Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
vali_delide spune:
Am citit putin din urma si am vazut ca au nascut si Pufu si Gianina!
Felicitari si refacere usoara, dragi mamici, sa va traiasca puisorii,sa fie sanatosi si mancaciosi!
Cuscra 

pt. tine si pt. toate fetele si bebelusii!
Valentina
35+
Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 23 de zile
darleena spune:
Adinasunt perfect de acord cu tine. Insa eu sincer nu stiu ce sa fac pentru ca m-am muls, incerc sa le formez cu mana ca sa intre in gura la bb, insa ele par ca nu vor deloc sa stea asa cum as vrea si se retrag de tot incat bb nu are de la ce sa traga.
Mi-ar fi mult mai usor sa o pun la san decat sa ma lipesc cu mameloanele alea, dar sincer nu prea stiu cum sa fac sa am si eu macar un mm de mamelon.
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
RGE spune:
VALI TE PUPAM..ai grija de tine!!!
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
adinag spune:
ROXAXA, eu am facut la Jasmina exact la fel. Si eu am pus-o mereu la san, pentru ca citisem ca nici nu au nevoie la inceput de mai mult decat de colostru, asa sunt ei facuti. SI mie mi-a curs sange si tot as am-am ambitionat, m-am gandit ca de renuntat pot si dupa, dar vreau macar sa reusesc sa pape cum trebuie la san, asa-s eu mai capoasa :-))Si dupa un timp (ce-i drept, a durat) a fost totul asa de simplu... Nici eu nu i-am dat nici ceai, nici apa, ca nu am vazut pentru ce!
Succes mai departe!
Adina 34+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
RGE spune:
ADINA..multumim frumos!!
DARLEENA..nici eu nu am avut mameloane si acum s-au facut cat o zi de post...eu zic sa pui fata foarte des la sani sa traga..chiar daca se supara si plange si ti se rupe sufletul las-o sa munceasca....mie asa mi s-au format si dupa ce termina el papa bag si "mulgatoarea" si vad ca si asta face treaba buna...eu iti tin pumnii !!
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
mihuta spune:
Vali, multumesc de urari, tu stai cumintica in pat ca vin si te trag de par ! dar nu chiar acum ca am niste treaba...![]()
Eu nu inteleg de ce sa curga sange, nu i-ati nimerit pozitia bebelusului la alaptat ? Asistentele nu te invata cum sa-l pui pe bebe sa suga ?
39s +
Sophia
RGE spune:
MIHUTA ..ele mi-au aratat dar si eu si bebe suntem incepatori..pana prinde el cum trebuie ..al meu are si niste gingii zici ca sunt lame de cutit
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
..fetelor de linea nigra aia sau cum se numea cand scapam??..ca la mine nici o urma de a da inapoi
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"
mihuta spune:
Am inteles ca poate sa treaca si un an sa dispara, probabil nu e o regula...
39s +
Sophia
RGE spune:
aoleu mama!!

..pei sti cum arata a mea???...vai de capul meu ....
ROXANA
de "ursuletz"
"Doamne ajuta-ne!!"