns la picioruse...el deja o lua la sanatoasa, eu doar ii tineam manutele sa nu cada.Urma sa il las in fundulet inapoi si erau molcute manutele dar nu am mai apucat

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nonna Si noi ne-am atasat de tine. Eu cel putin. Ca ma tot gandeam cum te descurci cu baietii singura in we. Si inca o faza. Imi faceam probleme ca de ce nu ti-am zis sa o aduci pe mama ta la tine, sa te ajute. De parca trebuia sa-ti zic eu.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Nonna76
Miha ce faci? Copiii tai nu vor sa se sarbatoreasca odata.
Eu ma astep sa aiba dr. dreptate si sa mai astepte printzesa o saptamina.

Se pare ca nu vor mey...De unde ma temeam ca n-am sa apuc ziua lui Robert acasa,iaca acu' nu mai vrea sa vina...Dar dr zice e bine asa...Poate da DD si ajungem cu bine pana la 37 de saptamani...

Oana,multumim de urari.

Avem si cateva poze de la petrecere.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Oana,n-am chemat-o pe mama de incapatinata ce sunt.Voiam sa vad daca ma descurc singura.Si nu prea suport sa ma "toace" cineva la cap.Mama ma termina cu
"inchide usa ca se face curent"(eu nu tin inchise decit usile de la bai),
"totusi pune-i o caciula in cap copilului"(al meu n-a purtat niciodata caciula in casa,nici dupa baie)
"cum sa iesi afara cu baietii pe frigul asta"(ar trebui sa stau in casa pina in mai).
Asa ca mai bine pas.

[b]Miha,ti-am vazut mindretea de baiat,dar astept peste 2 sapt. sa-ti vad fata.Mai devreme de vineri nu-ti dau voie sa nasti.
Sa stii ca sotul ti-a admirat prajiturile.L-ai cucerit.(e innebunit dupa dulciuri).

poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Stiti daca la ghiseele pt. depunerea dosarelor de alocatii(resp. la piramida lui dubet) sunt cozi?incerc maine din nou sa ajung..si vreau sa imi fac programul cand s-o alaptez ca sa pot fugi acolo..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,as fi multumita sa nasc si miercuri cand facem 37 de saptamani. Dar parca vad ca ma prinde 38 acasa...
Cand mai veniti la Iasi anunta-ma si fac o prajiturica special pentru voi,daca tot ti-am cucerit sotul.

Raluca,vazusem mai demult un documentar pe Discovery,cred,in care se spunea ca bb are reflexul de a pasi inca din burtica.asa ca nu te speria, e ceva normal. La cat mai multe progrese!

Cristina,din cate am auzit acum nu mai sunt cozile alea interminabile la depunerea de dosare.Deci,nu cred ca e necesar sa schimbi programul de alaptat.Tragi o fuguta,mai ales ca stai destul de aproape,intre doua mese.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput