Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)
Raspunsuri - Pagina 5

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Aoleu, Miha ce-ai facut, te-ai zbantuit pe la petreceri si de atata bucurie si sampanii ti-a sarit si tie dopul. Eu n-am experimentat dop sarit, dar parca Fulgu a fost experta, tine picioarelein X sa mai rezisti cateva zile.
draga mea draga, io fusei experta la partea teoretica ca la practica nu vazui decat dop de sampanie sarind...

da recunosc ca m-ai luat...asta cu picerele in X(sau de ce nu...chiar K) nu o stiam...hahaha...
pe melodia cuculeana lugojana, dedic lu miha -fara numar

dopule, gelatina rara
dop

ce tot zbori tu din gaoace
dop

ori inauntru
ori afara
nu te lasi tu pe tanjeala
dop

Miha, nastere usoara!
aime, eu am vazut pozele de la petreceri...oau ce torturi mey...si ce copkii frumosi...E un frumos Vladutz papionatu...

Nu m-am prins ce era chestia aia de pe tortul lu Vladutz (aia bleu parca)...arata ca o floare...parca???
pe mine ma termina azi nevralgia mea...am furnici in ochi...

fulguletz spune:
miha...buhuhu ...ce faci insomniaco p-acilea la ora asta? sa inteleg ca exersezi pozitia cu picerele in X ?
edit : P.S. super tortu cu Thomasica...dar crez ca nu e opera ta personala, ha?...te-am prins! eu cred ca renuntz la amaratu de spongebob...nu ma simt in stare...

ionela roxana spune:
Corina Maria(omi308)
David Andrei(dama), Robert Andrei(mariussimiuc),Alexis(daniella4),Roland Vladimir(miag)
Sa fiti sanatosi, norocosi si sa va fericiti parintii din plin!!!
Sper ca a-ti avut o petrecere pe cinste, si ca sunte-ti plini de cadouri; sa va fie de bine!!!Bianca(roserb), sa fii sanatoasa si plina de noroc in viata, sa ti se indeplineasca toate dorintele!!!
; sper ca ai avut o petrecere pe cinste, si ca te-ai distrat de minune, iar de cadouri nici nu mai pomenesc, caci precis ai primit f. multe!!!
n-am uitat de ziua Biancai ptr. ca noi pe 17 noiembrie am implinit 9 ani de casnicie!!!, dar sotul ca de obicei a uitat, si nici cand a vazut tortuletul facut nu si-a amintit de loc ce eveniment este(asta fiind seara tarziu), asa ca m-am serbat singurica, el este anti-petreceri, anti-urari, ca de obicei
, dar is precisa ca daca era ziua lui frate-su nu uita nicicum
, dar asta este.
otilia te inteleg perfect in legatura cu, crizele Anei; stiu prin ce stari nervoase poti trece, sunt patita, dar eu nu-ti doresc sa vezi nicicum crizele de la varsta de 6 ani; valeu ca esti in stare sa te urci pe pereti; uneori nu o bag in seama, ma prefac ca nu o aud, dar cand intrece orice limita mi se face parul maciuca, adica eu vorbesc si ea imi raspunde stiid ca nu are dreptate, ba uneori are un vocabular si niste manifestari invatate de la prietenele din parc, cu care nu-s deloc de acord si i le retez complect, iar cand nu mai fac fata ptr ca intinde uneori coarda f. tare, apelez la nuelusa, asta in cazul in care ii explic ca ii stopez tot ce ii place ei si nu o intereseaza iok, trebui sa apelez la sf nuielusa ca sa pot fata, ca altfel are tendinta sa creada ca eu ii sunt copilul si ea mama mea, si mai este si vina soatei, care spune multe lucruri de fata cu ea, si incearca sa-mi fata o imagine rea in ochii ei, si atunci trebui sa devin un super-cotoroanta ca sa pot iesi la lumina; cu Emily inca n-am avut nici un incident pana in prezent, ea nu prea face crizute, sau chier daca le face o las sa se linisteasca si apoi comunicam, sau poate ca acu stiu eu sa reactionez in situatii dein astea; sunt mai calita
carmen ai niste fete superbe; cred ca se impaca f. bine, nu?; ana la anul va merge la scoala?: tortul este superb, tu l-ai facut?
Aime vazut Vladut cu papion; ii asa de scump de-mi vine sa pup ecranul monitorului; vai si ce tort!!!; mami l-a pregatit nu???; este asa dulce cand il tii tu in brate, si cand plange este dulce, ce mai, sa va aduca numai bucrii fericitilor parinti; in pozele in care sunte-ti cu el sunte-ti atat de "plini", nu stiu cum sa ma exprim, dar se vede ca sunte-ti fericiti, si asa si trebui, ptr ca meritati!
Mihaaaaaa ai ramas fara dop????; vai, dar mai este fff. putin; esti o frumoasa la petrecere, dar esti o curajoasa sa te duci la petrecere, si cred ca aime a stat numai cu ochii pe tine; dar totusi cred ca mai sta piticuta la caldurica la mami in burtica, macar 3-4 zile, parca burtica este inca sus, asa dupa vazui eu in poze, acu` numai DD poate sti, dar cu DD inainte si aspteptam vestea cea mare; ce nume a-ti decis???

