Chiuretaj sau nu?????
Raspunsuri - Pagina 11
andriushca spune:
madina, felicitari!!! ce ma bucur!
poate iese racusor-dracusor!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
Nonna76 spune:
Andrei al meu e nascut pe 17 iulie 2007.E un bebe frumos,sanatos si cuminte.
Ai sa vezi ca DD va v-a ajuta.
anasia spune:
madina, felicitari pentru decizia bune pe care ati luat-o! cu siguranta la anul, in iulie, vei fi cea mai fericita mamica a doi copilasi!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
CristinaGoji spune:
Madina - acum numa' am vazut subiectul asta. L-am citit de la cap la coada! Ma bucur ca ai luat decizia asta si o sa vezi ca o sa te bucuri si tu! Si intre copiii mei va fi diferenta de 1 an si 6 luni. Si la fel ca si tine am fost data peste cap de vestea ca sunt iarasi insarcinata. Am mai avut de dus lupta grea si cu sotul, care insista sa fac avort. Pana la urma totul a urmat cursul firesc, Dumnezeu i-a dat intelepciune la sot sa accepte si sa se bucure de evenimentul fericit. Nu pot spune ca e extra-entuziasmat nici acum, dar maca nu ma mai priveste ca pe o tradatoare, care a luat decizia de a pastra copilul de una singura. Chiar ieri am auzit ca spunea cuiva ca e chiar bine ca s-a intamplat asa, ca cine stie cand ne mai hotaram noi sa mai facem vreun bebe. Si eu imi pun sute de intrebari despre cum ii voi culca, plimba, face baita, juca cu asta mare, cand voi tanji dupa un pui de somn din cauza aluia mai mic...Dar sunt convinsa ca Dumnezeu ne va ajuta, pentru ca nu de aia ne-a dat Dumnezeu al doilea bebe ca sa devina viata noastra un chin, ci dimpotriva, sa ne implineasca! Nici eu nu am parinti, socri, prieteni aici care sa ma ajute. Parintii si socrii stau foarte departe si de cand il avem pe Vladic, acestia l-au vazut doar o singura data, cate o saptamana fiecare. Si tot 2 camere avem si noi plus un caine. Sotul nu poate sa ma ajute cu plimbarea copilului, pentru ca plimba cainele. Dar ne vom descurca, sa vezi tu ce fain o sa fie!!!
Editez: sa explic de ce a vrut sotul sa fac avort - dupa ce am nascut am facut o depresie post-natala severa, din care mi-am revenit foarte greu, si singurul care mi-a fost alaturi si care m-a suportat a fost sotul meu, asa ca i-a fost si lui foarte greu. Si mi-a zis - eu nu mai vreau sa trec inca o data prin depresia ta...
dar de data asta sunt ferm convinsa ca va fi altfel! Pentru ca suntem mai puternici decat eram atunci.
Mami
19+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
madina71 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Madina - acum numa' am vazut subiectul asta. L-am citit de la cap la coada! Ma bucur ca ai luat decizia asta si o sa vezi ca o sa te bucuri si tu! Si intre copiii mei va fi diferenta de 1 an si 6 luni. Si la fel ca si tine am fost data peste cap de vestea ca sunt iarasi insarcinata. Am mai avut de dus lupta grea si cu sotul, care insista sa fac avort. Pana la urma totul a urmat cursul firesc, Dumnezeu i-a dat intelepciune la sot sa accepte si sa se bucure de evenimentul fericit. Nu pot spune ca e extra-entuziasmat nici acum, dar maca nu ma mai priveste ca pe o tradatoare, care a luat decizia de a pastra copilul de una singura. Chiar ieri am auzit ca spunea cuiva ca e chiar bine ca s-a intamplat asa, ca cine stie cand ne mai hotaram noi sa mai facem vreun bebe. Si eu imi pun sute de intrebari despre cum ii voi culca, plimba, face baita, juca cu asta mare, cand voi tanji dupa un pui de somn din cauza aluia mai mic...Dar sunt convinsa ca Dumnezeu ne va ajuta, pentru ca nu de aia ne-a dat Dumnezeu al doilea bebe ca sa devina viata noastra un chin, ci dimpotriva, sa ne implineasca! Nici eu nu am parinti, socri, prieteni aici care sa ma ajute. Parintii si socrii stau foarte departe si de cand il avem pe Vladic, acestia l-au vazut doar o singura data, cate o saptamana fiecare. Si tot 2 camere avem si noi plus un caine. Sotul nu poate sa ma ajute cu plimbarea copilului, pentru ca plimba cainele. Dar ne vom descurca, sa vezi tu ce fain o sa fie!!!
Editez: sa explic de ce a vrut sotul sa fac avort - dupa ce am nascut am facut o depresie post-natala severa, din care mi-am revenit foarte greu, si singurul care mi-a fost alaturi si care m-a suportat a fost sotul meu, asa ca i-a fost si lui foarte greu. Si mi-a zis - eu nu mai vreau sa trec inca o data prin depresia ta...dar de data asta sunt ferm convinsa ca va fi altfel! Pentru ca suntem mai puternici decat eram atunci.
Mami19+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
o sa ne descurcam noi...trebuie sa ne descurcam....asa imi spun eu de cate ori simt ca e ceva mai greu...
bebe Adrian 20.01.2007
crism spune:

Bravo, ma bucur si pentru time si pentru bebele mic. O sa fie o bucurie mare si ai sa vezi cand o sa il tii in brate pentru prima data ca nu ai sa regreti decizia facuta. Sarcina usoara!!
Cristina, mamica lui Connor(7), Elena(4) si Zeke(18 luni)
madina71 spune:
Multumesc tuturor!
Cred ca m-a pedepsit Dumnezeu pt ca am stat sa ma gandesc daca pastrez sau nu copilul: am fost la dr sa-mi confirme sarcina, m-a palpat pelvian si ma cam durea, s-a tot uitat cu sonda intravaginala si a ajuns la concluzia ca sarcina e bine, insa am un chist de 5,4 cm pe aovarul drept, asta dupa ce a zis ca "se plimba ceva pe acolo"....Pai daca este pe ovar cum se plimba?Asa ca am plecat de acolo cam speriata...
M-am programat la Buc la alt dr abia pe 10 dec si pana atunci stau cu frica in san....
In rest sunt bine, doar ca ma ingrijoreaza problema asta cu chistul...
Offff....
La prima sarcina mi-a descoperit o rana pe col si la fel am fost ingrijorata si atunci, insa dupa ce am nascut mi-am cauterizat-o la Buc, la dr cu care am nascut si acum totul e ok....
Sper sa fie bine!!!!
PS Am postat si un subiect ref la chisturi dar am zis sa scriu si aici ca la sectiunea aste este mai multa activitate si poate imi raspunde cineva care a trecut printr-o situatie asemanatoare, sa ma mai lamuresc pana ajung la dr....
bebe Adrian 20.01.2007
Pepsi spune:
madina, sa va ajute Dzeu, mi-au dat lacrimile, bravo mamico ptr decizia luata, sigur nu o vei regreta!sarcina usoara si un bebe sanatos!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David