Mamici de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

se pare ca m-am bucurat cam repede ca mi-a trecut starile de voma pt ca azi am dat rau la boboci.
Nu stiu cand ma vor lasa odata. dar asta e bebe sa fie sanatos.

Mihaser asteptam vesti de la ecograf maine poate afli si ce va fi.

Multa bafta tuturor care urmeaza sa faca analize si sa mearga la medic.

Noi mergem la somn asa ca eu va doresc noapte buna..cu toate ca voi mai avetzi un pic si va trezitzi.hmmm

cami ce mai faci??? eu nu prea mai intru pe la scutece ca nu am timp...

Diana 16+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

Fetelor, m-am uitat pe analizele mele si scrie: risc inferior <1:10000, ce o fi vrand sa insemne si asta, ca habar nu am. Cand l-a masurat, spunea ca are 61,2 mm si 0’7 un stiu ce masuratoare la ceafa (saptamana 12,2). Cred ca este bine, nu? Sau cel putin asa mi-a spus doctora, ca nu am probleme, ca bb este sanatos si nu se vad malformatii. Si, binenteles, ecografia a fost vaginala, mi-a spus ca asa este prima ecografie.
17+

Pupik de la Onyx si Vlad

risc de 1/10.000 e super, onyx, bravo. inseamna ca eu cu riscul meu de 1/634 ar tb sa ma ingrijorez...

David (10 nov 2004) si
Simona 17+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Diana, cred ca eu eram cea care te-a bagat in ceata cu calculele saptaminilor. eu am mai spus la inceputul odiseei. Probabil pt ca am avut ovulatia foarte devreme, bb al meu e mai mare cu o saptamina. Eu la 3 saptamini fix de la UM, cind mi-am facut testul a iesit pozitiv...deci bb era deja acolo. De altfel la toti dr la care am foat pina acum, mi s-a spus aceeasi virsta, asa ca merg pe ea.
Silvia, nu te panica, am auzit de fete care au luat si 6 utrogestan pe zi, ca sa nu mai zic de cerclaj care este o procedura destul de usoara si multe femei o aplica.
Mihaser, bafta la analize.
Ylari...cam asa e la noi cu ecografiile si analizele, eu cind am fost la Albu, cu programarea facuta...am stat aproape 3 ore in sala de asteptare...Si erau si fete in luni mai mari, paciente de drept ale dr si spuneau ca asa e de fiecare data.
si la dr mea astept cind merg, nu la fel de mult si nu mereu, dar astept. iar in ce priveste DT eu am avut probleme cind sa ridic rezultatul venisem pina acolo invoita de la sv si mi s-a spus sa revin peste o sapt. Bineinteles ca am batut din picioare si le-am spus ca eu am nevoie de analiza...pana la urma mi-au facut pe loc interpretarea dupa ce au primit prin fax rezultatul analizei care fusese facuta la un alt laborator...
Eu cred ca-ti vei ridica totusi rezultatul...dupa ce-ti va trece starea de nervi si de plictiseala de sistemul asta...Sa ne spui si noua rezultatele

Adidana...sau cine spunea de poze...mare dreptate are. La prima sarcina am tot facut pozici, acum m-am cam lenevit...si o sa regret cu siguranta dupa aia...

David (10 nov 2004) si
Simona 17+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Adidana asa se manifesta prin scurgeri, mancarimi si o usturime...mai ales la contact...Si trebuie sa si sotul ceva pentru ca e foarte posibil sa o aiba si el. El poate lua 2 pastile de flucoric, iar noi doar ovule (mie mi-a dat 2 ovule)...Insa daca nu ti-a facut lama l-a primul control nu stiu daca mai are voie sa-ti faca acum...Trebuie sa vorbesti cu doctorul tau.

Diana, Simonix multumesc! Abia astept azi sa merg! Nu cred ca o sa vada ce e la 12 saptamani, insa sper sa aud numai de bine.

Va pup! Revin cu vesti!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata.

Simona si Onyx inteleg ca voi ati facut deja TT si e ok. Eu astazi fac eco ptr TT si miine sper sa ajung al analiza de singe. Curios este ca am emotii... Insa continui sa cred ca nu vor fi rateuri... asa cum am tot auzit.
Alexuta despre durerile de spate ... am sa intreb astazi la dr. Important este ca sint suportabile. Nu pot sa spun ca ... ma ucid... deci ma fac mai puternica...
Felicia neuronul meui vrea si el in vacanta cu al tau.... Ma uitam zilele astea la stirile despre zapada, ski, ninsoare.... cind o sa reluam asemenea activitati?
Silvia utrogestan iau si eu de cind am ramas insarcinata... in diferite doze - acum sint in scadere - am ajuns la 2 / zi. De ingrasat nu cred ca au acest efect. Eu am si mincat inca de la inceputul sarcinii f. bine. Dar nu am luat kg mai multe decit era normal. (docora mea recomanda 1 kg / luna).

Fetelor la 15 saptamini si putin oare ar putea sa dea cu presupusul legat de sexul copilululi? Sa intreb astazi la eco ptr TT?

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, deschid capitol nou imediat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Va invit la capitolul 18

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput