*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetele, azi am luat o decizie fff importanta si vreau sa v-o comunic si voua. M-am decis: NU MAI NASC IN NICI UN FEL!!! De ce??? Simplu! Mi-am luat trusa de epidurala si am lesinat cand am vazut acul acela. Adica....acul ala o sa-mi intre mie in coloana??? Nu vreau sa va sperii si pe voi dar nu ma pot abtine. Sper sa fiu suficient de calma cat sa nu-l bat pe doctor cand vine sa-mi faca anestezia (dar probabil ca in durerile alea o sa ma rog eu de el ).

Va multumesc mult pentru sfaturile legate de cazarea in salon. Eu la nasterea lui Luca am stat cu inca o mamica. Ei bine bebelul ei, desi era fff micut facea o galagie.... Doamne!!! De-asta ma gandesc ca poate e mai bine sa stau singura. Dar aveti si voi dreptate ca e bine si sa ai cu cine schimba o vorba. Offff...

Alina 35+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina023 la fel am reactionat si eu cand am vazut ditamai aculoiul ala de la trusa de epidurala!!! Zici ca e unealta de tortura medievala!!! Dar vorba ta, parca vad ca o sa urlu dupa anestezia aia.

Uitati aici http://good-times.webshots.com/photo/2038900940065968642sjMIgl e peria si pieptenul pt bebe, pe care le-am luat de la Sensiblu cu 18 RON. Mi s-a parut ok pretul.

Eu de dimineata a trebuit sa merg la dentist aseara din senin mi s-a rupt coltishorul la o maseluta de sus, prima dupa canin. Vai, ce suparata am fost, am sunat la dentista si a fost draguta ca m-a primit azi la ora 10, mi-a pus o plomba provizorie care a spus ca poate tine chiar si un an urmand ca la anul dupa ce il fac pe bebe, cam prin vara, sa merg sa ma rezolve complet. Eu sunt obsedata cu dantura si sunt fff mandra ca nu am nici o extractie si nici probleme si deodata sa patesc una ca asta. In conditiile in care iau calciu si mananc ce trebuie, uffff.... v-am spus ca sunt obsedata.

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina .. nu ma speria .. eu am avut o tentativa de a cumpara trusa ptr epidurala dar nu o aveau la farmacie .. cat ai dat pe ea .. la sensiblu este 91 RON (au verificat in pc ..)

angi, periuta de par este din par natural?

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Trusa epidurala eu am luat-o de la verisoara mea(care nu a apucat sa o foloseasca) dar nu m-am uitat f.atenta la ea. mai bine ca nu vreau sa ma sperii si eu.
Elenuta, la Municipal costa cam 80 ron trusa.

Mari 29+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

aha .. deci nu e foarte mare diferenta la trusa epidurala .. 11 ron .. mai incerc si pe la alte farmacii .. nu m-am setat pe sensiblu ..

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Dupa parerea mea nu e un moft. Plus ca e foarte rapid si nu trebuie supravegheat, ca o oala pe aragaz. Dar eu n-am dat 100 euro pe el, pentru ca l-am primit. Asa ca nu stiu ce as fi zis daca ar fi trebuit sa dau banii astia.

quote:
Originally posted by jelimoni

fetelor cer si eu o parere....ce parere aveti de sterilizatoru de biberoane??toata lumea imi sare in cap ca e moft ce-mi trebuie sa dau 100 de euro cand pot sa le fierb etc...si asa povesteati voi de socre cu "pe vremea mea..":) .nu stiu ce sa fac??e intradevar un moft??

Moni 29+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabbritza spune:

chiar asa trusa pt epidurala putem sa o cumparam de oriunde?
voi de unde credeti ca e cel mai bine sa o cumparam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

In BUcuresti, la spitalul Giulesti, moasa - 1.500.000, neonatolog - 1.000.000 lei.

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor, va rog sa ma ajutati, ca nu mai vreau sa caut din urma. Spuneti-mi si mie va rog care sunt tarifele pt moasa si medicul neonatolog la o nastere normala. La doctor stiu cat se da dar majoritatea fetelor pe care le stiu au nascut prin cezariana si atunci se schimba modificarea .

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Fetelor,

RELAX cu aculoiu de la trusa de epidurala! Eu am avut anestezie rahi la nasterea Anei, mi-era o frica de nu-i drept si vreau sa va spun ca n-am simtit nimic cand mi-a introdus aculoiu...doar ceva acolo, nici macar durerea de la o injectie obisnuita...poate ca eram anesteziata de groaza

Mai, eu am tras acu' un plans de s-a scuturat camasa pe mine...fac acte, receptii, spal rufe, imi sterg copila la fund, o hranesc, vorbesc la tel, tre sa ies cu asta mica afara, sa ma concentrez in 2 locuri o data cu sonorul de la desene animate in creier, toate astea in timp ce ma stresez ca bona (care imi spune de o saptamana ca e racita) nu-mi raspunde la telefon...mi-e groaza ca ma lasa balta acum, fara nici o explicatie, dupa ce Ana s-a obisnuit cu ea si in pragul nasterii...oricum mi-ar fi greu si cu ea in casa, desi o stiu de 1 an si ceva, dar sa o mai si schimb acum si sa stau cu o straina straina de tot

Spuneti-mi orice...dar nu ca sotzul meu - ca nu-i un capat de tara si ca altii se descurca si fara tanti...si vedem noi cum vom face...

Angi si Miri - ziceati voi ca sotzul ma vede capabila...dar ma simt depasita de situatie...

Acu tre' sa o iau la goana - la contabil, la cumparaturi, la mama naibii, toate cu Ana dupa mine, burtoi, carucior...imi vine sa pe cineva, sa-mi iau jucariile si sa plec...ufffffffff rau mai e sa n-ai pe nimeni caruia sa-i ceri o mana de ajutor cand ai nevoie

Natalia 34+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ellenuta, da, periutza e din par natural

Creata, multumesc de info!

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori