Lac de unghii-The Body Shop

Lac de unghii-The Body Shop | Autor: dana n.

Link direct la acest mesaj

Vreau sa va recomand si voua lacul de unghii de la The Body Shop.
Sunt foarte bune.Am cumparat cu vreo 2 ani in urma unul de culoare rosu inchis.Am fost foarte multumita de el...l-am folosit de cateva ori si am uitat de el.Astazi din intamplare am dat de el.Am incercat sa imi fac unghiile cu el (eram sigura ca s-a facut nasol)si surpriza...era la fel ca acum doi ani.
Numai zic ca se intinde foarte bine,se usuca imediat si nici nu sare asa repede(chiar rezista mai multe zile pe unghii).
Precizez ca am folosit de la ojele din piata pana la YSL,Peggy Sage etc.

------------------------

Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eellyia spune:

Si mie imi place firma The Body Shop si cred ca o sa imi procur un astfel de lac de unghii cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Multumesc tare mult. Sincer eu mi-am facut un mare stoc acasa de produse Peggy Sage, in ideea ca ce unghii frumoase si rezistente o sa am eu. Eu nu am nevoie sa merg la salon pentru manichiura, mi le face sora mea si am zis sa le am acasa. Si surpriza, ca desi mi-am luat un rosu incredibil de frumos, a doua zi tot gasesc o unghie ciobita. Si astept destule ore sa se usuce. Dau si top coat-ul deasupra. Degeaba.
Sunt dezamagita de Peggy Sage.
Am sa incerc si eu Body Shop. Acum nici nu imi mai fac unghiile decat sa stiu ca dupa 2 zile trebuie sa le sterg.
Vreau doar sa te intreb daca in afara de lacul ala cu calciu pe care il pun sub oja sa mai pun si top coat-ul. Mie mi se pare exagerat sa pun 3 randuri de oja. Parca asa ii dau sanse sa sara mai repede de pe unghii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Multumesc tare mult. Sincer eu mi-am facut un mare stoc acasa de produse Peggy Sage, in ideea ca ce unghii frumoase si rezistente o sa am eu. Eu nu am nevoie sa merg la salon pentru manichiura, mi le face sora mea si am zis sa le am acasa. Si surpriza, ca desi mi-am luat un rosu incredibil de frumos, a doua zi tot gasesc o unghie ciobita. Si astept destule ore sa se usuce. Dau si top coat-ul deasupra. Degeaba.
Sunt dezamagita de Peggy Sage.
Am sa incerc si eu Body Shop. Acum nici nu imi mai fac unghiile decat sa stiu ca dupa 2 zile trebuie sa le sterg.
Vreau doar sa te intreb daca in afara de lacul ala cu calciu pe care il pun sub oja sa mai pun si top coat-ul. Mie mi se pare exagerat sa pun 3 randuri de oja. Parca asa ii dau sanse sa sara mai repede de pe unghii.

Peggy Sage...exact asa am patit si eu.In vara cand am fost in tara m-am aprovizionat cu mai multe produse de la ei...
Eu folosesc doar baza apoi oja.

------------------------

Dana

Mergi la inceput

Ok, am sa renunt si eu la top-coat.
Dar de OPI ai auzit? Sunt si mai scumpe decat Peggy Sage si nu stiu cum sunt. Ma gandeam serios sa le incerc si pe acelea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Ok, am sa renunt si eu la top-coat.
Dar de OPI ai auzit? Sunt si mai scumpe decat Peggy Sage si nu stiu cum sunt. Ma gandeam serios sa le incerc si pe acelea.

Am auzit dar nu am folosit inca.Si eu vreau sa imi comand Opi.Am gasit pe net dar nu prea imi dau seama de culori.

------------------------

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eellyia spune:

Este un pic offtopic, dar simteam nevoia sa postez. Mi-am facut manichiura la un salon Why Not cu lac de unghii Opi. Sunt foarte multumita. A tinut o saptamana, timp in care am spalat vase, am gatit si am facut diverse treburi casnice. Nu am aplicat base coat si nici top coat. Numai pasta alba si un strat de roz pal. Am refuzat ultimul strat de lac, deoarece am observat ca sare repede de pe unghii.

Mergi la inceput

Pai si atunci e oja buna (OPI) sau sunt straturile prea multe de oja la Peggy Sage?

Mergi la inceput