racita si insarcinata in 2 luni
buna fetelor, sunt o gravidutza in 2 luni si am racit , doar nasul imi curge ,ce imi recomandati ca tratamente fara medicamente , ceva naturist sa nu se agraveze.
medicul meu gineco mi-a zis sa nu i-au nici un medicament in primul trim sa beau doar ceaiuri si sucuri naturale de portocale.
Raspunsuri
kitzy spune:
Ceai cald cu miere si lamaie. Ai voie si paracetamol ( in caz ca racesti cobza) dar paracetamol simplu.
17 cu posibil 
anisiap spune:
nu te ingrijora am citit mai demult cand eram eu la prima sarcina ca asta se poate intampla daca e fara febra pt ca in timpul sarcinii se fluidizeaza toate secretiile acum am si eu 6 saptamani....; iar
deliam spune:
quote:
Initial creeata de lenca
buna fetelor, sunt o gravidutza in 2 luni si am racit , doar nasul imi curge ,ce imi recomandati ca tratamente fara medicamente , ceva naturist sa nu se agraveze.
medicul meu gineco mi-a zis sa nu i-au nici un medicament in primul trim sa beau doar ceaiuri si sucuri naturale de portocale.
Buna fetelor,
Noi avem 13 saptamani si am reusit sa "fugim" de gripa cu bobite de catina lasate la macerat in miere.Doza este cam 2-3 linguri zilnic.
Are un continut f. ridicat in vitamina C si nu numai.
Sanatate multa va doresc.
RalucasS spune:
O frectie cu otet aromat medicinal pe tot corpul ( mai putin burtica) apoi imbracata gros in pat si invelita bine si a doua zi te vei simti mult mai bine, asta e remediul bunicii mele care la mine a functionat si atunci cand am avut temperatura aproape 40 si nici un medicament nu isi facea efectul.
23+
Lucas
SilviaPop spune:
oscillococcinum poti lua. si multa lamaie, multa vitamina C, ai nevoie de 2 grame vit C pe zi ca sa ajuti organismul sa lupte. am patit si eu si cu astea am scapat de temperatura. plus cate un paracetamol seara. acum iau un gram de vit C preventiv. e cam scump dar..trebuie. sarcina usoara
PS: lamaia nu o firbe, nu o stoarce in ceaiul fierbinte ca se distruge vit C la temperaturi inalte. asteapta sa se raceasca ceaiul si apoi. sau o poti pune in apa, pur si simplu + miere.
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
carrie spune:
eu am fost asa de racita in luna a 4-a de abia mai suflam inciuda tuturor tratamentelor naturiste.am ajuns si la antibiotic facand puroi in gat.sper sa nu fie cazul la tine
poti lua paracetamol linistita, oscillo, pt dureri de gat spray cu Propolis si picaturi cu apa de mare
sarcina usoara
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Lorikay spune:
Si eu am racit prin luna a treia si m-am facut bine cu ceai de lamaie, multe portocale, supa fierbinte si inhalatii cu niste picaturi puse in apa fierbinte.
aylin_tarcan spune:
vitamina c, lamaie (nu in ceai fierbinte pentru ca se distruge), miere, poti lua paracetamol daca faci febra 1/zi. daca nu scade febra poti lua jumatate de algocalmin. si 2 oscillococcinum/zi.
eu am racit la 6 saptamani, cu febra mare de tot, am lua 3 paracetamoale/zi
dar totul a fost ok.
sananate multa!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
am uitat sa spun. pentru nas, miramer (spray cu apa de mare)
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita