*Gravidute&Mamici de IASI (13)*
Raspunsuri - Pagina 10
slimatei spune:
la multi ani Antonia (Saryta)
multa fericire si sanatate!
Stefania X 2mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

lilvs spune:
Hello ! Dragutelor, sunteti prea grabite !
N-am mai intrat deloc pt ca zilele astea am fost ocupata cu facut bagaje si mutat la Iasi - asa ne-a cerut nenea dr. , sa fim pe aproape "in caz de..". Oricum , dupa mine sper sa mai stea ..ca incepe sa-mi fie frica de ce va fi mai tirziu , ca nu prea are cine sa ma ajute.. Deci mai tineti putin majoretele..
Dupa amiaza merg la control si mai vedem...si urarile noastre de bine pentru bebicii si mamicile care s-au aniversat zilele astea, chiar daca mai cu intirziere .
Lili37+
Tudor Cristian

slimatei spune:
noi ne bucuram ca stai bine... in caz ca se intampla minunea intre timp....nastere usoara...multa rabdare si refacere rapida dupa...
Doamne ajuta!

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ANTONIA! Sa cresti mare si frumoasa!
Noi suntem inca in formula samponului,2 in 1! Azi facem 37 de saptamani,ma bucur nespus,parca mi-am luat o piatra de pe inima...Dar vreau sa scap,ca m-am saturat...
Pe-al treilea nu-l mai fac. Parol!
Miha si Robert

amironeanu spune:
OANA
Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii. A mai ramas ceva tort si pe azi, ca tare mai am pofta de dulce de cand am nascut?
Lili, nastere usoara si un bebe sanatos!
Mihaela, mult a fost putin mai este. Important este sa fi si tu si fetita sanatoase.
Cristina, ai ajuns sa depui actele inaintea mea. Eu sper sa ajung saptamana viitoare. Stii cumva ce program este?
Noi suntem bine, crestem, unii mai cuminti, altii cu mai multe mofturele, depinde de stare. Oricum nu este asa de greu cum ma asteptam cu doi copii, dar trebuie sa recunosc am si mult ajutor din partea sotului.
Pupici,
Andrea de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

addiana spune:
buna fetelor! sper ca nu m-ati trecut absenta nemotivata...am avut motiv...a nascut prietena mea pe 19 seara! cand am citit din urma abia asteptam sa ajung la sfarsit sa vad daca ai nascut miha, ma gandeam ca vin sa va vizitez pe amandoua la maternitate dar mai bine sa mai stea printesica in burtica! am vazut pozele: ti-am admirat si burtica, si pe robert-care ca s-a mai "bagat" la bucatarie, am vazut ca a atentat la sucul unei fetite
... ma bucur ca v-ati distrat!
oana la multi ani! cu intarziere... multa fericire, iubire si sanatate!
la multi ani antonia! saryta felicitari! ai fetita mare!
la noi a venit iar tusea in vizita ma oftic de-acum... azi n-am mai dus-o la gradinita pe denisa, si vad ca si raisa incepe si ea
revin mai tarziu...
diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

kriss79 spune:
LA MULTI ANI ANTONIA!!
Sa fii sanatoasa!Saryta sa va traiasca fata!
diana, felicitari prietenei tale!ti-am dus dorul pe aici
lilvs, tinem pumnii!faci ceza?te-ai program cand?
Stefania,Miha, tinem pumnii si voua sa ajungeti cat mai aproape de termen!
noi mergem sa ne imbracam si sa iesim in curte putin
Poze
Cristina

slimatei spune:
multumim cristina....plimbare placuta!
Doamne ajuta!

ioana_77 spune:
Intru si eu sa fac galerie bb-ilor din burtica sa stea acolo cat trebuie, ca e cam frig afara.
EU l-am scos astazi pt prima data pe Stef afara, credeam ca ma apuca primavara cu el in casa, asa mi-e dor sa ma plimb
In rest suntem bine, ma decurc singura, deocamdata, cu puii, doar pe Maria o mai plimba un unchi de-al meu, ca eu sunt consemnata in casa.
pupice la toata lumea
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile

byu spune:
mai da ce liniste pe aici...
stie cineva ceva de solutia de colargol , cat e de eficienta?
Byucu
CASIAN ANDREI
Poze