ionela roxana spune:
mey liliecilor, voi n-ave-ti somn???
fulgule frumoasa cantare; sanatate multa
paxelinooooo doamne ce copii ai precoci; sa-ti treaiasca puii, si daca mai faci unul va fi si mai si!!!
ma duc sa dau de mancare la puii mei dragi!!!

fulguletz spune:
somn usor ionela!! ca vaz ca si tu esti pe baricade, da tu cred ca esti la cafeau de dimineaatza...na..iti doresc o zi buna!
otilico, vezi ce scrie ionela, ca la al doilea esti deja calit cu crizele ...na? te mai linistisi? da poate daca schimbi si cocosu(fuse ideea ta) si iese un negru cioroi cu ochi cafelatii
poate ai sanse mai mici de crize ...hehe...cine stie????

Otiliav spune:
Fulgule, eu am spus brunet mai nu negru, dar ce ma fac eu cu unul blond, ochi albastri si unul saten, ochi negri se vor stresa copii ca nu sunt frati (ma si vad dand in carti inainte de momentul decisiv de va fi blond de va fi brunet ). Sper ca nu citeste berbantu ca mi-o fur rau de tot
.
Eu m-am lamurit cum e cu copii, a mea seamana cu tacsu crizata, vesnic in miscare, desi el nu recunoaste, trebuie sa gasesc o metoda sa fac copii calmi, adica musai sa evit zodiile de foc , zodiile de apa se pare ca sunt mai linistite.
Si-n alta ordine de idei, stau pe net noaptea asta ca trebuie sa termin ceva pentru servici .
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

danette spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
...
Eu m-am lamurit cum e cu copii, a mea seamana cu tacsu crizata, vesnic in miscare, desi el nu recunoaste, trebuie sa gasesc o metoda sa fac copii calmi, adica musai sa evit zodiile de foc, zodiile de apa se pare ca sunt mai linistite.
...
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Oti, nu-i lege... eu sunt PESTI si nu-s deloc calma si linistita.
Acum mai e si aspectul ca zodia pestilor e duala si poti intalni 2 tipuri de caractere...
Poate Racii si Scorpionii.. dar de astia ultimii n-as zice ca-s linistiti...
So... raman Racii.
Calculeaza-ti!

danette spune:
Eu sunt tare tare tare suparata.
Aseara nu stiu ce mi-a venit si-am tuns-o pe Iris. Pana la umeri... dar imi pare ca-i asa de scurt parul...fata de cum era.
Sunt asa de trista, parca e alt copil... plang dupa carliontii ei si regret clipa cand am hotarat sa-i scurtez pleata!
Am impresia ca n-o sa i se mai carlionteze parul...

danette spune:
Am vazut pozele de la petrecerile lui Vlad si Robert.
Foarte frumosi baieteii, tortuletele si mamicile!

aime spune:
'neata!
am intrat pe fuga, am citit si acum tot pe fuga scriu...
deci, Miha e tot frumoasa si radianta, degeaba vb ea nush ce...si apropo, dopul l-a pierdut inainte de petreceri, la mine veni fara de el
.tinem pumnii
Fulgule, pai tema a fost Politia in actiune, drept urmare, acel albastru era politistul si motocicleta din dotare, cred...sau arata-mi poza sa stiu ce albastru ai vazut.
Oti cum doar 6 poze, ca-s muuuulte si mai vin dupa ce le mai culeg...
Fug ca de azi suntem "in observatie" avem in vizita patronii din Iordania
aime si Vladimir