*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nu a aparut mesajul in capitolul trecut. Si nu inteleg cumd e ai pierdut toate mesajele scrise si ai revenit la moderare. Da un mail la administratorul desprecopii.

Eu zic sa refaceti analiza, ca sa fiti siguri. Au mai fost unii bolnavi de sifilis si ea l-a parasit pe el, ca apoi sa ii treaca prin cap sa repete analiza si sa iasa negativ.

quote:
Originally posted by gabbritza

mai fetelor v-am intrebat si eu ceva in capitolul trecut si nu mi-a raspuns nimeni pana acum!
desi sotul meu staim ca are Rh pozitiv ieri am avut surpriza la analize sa descoperim ca este negativ!
imi spune si mie cineva ce am de facut in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetele, multumesc de incurajari. Am facut putin pe mironosita dar cert este ca bebe trebuie sa iasa intr-un fel. Daca vreau sa nu mai am o nastere asa de grea ca la Luca, trebuie sa accept aculoiul, ce sa fac? Iar daca voi spuneti ca nu doare...cu atat mai bine.

Eu azi am luat trusa de epidurala (Perifix se numeste si este ce mi-a recomandat doctora) de la farmacia din Municipal si m-a costat 100 ron. Cert este ca doctora mi-a spus ca pe asta nu prea o gasesc decat la Municipal sau la farmaciile 2na.

Legat de discutia cu sterilizatorul...nici eu nu consider ca este necesar la inceput daca mama alapteaza. Iar daca alapteaza chiar mai mult timp...o sa fie nevoie probabil de sterilizator doar de la varsta copilului de 4-5 luni cand incepem sa le dam sucuri de fructe.

Pupaceli!

Alina 35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Danonique...felicitari..si mult nororc si sanatate..sigur sta bebe pana la termen..iata ca ai ajuns atat de departe...Sper din suflet sa vada si LaLamesajul tau..sa nu mai fie speriata...ca si ea are probleme cu colul..si..era destul de speriata...Se poate..cu rabdare si multa staruinta...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

danonique, felicitari pentru bebe grasunel! sa dea Doamne Doamne sa stea acolo inca cel putin 4 saptamani .. sa se faca mare si voinic!

monica .. ma gandeam eu ca e inutil .. oricum bebele mic mic nu se poate intoarce singur ..

angi, si eu am luat vata de la sensiblu .. dar nu am vazut ca e portionata .. ai luat cumva vata lor, marca sensiblu .. ar fi ceva sa faci ,,pachetele'' de acasa .. sa nu mai stai la spital ..

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Gabbritza nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu rh-ul sotului tau indiferent daca e negativ sau pozitv.In sarcina conteaza doar rh-ul mamei.Si sotul meu are rh negativ si am intrebat medicul daca e problematic si mi-a spus ca nu.

danonique 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Am si eu o intrebare de organizare...

Cand vom incepe sa nastem... cum vom da de stie pe forum? Tinem legatura? Ca eu una as vrea sa stiu prin ce a trecut fiecare.
Dam sms din spital? Unde il dam? Ne facem o lista cu 2-3 numere de telefon?

Luni implinesc si eu 30 de saptamani si am si control. Abia astept sa o vad iara pe bebelina.
Eu nu am facut 3/4D eco. Daca merg acum mai are rost? O mai vad? Dati-mi un sfat...

Monica-Matz 29 Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

angi, si eu am luat vata de la sensiblu .. dar nu am vazut ca e portionata .. ai luat cumva vata lor, marca sensiblu .. ar fi ceva sa faci ,,pachetele'' de acasa .. sa nu mai stai la spital ..

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Exact, am cerut vata gata portionata, pachet mare, mi-a vandut pontul o amica ce si-a cumparat tot de acolo. E produsa de ei, pe punga de vata scrie Sensiblu. Si acum am tampoanele gata facute sa nu le am grija la spital. Si fese sterile am luat un sul de 20 de cm latime, mi-a ajuns la un pachet, au iesit ff ca lumea, eu nu suport vata si era obligatoriu sa o infasor in fese sterile. Cred ca o sa imi mai iau un pachet ca sa fiu sigura ca ajunge.

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

greta, eu am cautat pe la vreo 3 farmacii inainte sa intru la sensiblu .. nu-mi vine sa cred ce difeerenta de pret!!

...chiar la asta m-am gandit si eu,daca ai fi mai aproape ti-as trimite cu placere...dar e prea lung drumul si nu merita...
...eu cand am cumparat unguentul a fost la prima farmacie in care am intrat...mi s-a parut pretul ok..si am cumparat...dar acum cand imi zici cat costa la sensiblu....ma minunez...
33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Cristina,31+

Mergi la inceput

greta4you .. multumesc ..

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

angi, eu am luat un pachet mare de vata marca lor sensiblu, cred ca e gata portionata .. dar compresele sterile sunt cam mici 10 cm .. cred ca o sa iau si eu un sul de 20 cm latime si inca un pachet de vata (nici eu nu o suport!!!!) si voi face tampoanele de acasa .. e mai comod asha ..

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput