Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (119)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxxy80 spune:
Acum am ajuns si eu acasa de la control. Colul meu arata bine
, nici un semn de o eventuala nastere. Bineinteles ca nu mi-a programat nicio cezariana
. Joia viitoare merg iar la control. Mi-a spus ca ea nu face nicio cezariana inainte de 39 de saptamani. Nu stiu de ce dar eu speram ca azi sa-mi spuna cand ma programeaza. Mi-a spus de 2 ori ca bebe e mare (nu stiu de unde si-a dat ea seama dintr-un control cu degetul). Culmea e ca pana acum colul meu se scurta de la un control la altul, iar acum arata bine
.
Roxxy
37+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
RGE spune:
ROXXY mama linisteste-te de ce ti mortis sa faci cezariana?..nu e chiar asa usor...mai ai totusi 3 saptamani...calmeaza-te si bucura-te in continuare de bebe cat mai este numai al tau
..asculta o sora mai mare!!....si oricum se pot intampla multe si pana joia viitoare!!..pupici si nu mai fi asa nerabdatoare ca o sa treaca timpul repede ..o sa vezi!!
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy80 spune:
Stiu ca e bine ca bebe sa stea cat mai mult in burtica. Am o stare de agitatie de cateva zile, parca nu mai am rabdare. Adevarul e ca ma simt tare neajutorata cand vand ca nu prea mai pot face nimic: nu ma mai pot apleca, daca merg pe strada mai mult de 5 minute am niste dureri groaznice de spate si de burta si tb sa ma asez, nu ma mai pot incalta. Cred ca de fapt asta imi provoaca starea asta proasta. In rest vreau ca bebele sa stea cat mai mult ca sa se coaca
.
Stau si ma gandesc cum ai rezistat tu ca o eroina pana la 42 de saptamani. 
quote:
Originally posted by RGE
ROXXY mama linisteste-te de ce ti mortis sa faci cezariana?..nu e chiar asa usor...mai ai totusi 3 saptamani...calmeaza-te si bucura-te in continuare de bebe cat mai este numai al tau..asculta o sora mai mare!!....si oricum se pot intampla multe si pana joia viitoare!!..pupici si nu mai fi asa nerabdatoare ca o sa treaca timpul repede ..o sa vezi!!
ROXANAde "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxxy
37+
Matei_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by adinag
Multumesc Lala, sunt ok. Cam obosita, ca dorm prea putin (ma doare spatele, prostii din astea), ma trezeste si terorista mea noaptea. Am trecut si prin ceva emotii, pentru ca m-a trimis dr sa fac testul de diabet gestational, nu a vazut alt semn decat ca-i cam mare bb, dar ca sa fie sigur. A iesit negativ, insa m-a stresat totusi.
Si parca nu inaintez cum as vrea, nu mai am chef de nimic, nu stiu ce-i cu mine.
Si am o faza asa mai ciudata, la mine va fi ultima sarcina si nu reusesc s-o savurez cum mi-as dori. Stii, nu voi mai trai niciodata aceste momente si as vrea sa fiu mai luata in seama, mai alintata etc., dar stii tu cum e la al doilea copil, parca e totul altfel! :-(
Tie cum iti merge?
Adina 34+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Mie imi este bine, obosesc si eu destul de repede si cel mai rau este ca bebe a inceput sa protesteze cand conduc
...dar n-am ce-i face ... sa suporte... ca cineva mai trebuie sa il duca/ aduca pe fratele lui de colo colo .A ... sincer mie nu imi prea place sa fiu insarcinata . Nu mi-a placut nici prima data si nici acum nu ma dau in vant . Mie imi place produsul finit
asa incat abia astept sa se nasca bebe .O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 7 saptamani!
RGE spune:
ROXXY trebuie sa te gandesti ca bebe e bine cu cat sta mai mult..trebuei sa fi tare pt el !! fi curajoasa ca mai e asa putin!!
LALA sincer?..eu ma mai trezesc din cand in cand ca imi mangai burtica..pt mine au fost 9 luni superbe chiar daca m-am mai vaietat ma gandesc acum ce frumos era ...si acum sunt fericita si nu-mi iau ochii de la bb..tot nu-mi vine sa cred ca e al meu, ca eu l-am facut, ca a stat in burtica mea...e intradevar o minune si merita orice sacrificiu...stau si ma gandesc ce aiurea trebuie sa se simta barbatii ca ei nu au parte de asa ceva..chiar daca se spune ca femeia duce tot greul si trece prin dureri si chinuri si face imposibilul doar ca sa fie bine..ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt femeie si am avut parte de aceste minuni.
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
Lala_D spune:
Roxana e minunat ca poti simtii asa ...eu sunt mai defecta 
Normal ca il iubesc pe bebe enorm dar daca s-ar putea azi sa afli ca esti insarcinata si maine sa il si ai in brate pe bebelus ar fi minunat 
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 7 saptamani!
RGE spune:
...ee...nu as zice nici eu NU..ca sa scap de vergeturi si alte dracovenii
..dar atunci cred ca as face prea multi copii daca as scapa asa repede ...
..sau nu ne-am mai bucura noi asa mult de ei![]()
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
LALA pot sa te mai stresez si eu cu o intrebare?...pt mucisori tu ce crezi ca e mai bine de caut?...eu am aparatul ala cu melodii am dat o caruta de bani pe el insa nu trage nimic..chiar sa nu aiba deloc nu prea cred....in rest il chinui cu apa de mare ..
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
Lala_D spune:
Eu la Bogdan am avut o pompita din aia antica de la magazinul de tehnica medicala ( o para din aia roz de cauciuc ). Foarte buna .
Apoi am auzit de batista bebelusului ( avea piciul 1 an jumatate / doi ) si am achizitionat instrumentul . Extrem de eficient ![]()
Acum ma voi orienta in functie de imprejurari : la muci usori pompa roz ( o mai am
) la raceli batista .
PS : baga ser sau apa de mare la greu , minim o seringuta de 5 ml pe nara sau 2-3 fas-uri de spray si abia apoi trage cu pompa.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 7 saptamani!