coada soricelului si reglarea menstruatiei

coada soricelului si reglarea menstruatiei | Autor: ticatic

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare.Am inteles ca ceaiul de coada soricelului regleaza ciclul menstrual.Este cineva care in urma acestui ceai i s-a reglat menstruatia si dupa cat timp? Vreau sa fac un bebe si din cauza faptului ca ciclul este f neregulat (35-45-55)zile nu stiu cand am ovulatie sau unele cicluri pot fi anovulatorii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Ai mers la un medic ginecolog pt un control mai amanuntit?

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sau poate incerci branca ursului. aia stiu ca da rezultate. dureaza vreo 3 luni, dar tot cam atat dureaza si cu anticonceptionale.

miri_mik 31+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Eu am consumat coada soricelului si a functionat de minune. Prin 1995 ma saturasem de medicamente pentru reglarea ciclului .Mi se dadusera niste anticonceptionale si-mi iesise si la san un nodul. Am ajuns la Parhon la cabinetul de senologie si mi s-a ridicat parul ce am vazut pe acolo. Doctorul mi-a spus sa renunt la orice fel de medicamente. Sa nu ma sperii ca nu e nimic ingrijorator ci doar o dereglare hormonala.
Am venit acasa si am citit cartea Mariei Treben "Sanatate din farmacia Domnului" si am vazut despre coada soricelului. Am zis ca sa incerc asta pentru ca rau nu-mi poate face asa ca 10 zile pe luna cam cand stiam eu ca trebuie sa vina ciclul consumam 1 litru pe zi (uneori in loc de apa). 1 an de zile am facut asta si dupa aia a inceput sa vina ceas ciclul. Am facut si spalaturi cu planta asta. E minunata pentru mine si ma bucur ca o am si aici in Canada. In septembrie 2006 am nascut un baietel sanatos si atomic.
Ideal ar fi sa ai planta culeasa din zone nepoluate (ar fi bine pentru inceput sa nu fie de plafar), zona de pasune sau munte daca ai pe cineva sa-ti culeaga.
Poti sa o consumi iar daca nu-ti place ceaiul ca gust (desi e ideal sa fie baut fara nici un fel de indulcitori), pune doar putina miere naturala.
Iti doresc multa sanatate.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

Multumesc mi-ro pentru incurajare.sa inteleg ca dupa un an ti s-a reglat? eu de cateva zile am inceput sa beau ceaiul asta combinat cu cretisoara. sper sa ma ajute
pupici

Mergi la inceput