LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112
Raspunsuri - Pagina 13
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
dandusa vazut ghete si costumash de pisicuta. Nu pare ffff gros, fffff gros ar fi daca nu s-ar misca fata-n el...d'aia yo nu-i iau...si-asa-i lent al meu, mai costum gros ii trebe sa-l mai tzintuiasca si ala...
crede-ma ca stiu mai bine...
nu s-ar misca fata in el ,daca ar fi mic...,asta-i marimea 18 luni,si cum Crinuta arata de vreo 9-10...,imagineaza-ti ca n-are cum sa stea tzintuita-n el...
deci...,daca ii iei unul putin mai mare...,o sa simta si lejer...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
bamboletta spune:
Matei de Biabaus
Alexandra de Carla2005
Sara Maria de kikineata
Zara de sbogdana
Si-s grabita si-s grabita ca mi-i casa ne-ngrijita si mi-s rufele la soare....si copii cer mancare
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dandusa spune:
SaraMateiZaraAlexandraMatei
sa cresteti mari,sanatosi si voisi,sa va ascultati parintii,sa fiti fericiti
Alexandra
fara suparare,dar cred ca ai exagerat cu "sint invizibila"...ti s-a raspuns o data,doar ca nu ai fost pe faza...
in cap trecut si eu am intrebat de gelatina si nu mi-a raspuns nimeni...,dar nu am de ce sa ma supar...,pentru ca ,probabil nu se stie raspunsul...si asta e...,pot sa ma documentez si in alta parte...,deci nu-i musai sa cert fetele sau sa le reprosez...,asa-i?
si in plus...,fetele imi tot raspund ca de altfel si tie...,deci nu cred ca esti/sint, invizibila...
sper sa intelegi mesajul,asa cum l-am scris...
ps:Asiza a intrebat o data ceva ,la care nu s-a raspuns...,apoi a bolduit intrebarea sau a scris-o cu rosu,astfel ca fetele au raspuns...,asta-i procedeul,parerea mea...
sta in puterea noastra sa pastram atmosfera placuta de sarbatoare a fulguletilor nostrii,sincer...
am intrat in postul Craciunului...,fiti mai buni de Craciun...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
flore26 spune:
IMPORTANT: Fetele care au bbii cu pete rosii pe fata, de la frig, de la dermatita, recomand LIPOBASE REPAIR, este fffff buna!
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
desiree spune:
alexandra, ba sa faci bine si sa intrebi de cate ori ai nevoie de un raspuns...daca nu ti se raspunde este pentru una din cauzele enumerate de ruxandra nu pt ca "s-a mai discutat"..nu exista asa ceva..despre nemancat am vorbit de 250 de ori..despre premergator de 300 de ori...despre sucul de portocale cred ca de 400 de ori de cand aveau fulgii 3 luni...
dianocica, fara suparare, tu poate nu ai avut intentii rautacioase..dar in raspunsul dat alexandrei se citea o umbra de sarcasm..de aia a reactionat koko..si nu e pentru prima oara cand sesizez ironia in unele din mesajele tale...m-am abtinut pt ca stiu ca nu esti rau intentionata ..dar acum daca tot v-ati pe forum ma gandii sa imi spun si eu parerea! Si da, de acord ca nimeni nu e obligat sa raspunda cuiva!
kokorina, veniiiimmm! azi am platit excursia.gata e ca si facuta...austria scrie pe noi...e la Mayrhofen..tot pe langa Innsbruck..adica foarte aproape..mi-ai lasat gura apa cu zapada aia alba si imaculata..abia astept..si sper sper sa ne putem vedea...
suc de portocale..este efectiv innebunit...am inceput cu cantitate mica ...nu am avut nici un fel de problema...
dianarus, da, ai dreptate ca totul e o joaca pentru ei..dar asa cum spunea ruxandra...in timp poate fi cu batai de cap treaba asta..o sa incerc la momentul potrivit sa schimb ceva..deocamdata sunt multumita ca e o placere pt el sa pape
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
OanaCat spune:
Buna
In primul rand La multi ani pentru bb, sa fie sanatosi si ascultatori si sa va bucurati de ei
Matei de ruxandra
Matei de Biabaus
Alexandra de Carla2005
Sara Maria de kikineata
Zara de sbogdana
Multumim pentru ca ne-ati vizionat pozicile si pentru cuvintele frumose
flore26 cojocelul fularul si ghetutele le-am luat de la zara.Ghetutele sunt imblanite pana in degetele numai ca nu este piele ci inlocuitor.Cojocelul destul de grosut.
Dianocica nico a mai crescut un pic dar are greutate mica 7700 putin pentru varsta ei.Cat despre costumatie aia este chiar preferata mea.
Aka felicitari pentru primii pasi
Dandusa frumos costumasul pisicuta.
Hainuta groasa: trebuie sa-i mai cumpar o gecuta groasa si un pantalon ma gandeam sa le iau impermeabile dar nu prea am gasit am sa mai merg in we si poate vad ceva.
Cizmulite are pe cele din poza.
Revin in 10 min.
Nicole Oana Cat
http://www.shutterfly.com/share/pictures.jsp
roxanica2006 spune:
Va multumesc tuturor pt. cuvintele frumoase si pt. primirea calduroasa!
Da' nu-nteleg de ce ati plans in halu asta???!!Voi n-ati citit pana la final naratiunea?? Era cu happy-end...Ei, ei, suflete de mamici sensibile si iubitoare...
Da, da... tocmai cand credeam ca am scapat ca prin urechile acului de un dus rece referitor la stresul cu mancare, hop si Ruxandra sa ma avertizeze ca pe viitor ma va dobori cu propriile arme...Ei, bine, tre' sa recunosc ca ATI AVUT DREPTATE !!!
Dar trebuie si voi sa admiteti ca uroculturile pozitive suprapuse peste greva asta totala sunt motive suficiente de ingrijorare pt. orice mama. Oricum , sunt fericita ca David e sanatos, apoi cu mancarea om ajunge noi cumva la liman...
Kikineata, Dianarus, fie vorba intre noi, nu stiu daca voi reusi sa ma tin cu strictetze de sfaturile dr. referitoare la infometare, dar ssssssst, sa nu ne-auda nimeni! Oricum sa zicem ca am inceput "terapia de soc" inca din spital, pt. ca pe acolo n-a mancat mai nimic si...din pacate, inca situatia nu s-a imbunatatit.
Dorsilia, eu nu am spus ca david al meu a plans la ecografie de durere, chiar am precizat ca nu e un procedeu dureros, el plange de indata ce-l las din brate si incepe consultatia. Plange de cate ori mergem la dr. Asa ca in nici un caz sa nu te sperie ideea unei ecografii. Aaaa, sa vezi ce-a mai plans David cand l-au cantarit!! Mama, mama!!! Apoi daca si asta l-a durut....Sau plangea de mila lui ca e mititel...cine stie??
Dia, Doamne, ce sperietura ai mai tras cu micutza Oana!! Si fiind singura ti-a fost si mai greu...of, of. Stiu cum e dupa un soc din asta, tremura si sufletu-n tine.
Danutz,Aka, felicitari pt. primii pasi ai puilor vostri!
Dandusa, bravo pt. maselutza, desi e obtinuta cu mare mare chin...micutza Crinutza...
Acs, tinem pumnii la analize, vei vedea ca Victoras va uita repede durerea..
Alexandra, multumesc pt. gandurile bune. Sa stii ca mobilul meu tot decedat e. Azi l-a dus Cristi la dr.
Asizaaaaaaaaaaaaaa, totul e bine cu Denis??
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Laura13 spune:
dbunny eu prefer ciorapei decat inca o pereche de pantaloni, stau lipit pe piciorus si cred ca tin mai cald
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxanica2006 spune:
Donia, viitorul suna bine!
Da, si ai mare dreptate, norocul meu a fost ca am intalnit adevarati profesionisti, in Sm aveam mereu impresia, cand mergeam cu David la dr. ca bajbaie diagnosticul, nicidecum sa-l aprecieze corect. Nici la Cj n-am avut senzatia ca au dibuit dupa prima consultatie problema puiului meu, dar aveau un plan clar de bataie. De indata ce am ajuns la spital am avut convingerea ferma ca nu voi ramane cu problema nerezolvata.
ce a mai contat extrem de mult a fost felul "uman" in care am fost tratati.L-au lasat pe Cristi sa intre cu noi la toate investigatiile, nu ca in Sm unde statea saracul ore in sir in strada, in fata geamului de la salonul nostru, numai sa stim ca e cu noi. Nu m-au scos in suturi afara din cabinet cand plangeam de sarea camesa pe mine, mi-au explicat de mii de ori ca investigatiile sunt doar neplacute, nu dureroase, si exemplele pot continua. Dr rezident care raspundea de salonul nostru venea de fiecare data cu un scop "medical", ba sa ne aduca un siropel, ba rezultatul unei analize, dar de fiecare data lasa impresia ca a venit intr-o vizita amicala, ii saluta pe copii, se juca, ne asculta minute in sir pasurile si abia la iesire ne dadea vestea "pragmatica": "suntem asteptati la cistografie!" , de ex.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
veronici spune:
Mai pun si eu o data intrebarea:
Credeti ca Rares e prea gras la 12 kg si 200 gr,avand in vedere ca are 1 an si aproape 3 luni?Si are 81 cm talia
Mi s-a spus ieri ca 12 kg ar trebui sa aiba la 2 ani !!!!!
Multumesc si pupici !
slideshow rares stefan la 1 an