*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 12
alinaatudor spune:
Buna fetelor...nu zis buna dimineata..ca sunt harnicutze printre voi..care inca merg la serviciu 
...eu ..tot acasa...desi asa de bine ma simt...Am o colega la serv care spunea ca oricum ..eu am acum hormonul fericirii..ca bebe imi da asa o stare..ca si daca ar fi sa pice o bomba eu tot happy as ramane...Si...inclin sa ii dau dreptate...Nu stiu daca v-am mai spus..dar sunt mai toleranta cu sotul..adik..nu imi mai sare tandara asa din orice..sau daca imi sare...parca imi vine asa o putere de undeva..si nu mai fac scandal...de 6 luni..noi nu ne-am mai certat...e incredibil..nu ca ne certam inainte ..dar erau perioade in care nu imi convenea nimik....Doamne..sper sa nu mai revina perioadele alea...
Ellenuta...eu am un dinte impotriva celor de la sensiblu...si nu intru in farmaciile lor decat daca sunt obligata..ion rest..sunt alte sute de farmacii care au produse din toata gama...adaosul lor comercial este imens...ca sa nu mai zic de magariile pe care le fac...baganmdu-ti pe gat marfa aproape de expirare..sau..de la firme care le aduc un profiot maxim...De ex...ozone, ranbaxy...fetelor..eu lucrez in industrie...nu cumparati produse de la ei...
Alina..acul ala e asa de lung..sa ajunga unde trebuie
...trebuie sa strabata spatiul dintre vertebre..oricum..nu e atat de nasol pe cat pare...mi-a spus mie sotul meu...care are 2 operatii cu anestezie rahi..procedeul cam la fel...senzatia nu e deloc dureroasa (daca e facuta de anestezist ok)...plus..ca sotul meu urla si cand ii storc un cos...asa ca..inclin sa cred ca nu doare deloc...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina
27 si Stefania 
creata2008 spune:
In ce oras? Daca e vorba de Bucuresti, ce spital?
quote:
Originally posted by Lala_D
De LEI !!!
Pai 150 de euro maxim 200 ii dau doctorului , mai precis ii voi da 600 lei.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!AMR maxim 7 saptamani!
Ellenuta spune:
angi, multumesc!
fetele .. revin si io cu intrebarea 1. ce parere aveti de sterilizator ptr microunde avent expres 2 si 2. ptr cele cu bebei .. spalati biberoanele cu detergent normal de vase inainte de sterilizare sau doar le clatiti cu apa??
eu nu am avut probleme cu sensiblu .. si produsele pe care le-am luat au termen de valabilitate ok .. 
33
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
alinaatudor spune:
Ma gadesc ca daca voi vreti sa cumparati perie pt bebe..inseamna ca ..aveti arsuri...pe gat
..eu sincer...nu imi vad bebelina cu par..decat cand o trebui sa merga la gradi:D....deci mai am timp sa ii cumpar perie...pana atunci..cred ca o pieptan cu prosopul![]()
![]()
Ma bagati in boala cate lucruri cumparati...nici nu apuc sa retin toate cele...De exemplu...daca eu am norocul sa ii dau san...de ce sa cumpar biberoane sau suzete sau tetine...ca oricum..pana ii bag suculetz de fructe..mai sunt cateva luni bune, nu?...intreb si eu...si daca nu voi avea acest noroc..le cumpar atunci ...
cred ca..incep sa intru in panica..vad ca sunt cam in urma cu lista de cumparaturi pt bebe..![]()
![]()
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
Alina
27 si Stefania 
Ellenuta spune:
alina .. ai mare dreptate!! adaosul la sensiblu este enorm!
sa stii ca si eu ma gandeam ca o sa am un bebe chelios .. nu am avut arsuri pana acum .. doar de doua ori cand m-a pus dracu sa mananc ceapa seara si sa beau acidulat ...
cat despre biberoane .. eu nu cumpar!! daca am nevoie - sper sa nu am totusi - o sa cumpar atunci .. si sterilizator la fel .. asta pe care l-am luat astazi e ptr sora mea .. bebe e foarte lenes, nu trage la san si nici ea nu are lapte suficient .. a fost obligata sa-i bage laptic praf! dar suzeta sa stii ca i-am luat .. cine stie cum o sa am nevoie de ea .. de exemplu, baietzelul sora-mii nu primeste suzeta .. o scuipa imediat .. si se joaca cu ea .. 
33
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
alinaatudor spune:
Eu am multe prietene farmaciste in acest lant..si..spun din sursa sigura..se schimba marfa intre magazine..ca sa nu ramana cu stoc..stiu ca..nu toate produsele sunt aproape de expirare..Doamne fereste..si se mai uita si ele la pacientul care cumpara...dar asta e politica firmei..ce expira repede..da repede...si..se pricep de minune la asta..ca altfel..le scade lor din salariu..Crede-ma pe cuvant...Oricum..nu conteaza parerea mea..eu asta stiu...nu vreau sa supar pe nimeni cand zic asta..numai ca...cel mai bine ar fi sa fim atente....mai ales ca..fiind un lant mare //au si posibilitatea de a comanda in alta farmacie a lor un produs daca dintr-una lipseste...ceea ce e avantajos pentru pacient...numai ca..eu spuneam ca prefer sa caut in mai multe farmacii inainte sa apelez la ei...
Alina
27 si Stefania 
Ellenuta spune:
alina, Doamne fereste .. dar nu e loc de nicio suparare aici. chiar ma bucur ca mi-ai spus si o sa fiu foarte atenta daca mai iau ceva de la ei!!
33
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
danonique spune:
Buna!Vin si eu cu vesti de la eco.Bebele e mare.Are 2400 gr si 47 cm.Sunt f fericita ca am reusit sa ajung pana aici pt ca ma temeam de o nastere prematura din cauza colului deschis.Sper sa mai stea bebele in burta macar 4 saptamani.Azi merg la medicul care imi urmareste sarcina si sper sa vin cu vesti bune despre col.Stiu ca nu se mai poate inchide dar sper sa nu se fi deschis mai tare.Va pup.
danonique
33+
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
fetelor
suportul www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=53&cod_produs=437" target="_blank">ASTA de dormit bebe o fi bun la ceva??33
EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC![]()
Se pune la bebeii mici. Cica sa-l tina bine in patut. Dar bebe nu prea se misca cat este foarte mic. O prietena de-a mea a luat pentru bebe. Dar al ei a fost maricel a avut 4.100g la nastere si dupa 2-3 saptamani nu a mnai folosit suportul pentru ca nu mai incapea in el.
Cum crezi tu...
La mine in casa este foarte cald. Eu imi fac probleme deja pentru ca nu stiu deloc cum as putea sa pun patutul ca sa nu-mi incalzesc copilil prea tare. Daca mai pun si suportul... saracutza o sa lesine de caldura.
Monica-Matz 29

Andreea Bianca
AngeliquedeS spune:
Eu de la Sensiblu am cumparat vata gata portionata, e singura farmacie care are asa ceva si o fac ei. Mi-am luat pt maternitate si am luat si fese sterile si mi-am facut tampoane, dar oricum e super ca vata e gata portionata.
Sterilizator o sa primesc de la nasa mea. Cat despre biberoane, o sa iau totusi doua sa fie acolo. Problema mea e daca sa iau sau nu pompa pt sani dar m-am gandit ca asta o iau rapid atunci daca am nevoie.
Danonique, felicitari pt bebe dolofanel! Exact atata avea si al meu cand am fost la eco!!! Poti rasufla usurata, ce a fost mai greu a trecut! A meritat tot efortul, nu? 
Pupici,
Angelique
34+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 6 saptamani!