FIV 147
Raspunsuri - Pagina 13
luci.eilm spune:
Marrina, refuz sa cred ca EMBRIOTRANSFERUL e taxat separat. Atunci, ce intra in pretul FIV? Numai PUNCTIA?![]()
Vezi ca pe site scrie asa- FIV clasic cu transfer de embrioni 4400 RON si FIC ICSI cu transfer de embrioni 5100 RON. Sunt disperata ca saptamana asta ar trebui sa incep si eu inca nu m-am hotarat ce sa fac. Poate aman. 

Tuturor pupici si bafta!
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
pisix spune:
, xrysya, , ella28, ladyxe, cristal1195, zouzou - bafta fetelor !
ayda_m - ai mai fost vineri a Gynera ?
iana_mari -azi esti Z 11, nu ? Cand te-ai hotarat sa faci testul ? Moniland zicea ca ai putea sa-l faci azi ...
heleny - cand ai ET?
puiramy - azi ai punctia, nu ?
avalon - pe maine !
Pt toate fetele enumerate si pt cele de care am uitat 

Sunt pe vaaal (Maine -punctia!) 
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
mihaele spune:
ayda_m, xrysya, , ella28, ladyxe, cristal1195, zouzou ,pisiX, Dumnezeu sa fie cu voi si sa va indeplineasca dorintele. Va du un sfat der nu va suparti pe mine nainte de a va fece punctie sau et rugativa la Dumnezeu .Va pup si multa bafta ma 

pentru voi pentru taote fetele.Va astept cu noutati cu vesati bune.
Anca Wish spune:
Buna, Kora
Am facut histeroscopia cu 2 luni inainte de FIV. Stii, la mine au fost probleme cu polipii care se refaceau aproape de la luna la luna. Nu stiu daca asa e recomandat, dar asta face parte din procedura lui M. Nu face FIV fara histeroscopie facuta personal. E bine s-o faci. Nu strica.
In ce stadiu sunt? Pai maine ma duc la eco si daca-mi da ok-ul, maine va fi si prima zi de stimulare.
Sunt aici cu voi, dar nu prea scriu ca nu prea am ce. Nu stiu daca diphereline sau nu, dar toata perioada asta (s-a accentuat mai mult cand mi-a venit ciclu), am avut o stare de nervi ca niciodata. I-am disperat pe toi cei dragi mie si-mi pare rau.
Va tin pumnii tuturor si sper sa auzim si vesti bune.
Dariella, astept o valoare maaaaaare!
Ladyxe, are 4 embrionasi la purtator. 
O zi frumoasa tuturor!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
iana_mari spune:
moniland si pisix deobicei sunt curajoasa dar acum mi-e frica, asa ca astept pana joisa fac testul de sange
-am avut niste dureri de rinichi foarte mari cu spate si umeri stiti ceva?
-sanii sunt inca unflati,dar nu durerosi,iar ovarele foarte rar ma mai inteapa
s.m.
Moniland spune:
Fetelor si eu sunt alaturi de voi. Stiu cat de greu e.
Iana, nu cred ca trebuie sa te doara permanent sanii. Iti tin pumnii pt rezultat pozitiv. Hai ca tu esti urmatoare pe lista de 
Dariela, cand repeti hcg-ul?
Ladyxe, bafta multa la intalnirea cu puiutii.
Pisix, Avalon, Puiramy, cred ca voi sunteti f. aproape de punctie. Mult noroc cu productia, si sa aveti o combinatie super reusita.
Anca, bafta maine sa primesti ok-ul de stimulare.
Heleny, cred ca ai puiutii la purtator. Sa dea DD sa ramana acolo 9 luni.
Zouzou, Anto, 

In concluzie sa aveti o saptamana reusita!!!!
KoraPop spune:
Anca bafta cu stimularea!!!!Stii cumva de cate celule erau embrionasii lui Ladyxe?Daca vorbesti cu ea spune-i ca ii tinem pumnii!
Kora
CARPE DIEM!
mihaele spune:
afetelor am emotii mari joi ma duc la doctor si sper sa-mi
de a tratamentul.Am si eu o intrebare lamuritima si pe mine sa nu ma duc ac proasta joi si sa nu stiu despre ce este vorba .Ce este protocol lung si protocol si protocol scurt .Multumesc
KoraPop spune:
mihaele bafta joi!Protocolul lung incepe din ziua 21 cu inhibare cu diphereline,dupa cateva zile iti vine si cm si se continua cu diphe si stimularea cu ce medicamente iti va da dr.Protocolul scurt incepe in zi 2-3 de CM cu diphereline +stimularea sau se poate incepe direct cu stimularea tot din zi 2-3 de cm si cand foliculii ajung la cca 14 mm se introduce cetrotide care e tot u inhibator pentru ca sa nu ajunga prea re[ede foliculii la dimensiuni maxime si sa se sparga inainte de punctie.Bafta!
Zouzoule cand ai timp rectifica listuta de la inceputul primei pagini (cu galeria pentru fetele ramase in cursa) te rog.Ayda_m a anuntat demult ca testul e negativ,iar Veret si-a amanat FIV2 pentru ianuarie.Multumim si bafta multa in continuare!
Kora
CARPE DIEM!
Anca Wish spune:
Kora, 1- 2 celule, 1-4 celule, 1 - 6 celule, 1-fragmentatii.
Daca mai vorbesc cu ea, ii transmit. 

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.