Femeile cu talie ingusta - mai inteligente

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Trebuie c-am fost foarte desteapta odata, cindva...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

E bun studiul asta pentru ca ma face sa nu mai fiu frustrata de fundul meu . Acum cand trece pe langa mine unu' si zice "moama ce gao--a are asta " o sa-i dau replica " pe langa asta mai sunt si desteapta".
printesa_roz sincer nu cred ca soldul peste 100 cm intra la gabarit depasit , eu intotdeauna am tinut la silueta chiar pana la obsesie si degeaba aveam 58 kg la 1.73cm cu talie de 60cm ca soldul meu sub 105cm nu a fost , iar dupa ce am nascut intradevar m-am latit si mai mult cu toate ca am nascut prin cezariana.
Dupa studiul asta sa vezi ce coada se face la esteticieni pentru implanturi cu silicon ca sa para fetele mai destepte.

Kokiy ,mami de Claudia (12dec.2001)si bebe Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mda , eu am 96 masurat peste fund si zau ca nici cu aia 4 cm in plus n-as intra la gabarit depasit.
Oricum , talie subtire ce inseamna? ca la mine talie subtre inseamna pana in 60

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Mama da plictisitoare statistica....

e neam cu aceea in care se face o paralela intre nr de la pantofi la barbati si ...alte chestii.

si cu aceea prin care copii nascuti la batranete sunt de elul lor mai destepti (copilul meu), si ca persoanele peltice (care vb cu 'r' ) sunt geniale (asta sunt eu), si ca grasii sunt veseli (asta sunt eu iara).

Si eu am fost desteapta dar acum am un copil destept, sunt vesela, sunt inca geniala si rad de mor de femeile cu talia subtire asta pt ca sunt acrii strugurii.

pupici

Mergi la inceput