Femeile cu talie ingusta - mai inteligente
Un nou studiu (efectuat de Universitatea din Pittsburgh si Universitatea din CA - Santa Barbara) indica faptul ca femeile cu talia mai ingusta (hourglass shape) sint mai inteligente si tind sa abia copii mai inteligenti.
Aici articolul: www.itwire.com/content/view/15323/1066/" target="_blank">http://www.itwire.com/content/view/15323/1066/
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Raspunsuri
valentinag spune:
Ia uite pentru ce studii primesc astia bani!Altceva de studiat n-au gasit!
Oricum,bine ca ma numar printre ele!![]()
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
ocebine spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Oricum,bine ca ma numar printre ele!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Crezi ca l-as fi postat daca nu as fi intrat in aceeasi categorie?

Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Clover spune:
Cu alte cuvinte romanii sunt destepti ca 80% din femei au aripioare ![]()
Da acu', sincer, cat de greu e sa ai talia mai mica decat soldurile ca asta au masurat?
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
corinadana spune:
Si daca nu au alaptat bebele, tot se pune (copii inteligenti)?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
puppe spune:
Eu am 62 in talie si 82 in solduri...ups...deci sunt cam proasta ?? Nu, ma , sunt doar dreapta ca scandura, in rest sunt ok.Si modesta, totodata.![]()
megbeng spune:
quote:
Originally posted by Mindy
Eu mi-am cam pierdut inteligenta dupa ce am nascut ca mi s-a ingrosat ceva talia
exact socoteala asta mi-o faceam si eu acum...

meg,
de
matei(9.02.2007)
Ramonika spune:
probabil sunt mai inteligente ca stiu sa-si pastreze talia subtire, sau de ce? 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Loma spune:
iaca va spun eu cum.. taliile par mai inguste pentru ca fundurile sunt mai mari... 
inseamna ca eu sunt desteapta la greu
si mai cred ca sunt printre primele fruntase, hai pe masurate?
printesa_roz spune:
quote:
Originally posted by Loma
iaca va spun eu cum.. taliile par mai inguste pentru ca fundurile sunt mai mari...
inseamna ca eu sunt desteapta la greusi mai cred ca sunt printre primele fruntase, hai pe masurate?
Cred ca nu e vorba de cum "par" taliile, ci de cum sint. Pe de alta parte cred de la mai mult de 100cm in solduri nu se mai pune :P, intra la categoria gabarit depasit si nu mai conteaza cum este talia.
Oricum, trebuiau sa ne dea si noua o explicatie stiintifica, ca sa nu murim fraieri.