job decorator
Raspunsuri - Pagina 5
rory76 spune:
Draga almo, acum ca am vazut pozele inteleg unde e problema. Unu: ai o canapea tare frumoasa, dar nu e pusa in valoare. Parca ai vrut sa o ascunzi. Doi: peretele ala verde e...nuca- n perete, scuza-ma ca iti spun. trei: coltul in care sta fetita cu jucariile trebuie sa fie neaparat acolo? Patru: pe peretele alb nici nu poti pune televizorul, pentru ca acolo bate lumina deci, nu veti vedea nimic la el. In schimb, imi place mult podeaua, covorul e superb, lampa aceea alba e absolutely gorgeous! Dar nu se potriveste cu ceea ce ai deasupra canapelei, corpul de iluminat cu spoturile alea. Eu asa picta peretii in galben matura, as pune un tapet cu dungi indigo pe fond auriu acolo unde acum e verde, as mai cumpara o lustra frumoasa, sora cu lampa aia alba, asa mai lua o lampa alba in partea stanga, as desfiinta coltul de joaca al fetitei de acolo, as pune niste tablouri mici alb-negru cu familia pe peretele care acum e alb si unde ar sta canapeaua aia mare indigo. As alege o perdea aurie , o masuta de cafea joasa masiva , din lemn, pe care as pune-0 unde e acum canapeaua mare. Si cam atat cred.
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
almo spune:
draga rory,
merci mult de raspuns. am inceput deja modificarile si anume am mutat canapeaua pe peretele lung alb asta s-a putut deocamdata. cand vine caldura cat de cat, am sa vopsesc peretii galben. apoi, o sa cumpar o masuta de lemn. o sa cumpar niste lazi cu capac din rachita in care sa pun jucariile lui nicole. nu am alt spatiu unde sa o las sa se joace dat fiind faptul ca isi petrece cea mai mare parte a zilei in sufragerie asta pana creste putin si nu mai are nevoie de atatea jucarii. sper sa se rezume la creion si hartie in sufragerie si restul sa fie doar in camera ei. o sa ma uit de perdele si de lampi. tu sugerai tot peretele cu geamul sa fie tapetat? se mai poarta tapetul?
cand o sa fie gata o sa-ti trimit poze.
o sa fac poze si la dormitor zilele astea si o sa te rog sa imi dai ceva idei.
Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
rory76 spune:
Draga mea Almo, imi parebine ca te-ai apucat de treaba...Da, acum la noi e in mare voga tapetul, mai ales pus asa, pe un perete unde vrei sa evidentiezi ceva. in schimb, nu stiu cum o sa arate lazile din rachita cu pielea aia indigo si cu covorul ala superb. Ma gandesc totusi sa iei lazile, pentru ca e bine ca si fetita sa invete sa si le si stranga, si pana la urma, cauti o masuta de cafea care sa se incadreze ca tema cu laditele...si mai pui si o perdea din in, sau din ceva care sa imite cat de cat borangicul, intelegi? ma gandesc la faptul ca lazile vor aduce o nota de rustic, de vacanta acolo unde ai piele - deci, ceva office, rece. Intelegi unde vreau sa ajung? Sa avem macar fifty-fifty rustic-modern. Si poti sa ii iei si fetitei un scaunel din rachita ceva, sa completezi coltisorul ei, si astfel sa inchizi tema.
Imi place numele fetitei tale...Astept dormitorul!
Te pup, succes!
chris spune:
Rory, te rog mult, mai ajuta-ma odata
La bucatarie am ramas la mobila cires cu vanilie, dar cum spuneam anterior, am gasit niste scaune care mi-au ramas pe creier, dar problema este ca nu sunt disponibile decat pe 4 culori: negru, rosu, orange sau alb-bej.
Eu m-am gandit la 2 variante:
1. merg pe rosu si fac un perete al bucatariei rosu, si atunci pot lua scaune rosii si un parchet laminat mai deschis
2. merg pe alb-bej si fac un perete deschis, si cumpar laminat de culoare mai inchisa, de exemplu un cires
Te rog, scoate-ma din impas, ca tre sa cumpar deja laminatul si nu stiu ce sa fac!!!
PS: la mobila nu renunt la cires cu vanilie - e visul meu demult sa am asa culori la mobila, si de altfel faianta si gresia din dreptul lor sunt luate deja
Esti o dulce daca ma ajuti!!!
rory76 spune:
Draga Chris, mie mi se pare mai creativa ideea cu peretele rosu si scaune rosii. Daca esti si tu o fire creativa poti incerca asa. Varianta aia cu alb bej mi se pare mai matura, mai clasica. Acum tu alegi cum vrei. Poti face exact peretele in dreptul caruia pui masa rosu. Si pui scaune rosii si masa cires. Parchetul deschis la culoare. Cat de mare e bucataria? E patrata, dreptunghiulara? Pe ce perete pui masa? Dar mobila de bucatarie? E greu de amenajat o bucatarie, dar cu atentie si rabdare, se poate...A, si pe peretele rosu poti sa pui o sursa de iluminat o aplice, ceva, sa nu inchida prea tare camera. Zi-mi cu ce pot sa te mai ajut!
chris spune:
Multumesc mult de raspuns rory, sa stii ca varianta cu rosu ma atrage si pe mine mai mult, si chiar asa ma gandeam sa fac cum zici tu, si voi face, o sa pun o aplica pe acel perete.
Intre timp am vazut si scaunele orange, si acuma ma bantuie si ideea cu portocaliul
Oricum, una dintre cele doua va fi: rosu sau portocaliu, imi plac prea mult scaunele ca sa renunt la modelul asta, si din intamplare, am vazut chiar acuma la tv la un serial, fix combinatie de mobila cires cu pereti rosii si portocalii, si scaune portocalii, iar canapeaua era pe o nuanta foarte deschisa. Asa ca acuma am prins curaj, multumesc mult de ajutor, singurul lucru de care imi mai este teama este sa nimeresc bine culoarea peretilor, ca am inteles ca una e pe paletar, iar alta pe perete, de obicei nu-ti dai seama fiind o pata mica de culoare pe paletar cum va iesi pe perete, si poate iesi pe perete mult mai intens. Cel putin asa mi-au mai spus unii si altii care au mai zugravit.
Parchetul va fi laminat cu model de bambus pe el, deci o culoare foarte deschisa care imi place la nebunie.
Te pup, si cand o sa fie gata, neaparat iti voi trimite poze - asta se va intampla peste o luna jumate, cam asa.
rory76 spune:
Chris, ma bucur tare mult ca ti-am putut fi cat de cat de folos. In alta ordine de idei, in legatura cu lavabilul, sa stii ca sotul meu se ocupa de amenajari interioare si zice ca un lavabil bun iese fix si eaxct ca mostra de pe paletar. Bineinteles ca dupa ce se usuca va fi mai inchis un pic, dar daca alegi nuanta corecta, asta nu va fi o problema. E important sa alegi cam aceeasi nuanta perete-scaune, ca sa nu obtii o varzuca de nuante obositoare si stresanta. Ce sa iti zic...spor maxim la treaba, astept poze ca sa ma bucur si eu de ce a iesit. Succes ! Te pupik!
ionela_r spune:
Am ajuns la final. Mai am covorul si perdeaua.
Mobila este maron inchis(wenghe),un perete portocaliu,iar canapeaua portocaliu cu wenghe. Lustra si lampadarul sunt o nuanta de galben pal spre portocaliu. Nu stiu ce covor sa pun. Perdeaua as vrea s-o gasesc nuanta lustrei .Deseara incerc sa pun poze.
Pupici
Ionela siDora-Ioana
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/
cumatra spune:
quote:
Originally posted by chris
Rory, ce bine ca existi!
Uite, eu sunt in curs de amenajarea interioarelor la casa pe care o visez de mult timp, si inca nu am cumparat nimica pentru living si pentru bucatarie.
As vrea sa folosesc asa: pentru living, tonuri de mustar, galbuiuri, si pentru bucatarie la fel unde mobila va fi cires cu tropica vanilie.
Am vazut un parchet laminat super la Ambient, cu model de bambus, este destul de deschis la culoare, dar sincer mi-a ramas gandul la el pentru living. De asemenea tot pentru living am niste perdele mustar-auriu pe care as vrea sa le folosesc pentru ca imi plac f mult.
Intrebarea pentru living este: ce culoare sa fac peretii, ce culoare mobila, ce culoare canapeaua (am vazut un mustar super la Elvila), ce culoare perdeaua?
Intrebarea pentru bucatarie: ce culoare sa pun la parchet si ce culoare peretii? (gresie si faianta vor fi doar in dreptul mobilei)
Tin sa precizez ca nu-mi plac culorile tari, stridente, ci mai degraba pastelate.
Multumesc tare mult pentru un eventual raspuns!!!
cumatra spune:
buna.
nu stiu daca ati rezolvat problema cu perdelele.eu sunt croitoreasa si am o mica firma.Execut o gama foarte variata de perdele si draperii de orice tip doriti.puteti intra pe site-ul meu www.perdele.net sa vedeti unele modele.Daca nu va plac cele de pe site imi puteti trimite o poza cu perdeaua dorita imi spuneti si ce culoare vreti si o primiti acasa fara nici o problema.Tin sa va mentionez ca si preturile sunt mici.Sper sa mai comunicam.