Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Oauuuu vreau si eu bebe in brate....... vreau si eu baie cu bebe..... vreau si euuuuuuuuu.... uffff, mai am cam o luna...sau poate mai putin ca pe 15 decembrie voi fi in saptamana 40.
Imi place sa citesc ce scrieti voi, visez si eu la momentele astea odata cu voi!!!
pentru toate mamicile si gravidutele!!!

Oana 35+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Oana stai linistita ca il vei avea, cat de curand.
Si dupa vor exista momente cand vei vrea sa fie din nou in burtica...din diferite motive

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

adina esti bine ?

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

ce fac fetele???

Raportam rezulatatul ecografiei , una bucata bebe ,sex mascului (nu i-a cazut nimic si a zis doamna dr ca nu ii mai cade), 150 b/minut,placenta grad 2-3 distanta de OI,si greutate bebe 3200 la 35sapt si 5 zile. Mai fetelor am impresia ca e prea mare ,nu????? poate nu a vazut bine ?? acum 3 sapt avea 2 kg si acum 3200??? e posibil???? Lamuriti-ma ca sunt cam derutata...

Dana 35+ Luca-Rares
AMR - 5 Saptamani de stat in burtica la mami.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

azi am vazut o mamica super fericita si un bebe de care m-am indragostit!!! Este vb de Dany26 ....este super ok si ea si bb, spera ca maine sa le dea drumul acasa.
Va saluta pe toate si Andrei va transmite pupici !

Dana 35+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Multumesc Lala, sunt ok. Cam obosita, ca dorm prea putin (ma doare spatele, prostii din astea), ma trezeste si terorista mea noaptea. Am trecut si prin ceva emotii, pentru ca m-a trimis dr sa fac testul de diabet gestational, nu a vazut alt semn decat ca-i cam mare bb, dar ca sa fie sigur. A iesit negativ, insa m-a stresat totusi.
Si parca nu inaintez cum as vrea, nu mai am chef de nimic, nu stiu ce-i cu mine.
Si am o faza asa mai ciudata, la mine va fi ultima sarcina si nu reusesc s-o savurez cum mi-as dori. Stii, nu voi mai trai niciodata aceste momente si as vrea sa fiu mai luata in seama, mai alintata etc., dar stii tu cum e la al doilea copil, parca e totul altfel! :-(
Tie cum iti merge?

La proaspetele mamici as vrea sa le zic ceva: nu vreau sa fiu inteleasa gresit, pentru ca nu sunt de parere ca trebuie fiecare musai sa alapteze, sa faca fiecare cum crede ca e mai bine pentru bb si pentru mami, ca si ea conteaza! DAR cine vrea intr-adevar, nu apelati asa repede la lapte praf, ca asta-i inceputul sfarsitului alaptarii, sincer spus. Si mameloanele alea de silicon incercati sa scapati de ele, ca nu ceti reusi sa va stimulati altfel lactatia pe o durata mai lunga cu ele. Sfarcurile se formeaza de la sine, nu va stresati atata cu ele, ca si mai demult erau bebelusii alaptati si nu cred ca avea toata lumea sfarcurile asa formate.
Productia laptelui dupa cerintele lui bebe se formeaza intr-un timp mai lung, nu in cateva zile. Iar bb isi schimba si el necesitatile, ceea ce poate duce la mici crize de alaptat, cand trebuie sa alaptezi f des, dar nu mai mult de 2-3 zile, dupa care reintra totul la normal.
CUloarea laptelui nu are de-a face cu consistenta lui. Laptele din primele minute este mai straveziu, dupa care devine mai gras. Deci depinde cand mulgi, si ce vrea bb acum. Primul este straveziu si nu asa satios, pentru ca mama natura a facut laptele si pe post de lichid pentru bb, incat daca ii este numai sete sa bea cateva minute din acest prim lapte. In el sunt insa anticorpi foarte importanti, este foarte bun acest lapte.

Sunt multe de spus despre alaptat, mai cititi, daca va interesaza, si la alaptatul help-line.

Insa repet, nu trebuie nimeni sa alapteze, fiecare cum vrea, da? BB-ii vor creste sanatosi si fumoasi si destepti oricum, eu zic numai din experienta mea...

Adina 34+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxana, ulei pune asa, intorci sticla scurt cu gatul in jos, dar scurt!
Daca nimeresti prea mult, stii tu pentru data viitoare :-))

Si eu luam pentru Jasmina, ca tot asa i se usca un timp pielea. Insa nu am abuzat de cosmetice, si nu am probleme cu pielea la ea.
Si ii faceam si eu masaj cu ulei de amandine (se cheama asa?), tare ii mai placea...

Adina 34+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna, fetelor.

Dany26, sa-ti traiasca flacaul, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata! Felicitari din suflet!

Mihuta,tin pumnii pt. maine, ma gandesc la tine si-ti doresc ca intalnirea cu printesa Sophia sa fie cea mai frumoasa clipa din viata ta si prima clipa dintr-o viata plina de bucurii si fericire! Te pup!

Fetelor, au trecut doar 2-3 zile si simt ca o iau razna, ma omoara asteptarea si neputinta.Si mai ales mi-e tare dor de voi...acum am prins momentul ca nu e nimeni acasa si am trecut sa va salut pe toate si sa va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Va pup mult, mai scap io un oki p-aci, ca nu pot, sunt dependenta de gasca asta.

Valentina 35+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 23 de zile

Mergi la inceput

Vali ai de la noi multi pupuicei si stai cumintica in pat ....

Dana 35+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADINA..eu una iti dau dreptate..mie cel putin la inceput nu mi-a fost usor dar m-am ambitionat sa ma descurc singura cu bebe si am facut cum am crezut eu ca este mai bine..mama si soacra tot timpul cand ma sunau ma auzeau ca alaptez si amandoua imi spuneau ca trebuie sa-i fac program ..pana m-au apucat dracii si le-am zis la amandoua bei frate voi mancati la program sau cand va este foame?...si in spital mi s-a psus ca or sa-i dea lapte praf pt ca eu dupa cezariana nu o s am lapte sau o sa-mi vina mai tarziu..dar asa am simtit eu sa-l iau pe bebe cu mine in camera si de cate ori plangea il puneam la piep ..nu stiu daca am greist sau nu pt ca asistentele veneau sa-l ia sa-i dea de mancare pt ca nu aveam lapte dar de la atata tras mi-a venit colostrul si 2 zile i-am dat numai colostru din 5 in minute, din ora in ora, de cate ori cerea...nu stiam nici macar pozitia de alaptat daca este buna insa eu simteam ca trage si papa...dr mia- zis sa-i dau macar lapte praf seara in spital pt ca el nu are cum sa se sature si intradevar plangea tot timpul mititelul dar il luam si-l puneam la san...asta am facut 3 zile desi imi daduse sangele la ambii sanii si imi venea sa urlu de durere dar asa simteam ca este bine..deja cand am ajuns acasa bebe isi facuse programul lui singurel...iar lapticul curge si imi uda hainele ori de cate ori plange el sau invers..ma trezesc eu ca sunt uda fleasca de lapte , ma uit la el si se trezeste cu gurita mare sa pape.

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput