Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

neata!
cam slaba miscarea pe aici....
noi am dormit binisor insa a trebuit sa ne trezim pe la 8 din cauza vecinei de sus care e foarte harnica...dadea cu aspiratorul si facea un zgomot....
...e asa de urat afara...ploua...am bagat masina de spalat..sa vad cum le usuc acum...ma tot bate gandul sa-mi iau uscator...

Roxana 37+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxx, cred ca s-ar putea sa nastem in acelasi timp. Mie tot joi o sa-mi spuna cand programam cezariana. Exista posibilitatea f mare sa aiba loc pe 27 noiembrie. De abia astept.

quote:
Originally posted by roxx

neata!
cam slaba miscarea pe aici....
noi am dormit binisor insa a trebuit sa ne trezim pe la 8 din cauza vecinei de sus care e foarte harnica...dadea cu aspiratorul si facea un zgomot....
...e asa de urat afara...ploua...am bagat masina de spalat..sa vad cum le usuc acum...ma tot bate gandul sa-mi iau uscator...

Roxana 37+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Roxx, cred ca s-ar putea sa nastem in acelasi timp. Mie tot joi o sa-mi spuna cand programam cezariana. Exista posibilitatea f mare sa aiba loc pe 27 noiembrie. De abia astept.

Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

si eu abia astept sa merg joi...pana acum cateva zile nu eram hotarata cu nasterea...natural...cezariana...nu stiam...dar m-am hotarat...acum sper sa fie bine

Roxana 37+

mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

quote:

Neata si de la puturosi. Iar am avut o noapte cu dureri de mijloc, picioare, fofo. Devine chiar o minune cand reusesc sa ma odihnesc.
Aseara am finalizat toate cumparaturile pt bebe si pt bagajul meu de spital: pompa de muls de la Primii Pasi, pampersi (vreo 2 baxuri), mai multe cutii de ceai de colici, inca un costumas lui Matei ( asta nu era in program), tampoane.
Am cumparat Pampers de 3-6 kilograme New Baby. Este ok? Sper sa fie.
Aseara am incercat o secunda pompa de muls si nu mi-a placut deloc senzatia. Sper sa nu fie nevoie sa o folosesc. Apropo, mie nu-mi curge absolut nimic din sani. asta nu inseamna neaparat ca nu o sa am lapte?

Roxxy 37+Matei
_

si eu tot asa am cumparat pampersii. cei de new born erau intre 2-5 kg si ceilalti intre 3-6 kg si am considerat ca e mai bine asa.

Roxana 37+

mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Astia mi-au tot zis la eco ca e maricel bebeul si m-am gandit sa iau cu 3 kg. Eu sper sa iasa cu 3 kg si ceva.
Tu cum te simti? Eu in afara noptilor in care am dureri permanente in partea de jos si cateodata si la mijloc, in rest nu am nimic. Ziua nu ma doare nimic, doar ca obosesc f repede si nu pot merge mai mult de 5-10 minute pe jos.

quote:

quote:

Neata si de la puturosi. Iar am avut o noapte cu dureri de mijloc, picioare, fofo. Devine chiar o minune cand reusesc sa ma odihnesc.
Aseara am finalizat toate cumparaturile pt bebe si pt bagajul meu de spital: pompa de muls de la Primii Pasi, pampersi (vreo 2 baxuri), mai multe cutii de ceai de colici, inca un costumas lui Matei ( asta nu era in program), tampoane.
Am cumparat Pampers de 3-6 kilograme New Baby. Este ok? Sper sa fie.
Aseara am incercat o secunda pompa de muls si nu mi-a placut deloc senzatia. Sper sa nu fie nevoie sa o folosesc. Apropo, mie nu-mi curge absolut nimic din sani. asta nu inseamna neaparat ca nu o sa am lapte?

Roxxy 37+Matei
_

si eu tot asa am cumparat pampersii. cei de new born erau intre 2-5 kg si ceilalti intre 3-6 kg si am considerat ca e mai bine asa.

Roxana 37+

mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Roxxy 37+Matei
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza si de la noi...
am avut o noapte nasoala. am zis sa nu-i mai dau bibi, sa o tin la san ca e puturoasa si nu suge decat putin...offf..la o ora de stat la san abia mananca 50 ml..nu stiu ce sa-i mai fac...ma enerveaza situatia!restul ma mulg si ii dau cu bibe. am incercat s-o las asa...dar urla de foame!
in rest, nimik nou sub soare...ma scoate din minti vremea asta!
va pup.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

in general bine. ma mai doare si pe mine cateodata mijlocul si spatele...si noaptea ma dor oasele de la fofo cand incerc sa ma intorc de pe o parte pe alta...si nu pot sa dorm decat pe stanga ca pe dreapta nu-i convine lu' bb iar cu fata in sus nu pot....si mai am cateodata niste intepaturi in fofo ........si obosesc repede, nu pot merge prea mult ...dar mai e putin ....

Roxana 37+

mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

roxxy80 merci mult pentru adresa.
eu sunt tare necajita pentru ca mi-au descoperit o infectie urinara si am luat antibiotice dupa care am facut o alergie de numa-numa. aveam burbonele pe toata burtica si ma mananca rau. nu am putut dormi 2 nopti.am intreupt tratamentul doctorita mi-a recomandat sa iau claritine dar pe prospect spune ca e interzis in sarcina. toata sarcina nu am luat nici un medicament si acum la sfarsit o zbarcesc.

nici nu stiu ce sa mai fac o fi bine pentru bebe, nu-l afecteaza???????

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Totulii, nu mai fi necajita. daca dr ti-a prescris Claritine, inseamna ca stie ea ce stie. Dar cum ti-a deswcoperit infectia? Ai avut ceva semne sau ti-ai facut analizele la cererea dr? Eu le-am facut ultima oara cand eram in 34 de saptamani si nu mi-a spus sa le repet. Ai grija de tine si incerca sa nu te enervezi ca-l superi pe bebe.

quote:
Originally posted by totulii

roxxy80 merci mult pentru adresa.
eu sunt tare necajita pentru ca mi-au descoperit o infectie urinara si am luat antibiotice dupa care am facut o alergie de numa-numa. aveam burbonele pe toata burtica si ma mananca rau. nu am putut dormi 2 nopti.am intreupt tratamentul doctorita mi-a recomandat sa iau claritine dar pe prospect spune ca e interzis in sarcina. toata sarcina nu am luat nici un medicament si acum la sfarsit o zbarcesc.

nici nu stiu ce sa mai fac o fi bine pentru bebe, nu-l afecteaza???????

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Roxxy 37+Matei
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:

quote:

Roxana 37+

mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

neata!!

eu am cumparat ambele feluri si cei de 2-5 kg i-au fost buni doar cat am stat in spital si cateva zile dupa!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput