Nou stil de viatza (158)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Dororty: da' io nu raportez miscare aproape zi de zi?
Anca si Tumpi: saratele???????? Da' io cu ce v-am gresit sa vorbiti de asa ceva? Parca nu mi-a fost de-ajuns cu ficateii.....
Noi am fost aseara in vizita si am rezistat eroic vreo 2 ore cu un strudel cu branza in fata. Nici mie nu mi-a venit sa cred.
Meniul de azi:
dimi:activia cu musli, baton fitness+un mar
pranz: salata caprese
gustare: un mar
cina: n-am idee, dar cred ca iaurt cu paine prajita si dulceata de smochine sau mar cu branza dietetica
Va pupic pe toate,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Helloooooo! Un raport: ce faceti acum?

-somn?
-studiu?
-serviciu?
-in bucatarie?
-cititi?
-pe net?
-va jucati?
-ati ajuns acasa, de la servici, sunteti obosite si nu stiti de ce sa va apucati? un dus e numa' bun....
-curatenie?
-va relaxati?

io-s pe net, mai trag o prinsa cu baietii....

edit: uitam ce-i mai important: poate va miscati? adica faceti ceva banda, pilates, etc, etc.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Zuzilici, daca tot ai aparut, da si-un raport.

Am actualizat lista, sunt multe fete care n-au raportat.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Sorry Mephala am scris de-acasa pe fuga... Pentru raport un rusinos: 88.6 kg.
Am reusit sa va citesc de-acasa dar nu si sa va raspund.
Azi am avut un meeting care mi-a mancat toata dimineatza. Asa ca acum sunt in criza de timp.
Va pupic pe toate si mai vorbim.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Helloooooo! Un raport: ce faceti acum?

-somn?
-studiu?
-serviciu?
-in bucatarie?
-cititi?
-pe net?
-va jucati?
-ati ajuns acasa, de la servici, sunteti obosite si nu stiti de ce sa va apucati? un dus e numa' bun....
-curatenie?
-va relaxati?

io-s pe net, mai trag o prinsa cu baietii....

edit: uitam ce-i mai important: poate va miscati? adica faceti ceva banda, pilates, etc, etc.

Raportez eu la studiul tau
*acasa, pe net si in acelas timp lucrez ceva situatii de sf de luna.
*ma plimb intre pc si bucatarie(tot miscare se numeste) si ii pregatesc soatei masa.
*mai alerg putin pisica si mai trag un ochi pe la voi

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am intrat sa raportez 69,4kg, nu e mult dar sper sa ma mobilizez mai tare. beau mai multa apa ca inainte si mai mananc salate...numai n-am mai facut sport in fiecare zi....

momentan stau cu piticu agatat de mine si ascultam cantecele din maria mirabela si veronica....in timp ce eu mai citesc pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tumpi, , multumesc pentru promptitudine si sinceritate.

Arleena, felicitari pentru 1/2 kg pierduta!

edit: frumoase si practice activitati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

orcand la dispozitia dvs.Motza mi s-a bagat la nani, mancarea e gata,doar soata sa mai soseasca.Treburile mi le-am terminat, o baie e binevenita ,una cu saruri si multa spuma.Apoi la somn, ca maine dimineata o iau de la coada.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

am prins si eu putin calculatorul...deci am fugit dupa el...deci am facut sport,nu?

doroty, mi-a spus cineva ca pateul vegetal e otrava pentru ficat.Cred ca ar trebui sa o lasam mai usurel cu el.Ai mincat peste azi?

carina, iti doresc un concediu minunat si scuze ca nu prea am apucat sa comunicam.Pupici frumoasei Carina.Merge si ea cu voi?
am ramas datoare cu meniul:
la prinz o salata de ton si 100 g somon la gratar, iar la cina am repetat meniul de la micul dejun.

Mi-am cumparat si eu Pilates pentru gravide, e singura carte pe care am gasit-o despre Pilates...nu ca as fi gravida.Am rasfoit-o ( nu se cheama sport?).

va imbratisez pe toate cu mult drag,ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si eu!

Raportez: ma uit la film pe PROTV si am citit ce-ati scris ieri si azi.
Cum v-am spus, azi mi-au pus termopanele. Nu va zic ce praf am avut. Dar asta este.

De ieri ma incearca o raceala, am bagat aspirine si fervex la greu. Ieri chiar am avut o zi groaznica, parca eram drogata.

Sor-mea si-a facut ieri ecografia. Totul este ok, bb-ul este bine, si va fi......BAIAT! asta este, nu conteaza, sanatos sa fie. Este un lungan, are 150 grame si labuta piciorului de 2 cm.

Azi m-am cam porcit cu mancatul:
- am mancat niste saleuri cu susan
- o bagheta de la Belforno
- ceva preparate din peste (icre, hering in sos tomat si hering marinat)cu 3 felii de paine graham.

De mentinut ma mentin la 63.3 kg. (atat aveam azi dimineata)

Va las acum si va doresc toate cele bune.
Delidana bafta multa la examen, vineri. Tinem pumnii!
Tzuni super piesa. Ce face ingerasul tau?

Pupici tutror fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
Am votat gravidute frumoase: Mephala si Zuzi.
Carmen: Am mancat si ne-am uitat la poze din concediu cu unchiul si matusa mea veniti azi in vizita. Acum am terminat si am zis sa trag cu ochiul pe la voi.

Tzuni, zici ca-i rost de poze? Vreau si eu sa vad motata mica: andre_ea22@yahoo.com

Multumesc!

Va pup! O seara placuta tuturor!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput