job decorator

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stelab spune:

Dana – depinde foarte mult de preferintele tale. Daca esti adepta stilului clasic, este ok. Mi-e mi-a placut mai mult cea moderna. Important este sa-ti placa tie, tu vei locui acolo.
Nici eu nu m-am hotarat inca, dar va fi ceva modern, si in culori calde.
Mi-a mai placut si prima bucatarie, cea galbena, din site-ul de mai jos:
http://www.hdmall.ro/produse.php?category_id=8&parent_id=8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Categoric imi plac materialele naturale si calde, adica lemnul si imi place si stilul clasic in general chiar retro. Nu sunt foarte convinsa ca asta e bucataria visurilor mele dar oricum vreau ceva cu aspect sau chiar de lemn masiv. Nu-mi plac suprafetzele lucioase de sticla sau plastic colorate nefiresc pentru o mobila.
M-am gandit si la faptul ca bucataria mea va fi deschisa si as vrea sa faca un tot unitar cu livingul si diningul chiar daca in living nu voi cumpara mobila stil, masiva ci putin mai moderna dar vreau macar ca culoare sa o asortez.
Vad ca Rory ne-a lasat balta, nu-i nimic, putem sa ne sfatuim intre noi.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Dana d, nu v-am lasat balta numai ca am un proiect in lucru acum, destul de mare, la un hotel, si nu imi lasa nici o ora libera! Incerc asa sporadic sa intru, dar nu prea am timp sa stau sa gandesc o solutie pentru cine doreste asa ceva.
In privinta bucatariei pe care vrei sa o iei, mie imi place ,ma duce cu gandul la ceva rustic, la painea coapta de bunica si la cornulete calde si bune...daca ai si livingul si restul casei tot cu mobila din lemn, materiale naturale, in, borangic, rogojini, flori in ghivece, merge super! Depinde mult de stilul vostru, ca si familie, de gusturile voastre. Succes in alegerea ta!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelab spune:

dana - poate te mai poti inspira de aici
http://www.condo.ro/amenajari/home%20deco/163/slideshow/1/varianta-1.html

Mergi la inceput

Multumesc Stela, imi plac cateva, mai ales varianta 11. Stii cumva se pot cumpara de undeva?
Rory, asteptam parerea ta si scuze daca am fost nerabdatoare.
Bucataria e deschisa si vreau sa o separ de restul cu un bar, mai am un spatiu de servit masa si apoi livingul.
Pt living m-am gandit la o minibiblioteca sau mai degraba comoda pt tv din aia joasa (pt plasma) eventual cu un corp inalt si niste rafturi suspendate aiurea pe perete deasupra, o canapea de piele naturala de un model serios, sobru, fara incretzituri si fotolii si o masuta de cafea. Undeva intr-un colt mai retras un birou cu calculator. Diningul il vom mobila de la Ikea unde am vazut o oferta mare de mese cu scaune de lemn masiv si niste bufete tot de lemn din alea cu vitrina cum avea bunica in tinerete.
Cam asa imi imaginez eu partea asta a apatamentului.
Stiu ca biblioteca/comoda tv nu sunt in stil retro si nici nu am vazut cu aspetul ala de lemn masiv dar cred ca am sa gasesc macar o culoare asortata (mai inchisa) ca si canapeaua si fotoliile.
Totusi sper sa gasesc niste solutii sa si inviorez atmosfera cu niste pete de culoare(covor, perdele, draperii, pernutze).
Te rog in masura timpului sa ma mai ajuti cu sfaturi si sa creem impreuna un spatiu frumos.
Iti multumesc mult si spor si tie la amenajat hotelul!

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Dana d, ma gandesc, ca sigur gasesti o comoda TV care sa fie chiar in stilul mobilei de bucatarie pe care ti-ai ales-o. Alaturarile astea de stil sunt destul de greu de asortat si cu altceva, de asta iti zic, mai cauta, poate gasesti cam in acelasi stil. Si ca pata de culoare la ce te-ai gandit? Eu vad niste perdele albe, draperii asa cu flori mari, pernute la fel ca draperia, si poti sa faci la scaunele din bucatarie huse la fel cu draperia din dining-living, stii, sa creezi o legatura.

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si mie tot varianta 11 imi place de pe site-ul postat de Stelab. Ceva asemanator am vazut si pe site-ul Mobexpert, o mobila de bucatarie pe alb. Oare cum se comporta aceasta culoare in timp, mai ales in bucatarie. Eu una ma gandesc serios sa optez pentru mobila alba, si ma bate gandul la o combinatie cu scaune sau eventual decoratiuni in culoarea somonului, parchetul fiind unul mai inchis la culoare, spre roscat. Astept si parerea ta, Rory, cand ai vreme. Acesta este linkul spre mobila care mi-a placut: http://www.mobexpert.ro/game.php?id=117&cid=5Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Ana-Maria Vence era o mobila de proasta calitate care a fost scoasa din fabricatie, asa ca trebuie sa te reorientezi din pacate. Si eu o alesesem si datorita pretului scazut dar apoi am aflat din surse din interior ca e de o calitate foarte joasa si e singura mobila romaneasca in stil clasic din lemn masiv de la Mobexpert. Am inteles ca crapa in timp, nu era bine tratat lemnul, si in urma reclamatiilor au scos-o de tot.
Vezi ca mai e ceva de culoare deschisa la un pret intermediar Nevada, se face intr-o gama larga de culori, du-te la showroom ca au toata paleta si spune-mi cum ii place si barul de la Diana ca exact asa mi-a proiectat si mie la Michela.
Mobila alba conteaza mult din ce e, parintii mei au de ani de zile, poate zeci, din malamina si arata ca noua.
Succes!

Fetele mele

Mergi la inceput

Rory, ce zici de asta http://www.mobexpert.ro/game.php?id=80&cid=1? desi noi ne gandeam mai degraba la asa ceva http://www.mobexpert.ro/game.php?id=87&cid=1, sau asa http://www.mobexpert.ro/game.php?id=88&cid=1, desi nu culorile astea ci mai naturale de lemn, asta ca configuratie doar.
Despre pereti n-am nici o idee ce culoare sa-i fac sau daca sa-i fac colorati. O perdea alba si pereti albi si huse la scaune albe cu restul lemn inchis, nu iese ceva mult prea sobru? Eu ma gandeam la perdele, huse, pernutze, flori in vaze, colorate, vernil, portocaliu... ceva de genul. Gresesc?

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aoleu, Dana...ce dezamagita sunt...chiar eram aproape de tot sa o cumpar, desi exact ceea ce mi-ai spus tu despre ea mi-a spus si sotul cand i-am aratat-o. Tu mi-ai confirmat doar, mai ales ca zici ca e din surse sigure. Am tras speranta ca e doar impresia lui...Nevada nu imi place, e intr-adevar deschisa la culoare, insa nu ma innebunesc dupa model. Vorba ta, va trebui sa ma reorientez.Barul de care spui tu e foarte frumos, insa mie imi place mobila clasica doar pe alb, sau in orice caz, pe o culoare deschisa. Pe alb ar fi dementiala din punctul meu de vedere. Iar din living-urile alese de tine imi place Venus, si asta pentru ca nu sunt fan mobila in culori naturale, asa cum am observat ca tie iti place. Legat de varul de pe pereti, din ce am vazut eu prin reviste se poarta un singur perete intr-o culoare mai puternica, restul neutri, dar sigur ca nu e asta o regula. Poti opta si pentru un perete cu tapet, in special in dormitor, sau numai in dreptul patului. Eu as vrea ca baia mica sa o fac cu tapet si parchet melaminat, tinand cont de faptul ca nu va fi umezeala acolo. Gresesc oare? Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput