job decorator
Raspunsuri - Pagina 10
anamariame spune:
Dana, o sa pun tapet doar in baia mica, in cele din urma, acolo o sa fie doar un lavoar si un vas WC, iar in rest o sa punem var colorat pe pereti...Am fost zilele astea la Ikea si m-am decis pe mobila alba de bucatarie, ramane sa imi aleg exact corpurile potrivite. Era acolo amenajata o bucatarie de 12 mp, exact cat a noastra.Rory, te asteptam pe aici cu sfaturi cand ai vreme.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
dana d spune:
Ana-Maria si pe mine ma intereseaza o mobila alba de la Ikea - Lindigo alb. Ai intrebat acolo ti-o proiecteaza ei? Trebuie sa ajungem si noi zilele astea sa ne interesam mai in amanunt, am mai fost acolo acum cateva saptamani dar atunci nu mi-a sarit nimic in ochi. Au si un mod de expunere cam aiurea, nu prea avantajeaza produsele. Apoi am studiat mai bine catalogul si mi-am pus imaginatia la treaba si mi-am dat seama ca e o alternativa foarte buna la proiectul de la Mobexpert.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Dana, o sa pun tapet doar in baia mica, in cele din urma, acolo o sa fie doar un lavoar si un vas WC, iar in rest o sa punem var colorat pe pereti...
Rory, te asteptam pe aici cu sfaturi cand ai vreme.
Ana-Maria
Don't worry about what people think, they don't do it very often.
Cred ca va fi interesant cu tapet in baia de serviciu mai ales ca am vazut acum atatea modele de tapet chiar si imitatie de faianta si rezistente si la umezeala. Vezi daca e o incapere mica si fara lumina naturala sa alegi un tapet de culoare deschisa, luminoasa, eventual chiar sidefata, am vazut eu ceva in genul asta.
Rory si eu ma sper in ajutorul tau.
Fetele mele
anamariame spune:
Dana, aceeasi mobila mi-a placut si mie. Sa stii ca daca ai rabdare si te uiti cu grija, iti dai seama ca e de fapt foarte practica si bine incadrata in spatiul pe care il au ei acolo. Din cate am inteles eu, tu trebuie sa mergi cu schita bucatariei, si ei iti proiecteaza pe calculator o varianta de incadrare a corpurilor de mobilier in spatiu. Tot acolo gasesti si un catalog al acestui model de mobila, unde ai dimensiunile la toate corpurile, suspendate sau nu, si diverse combinatii, cu datele tehnice necesare.Imi place ideea ta cu tapetul sidefat in baie, acum mai ramane sa il si gasesc in combinatia perfecta cu parchet.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
dana d spune:
Multumesc pentru informatiile pretioase, asa vroiam si eu sa ma duc cu planul bucatariei si sa-mi faca ei proiectul asa cum mi-au facut si la Mobexpert, dar nu stiam daca Ikea face si serviciul asta.
Ana-Maria, mi-e si frica sa te intreb: pui parchet in baie? Pai cum ar arata vasul de wc fixat in parchet?
Fetele mele
anamariame spune:
Da, punem parchet in baie . Din ala rezistent la umezeala, am gasit la Proges. Sunt si eu curioasa cum o sa arate vasul WC pe parchet, in imaginatia mea nu poate sa arate decat foarte calduros. Ce vreau sa subliniez este ca baia care va avea parchet este una foarte mica (nici macar 2mp), folosita ocazional, si dotata doar cu vas WC si lavoar. Deci umezeala nu are de unde sa fie. Doar sa nu fie probleme cu tevi fisurate Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
dana d spune:
Am fost ieri la Ikea, printre primii clienti care asteaptau sa se deschida. Cred ca si la raionul de proiectare mobila bucatarie am fost primii pentru ca ne-am dus la punct fix si bine am facut ca apoi s-a aglomerat. Au acolo cateva calculatoare cu un program de proiectare pe care te pune sa-l folosesti singur dar te ajuta cand ai nevoie. Am facut doua variante de proiect care au iesit undeva in jur de 90 milioane fara accesorii si fara transport-montaj. Pana la urma pretul nu e asa mic cum imi paruse mie initial si nu mai e un avantaj important in fatza Mobexpert-ului chiar daca tot e cu aproape 30% mai mic.
Am vazut niste idei interesante, unele care aduc un plus de frumusete altele de practic, dar acele idei poti fi folosite la orice mobila de bucatarie si nu numai. Au o gama larga de accesorii de utilat dulapurile si sertarele, orice dulapuri si sertare, nu numai de la Ikea asa ca tot nu ne-am hotarat intre Mobexpert si Ikea, pana la urma alegerea trebuie sa o facem intre culori: maro sau alb. Grea decizie, fiecare imi place in felul ei, fiecare are avantaje si dezavantaje, ambele se incadreaza in stilul clasic... pentru luminozitate as alege albul, pentru eleganta as alege pe cea inchisa... mai avem 2-3 saptamani sa luam o hotarare.
Fetele mele
dana d spune:
Vad ca nu mai scrie nimeni aici, eu centrez, eu dau cu capul...
Am intrat pe site la SiPro si am gasit o gama de bucatarii clasice de la o firma italiana OIKOS. Superbe bucatarii, mi-au placut mai mult decat tot ce am vazut pana acum, problema e ca ei nu mai importa mobila de la OIKOS si nu am gasit pe altii care sa o vanda la noi in tara. Am cautat-o cu google si degeaba.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o informatie?
Si inca ceva vreau sa spun ca gestul celor de la SiPro sa lase colectia aia acolo doar asa ca momeala e de-a dreptul josnic, ei oricum nu se ridica la valoarea si caliatea acelei colectii dar se folosesc de ea.
Fetele mele
anamariame spune:
Si eu intru des la subiectul asta, ma intereseaza in mod direct...Mai astept inca sfaturi legate de mobilarea livingului, nu stiu insa daca si cand le voi primi, dar cum nu ma grabesc foarte tare...ma documentez si eu.Noi ne-am decis pe bucataria de la Ikea, nici nu mai caut alternative, mi-a placut foarte mult, ramane sa alegem ce corpuri de mobilier se potrivesc spatiului nostru.Mai am de rezolvat baile, livingul si dormitorul. Adica aproape tot...Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
dana d spune:
Eu am ajuns pe ultima suta de metri, peste o luna ne mutam, dar nu mai astept sfaturi de aici, mi-am cam facut o idee si stiu foarte clar ce-mi place. Eu inclin spre bucataria de la Mobexpert, imi place mult mai mult mai inchisa la culoare si stilul mai elegant-clasic. Sotul inclina spre cea de la Ikea pentru ca se teme sa nu intunece bucataria cea de culoare inchisa dar si pt pret.
Despre living nu pot sa spun ca e asa lamurita situatia ca la bucatarie. S-ar putea sa ne luam mobila pe care o avem deja si in celalt apartament. Mobila e de calitate si prea noua sa renuntam la ea dintr-un moft, daca nu reusim sa o vindem o luam cu noi si gata, va trebuia sa modificam biblioteca de la Neoset si asta e foarte posibil cu ajutorul Neoset-ului si bineinteles niste placi in plus.
Asa ca Ana-Maria iti doresc succes si inspiratie si sa ne aratam poze cand totul va fi gata, chiar vreau sa vad poze cu baia ta cu tapet si parchet.
Fetele mele