Nou stil de viatza (158)
Raspunsuri - Pagina 4
Delidana spune:
'Neata,
Tumpi, vad ca tu dai startul la scris pe ziua de azi. 
Spor la saratele...sau la somn. ![]()
Bate un vint afara de indoaie copacii, nu alta. Frig si urit, dar macar nu mai ploua.....inca.
Fetelor, va rog sa bagati un ochi AICI.
O duminica placuta!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Laura, multi ani sa traiesti, sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi tie.
La multi ani Roland!
Am ajuns acasa, isi face cel mic somnul si apoi mergem la niste prieteni.
La Roman m-am indopat cu de toate, inclusiv dulciuri (primise soacra pachet din Italia, juma de frigider de ciocolati/biscuiti trasi in cioco si caramel). Am facut-o lata. 
Mamicadulce, condoleante! Asta e viatza, nu prea lunga....
imi da tarcoale o raceala de aia urata, baietilor deja le curg nasurile...bleah!
Mephala - Gusta - Cornelia
gusta spune:
La multi ani Laura .
La multi ani Roland.
Am facut o indigestie alimentara acuma nu stiu exact de la ce dar suntem toti 3 atinsi de boala si ne intindem pe jos de dureri de burta .
Mai intru pe seara.
Carmen bine ai venit.
Delia ma bucur ca masina isi face treaba.
Marilena si Mara Augusta
DianaR spune:
Mamica dulce, un pupic si condoleante din partea mea! Fruntea sus si gandeste pozitiv! Trebuie sa fie mai bine!
Tzuni, sunt curioasa foc sa vad fetita... racov1971@yahoo.com Multumesc!
Carmen, bine ati revenit. Ti-am votat pozele.
Fetelor, daca mai sunteti cu poze la concurs spuneti sa bagam un vot!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
DianaR spune:
Laura la multi ani!
Roland, la multi ani si tie!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
mephala30 spune:
Diana, Gusta, va multumesc pentru voturi.
Dar sunt mamici cu adevarat frumoase, sexxy, demne de miss! 
Mai au poze in concurs, din cate am vazut eu: Zuzilici si Cornelia.
mamica dulce spune:
Fetelor,cum se fac fcateii in bacon? Asa mi-e o pofta dar n-am facut niciodata si prin cartile mele de bucate nu scrie. Pana acum i-am piperat,invelit in bacon si prins cu scobitoare,dar mai departe nu ma duce fantezia aszi. Mai pun ceva in tava?Ung vasul? Pun branza? Ce sa le fac?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
mephala30 spune:
Mamicutza, din cate tin minte de la Cornelia, ungi un vas yena cu ulei de masline si dai la cuptor. Daca doresti si branza, pune! Si ce mai vrei...
mamica dulce spune:
Carmen,mersi de raspunsul prompt,am bagat tava la frigider si am pandit subiectul![]()
Deci,ung tava cu ulei ...dar ung si rulourile? Pun si niste apa in tava sau nu? Ma gandesc sa nu iasa uscate...efectiv nu ma duce mintea azi la improvizatii si gurul meu in ale bucatariei(sigridutza) nu e acasa.
Si branza de care? Feta sau normala?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
tumpi spune:
Mamicuta, si eu ii fac simplii ficateii infasurati in bacon.Uneori nic nu mai pun ulei,pate doar putina apa ca sa nu se usuce, ulei isi lasa orcium de la bacon.
Eu inca sunt treaza,nu am reusit sa dorm,nu m-a lasat matza deloc,acum ea doarme, eu imi beau cafeaua.
Carmen, ai grija cu raceala.
Delia, sa stapanesti cu bine masina.Ai grija sa nu se miste cand intra la centrifuga ca risti daca nu e fixata bine sa ti se descentreze.
Eu am facut azi saratele pt sot,dar am gustat si eu cateva.
Pup si o zi buna, ma duc sa vad daca pot sa dorm putin,daca nu diseara la 10 sunt in pat.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)