*Gravidute&Mamici de IASI (13)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

abia acum a adormit raisa nu mai pot, nu stiu ce a avut( ma gandesc sa nu fie vreo masea). ba plangea, ba urla, ba se linistea..si o lua de la capat! si super draguta mea vecina de sub noi a batut asa de tare in teava ca a speriat-o de a inceput sa planga si mai tare...am niste nervi! si doar are si ea un baietel de vreo 6 ani, oare copilul ala nu a plans niciodata???

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

diana....imi pare rau..cert este ca unii nu gandesc...sunt asa de cretini..de parca nu au trecut si ei pri clipe din aste ...dar poate nu era nimeni..cine sa le rupa..neuronul..sa nu zic altceva...

fetelor eu va lasua si am fugit... la gimnastica..am un chef...de ma doare ..sa nu mai zic de somn..desi am dormit de-am spart...asta e..

sa avem o zi buna

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

multumesc pt stefania! ce gimnastica faci? cat despre vecina... abia astept sa ma intalnesc cu ea sa-i zic vreo doua!!!

saryta, am vazut pozele cu ieduta, ce falcute are, e dulcica foc!

sambata e ziua surorii mele- face 28 de ani- si nu stiu ce sa-i iau cadou!!!

livs punem ???

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

hop si eu
Ieri am crezut ca innebunesc..nu a dormit toata ziua fata mea, dar nu mai putea de oboseala..i se inchideau ochii, dar un atipea decat 5 min si se scula de la durerile de burtica..si mi=a incantat urechile de nu mai puteam..azi se pare ca e mai bine..
Aseara a venit pediatrul si e bine..deocamdata a zis sa ii dau doar san si putin ceiut din cand in cand pt. sete..are 3,740 gr (iesise cu 2,750 gr din maternitate..), lungimea nu o stiu:)..
Culmea e ca atunci cand vb la tel cu nasa ei sau cand a venit dr..era cuminte foc:) nu zicea nici pas..
Cum era moarta de oboseala..asta noapte a dormit f mult: de la 21.30-02.30 si de la 3 si ceva la 6 jumate..

saryta, dulce foc fetita ta!

addiana, nasol cu vecinii..cand o prinzi zii ceva de dulce:)
cat despre sora ta..ia-i ceva ce nu are..ce isi doreste..un produs de machiaj, ceva de imbracat..tu stii mai bine..
Eu mi-as dori acum produse de machiaj..pt. ca nu m-am mai machiat de prin martie-aprilie..mai toate sunt vechi acum..ce as da iama putin prin Sephora

Stefania, mai faci gimnastica ? atunci spor la miscare! eu ma anchilozez pe aici prin casa..stau f. mult in fund(alaptat, tinuta in brate samd..ca ma dor picioarele s-o plimb toata casa:) si de multe ori ma simt amortita..

Alina, felicitari pt. nepotel!

cred ca Michelle se lafaie la caldurica

am o intrebare..ca mi-am adus aminte: mamici, voi ati tinut sau tineti un carnetel cu date despre copilas? greutate, medicamente date..samd ..ca un jurnal?

Va doresc o zi minunata!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.
Buna cafeaua. Mai beau si cu voi o gurita, desi la Scutece am mai baut doua.
kriss, eu la Stefan am avut jurnal. Pana la un an scriam aproape zilnic. Nu neaparat date despre el, ci asa, gandurile mele in raport cu el. L aun moment dat, pe cand avea o luna, vazusem cat de mult ma plangeam ca mi-e greu si ma gandeam ce-o sa zica micutul cand va citi. Dar scriam, separat, si toate masuratorile (kg, cm - il cantaream/masuram saptamanal), orice tratament lua, ce efect a avut tratamentul pentru el...ma rog, cam tot. Acum, la cel mic nu mai am timp de jurnal. Ii scriu masuratorile (de data asta le fac lunar) undeva, pe acelasi caiet al lui Stefan. Intentionez sa scriu, de asemenea si orice tratatment, pana acum nu a fost cazul. Sper sa nu fie prea curand.

lilvs, miha pentru cine punem majoretele la treaba?

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Oana, mersi de raspuns.
cum il masurai in lungime?cu centrimetrul? ca nu prea reusesc..am incercat:))dar nu sta la masurat

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu cu voi la cafea.Am baut si cu fetele de la Scutece dar pt. mine o cafea oricind e binevenita.
Miha, vad ca ma asculti,pina vineri nu nasti.De vineri ai dezlegare.

Kriss,nici eu nu stiu citi cm are puiul dar voi vedea cind ma duc la vaccin.Acasa nu pot sa-l masor.Eu la 3 luni nu l-am cintarit ca am sunat dr. si a zis sa nu calc pe la ea la cabinet daca nu vrem sa ne virusam.M-a intrebat daca vreau neaparat sa vin.Eu nu am cintar si nici ea nu se deplaseaza cu cintarul dupa ea.
In rest nu-i nimic nou sub soare.Nu contenesc sa ma pling ca e frig si nu pot sta afara dupa pofta inimii.
O sa vedeti ce putin vom scrie in primavara cind se face frumos.Eu voi incepe si serviciul si nu stiu cum ma voi descurca.
Va impui capul cu prostii
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilvs spune:

Neata. Nu stiu ce sa spun cu majoretele... eu as fi vrut sa fac cezariana martea viitoare , nenea dr care initial spunea ca " poate" acuma insista sa o lasam macar pe vineri.. dar ca sa mai vorbim luni la telefon .... asa ca habar n-am inca cind ma voi opera..
Mai rau e ca azi bebe se foieste f mult si cam am si ceva contractii si am luat deja si no-spa si.. dar sper sa ma linistesc
Dintre fetele care au stat in rezerva de 2 cu plata, ce conditii sunt ?

Lili 37+Tudor Cristian

Mergi la inceput

lilvs, suna-l si intreaba-l ce poti lua ca ai contractii..mie imi daduse niste supozitoare..dar nu stiu cum se mai numesc..
daca sunt dese contractiile eu zic sa il suni sa mergi la un control..poate colul e scurtat..

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilvs spune:

Mersi Kriss, probabil e vorba de scopantil ..mai astept putin ca oricum azi are , din cite stiu , zi de consultatii la Tg Frumos. Stau si eu cumintica ca daca m-a ajutat Cel de Sus sa ajung pina aici sper sa ma lase inca putin...

Lili 37+Tudor Cristian

Mergi la inceput