Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (119)
Raspunsuri - Pagina 18
darleena spune:
Daca se linisteste asa e ok. Intrebam si eu, ca a mea plange neconsolat, insa plange de foame.
AnneMa mie doctorita mi-a spus ca 23-24 grade sa fie in camera.La mine cred ca e mai mult. Trebuie sa-mi cumpar termometru, ca nu am inca 

cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Victo spune:
salopeta cu maneca lunga ii pun.
si al dormit il bag in sac, nu patura, ca at cd se mai foieste o da jos de pe el.
23-24 de grade mi se pare tare cald...cam atat fac la baie si eu de-abia respir..:(
nici mie nu-mi cade parul.sper sa continue asa.
noapte buna!
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Vasari spune:
am cedat si i-am dat sa pape la 2 ore. Sper sa pastreze tot in stomacel. :( Mananca cu atata pofta si mult... Abia acum a adormit, ne-am luptat cu coliceii, dar se pare ca au trecut.
Victo, si eu am imbracat-o acum la fel, dar mi se pare cam incomod cu atatea haine, pe mine m-ar deranja. Eu nu reusesc sa cobor temperatura sub 23 orice as face... aerisesc des, am dat caloriferele cat mai incet, dar e constanta - si in dormitor si in sufragerie 23.
Maria - 3 NOV 2007
darleena spune:
M-am mai uitat o data pe instructiunile date de neonatoloaga: in camera sa fie o temperatura intre 21-24 grade, fara diferenta de temperatura intre camere.
Si umiditate 60%...asta mi se pare incredibil de mult.
cu
darleena spune:
Vasari ce fomista mica ai....la 2 ore 
Kara mananca la cam 3-4 ore, dar si cand mananca ma rupe.
cu
loub_erika spune:
Mihuta ..,felicitari..,sa va triasca bebe..,ma bucur ptr tine..,sa faceti bine repede ca sa vedem poze..!
Noi abia am mancat..,acum o sa dormm sigur pana pe la ve-o 7 dimineata..,colicii se pare ca nu ne mai supara de ceva seri..cred ca picaturile incep sa isi faca treaba..,ca-i pun la fieacre masa 4 picaturi..!
Azi am fost cu ea la Ambasada Frantei,ca sa-i facem pasaport..,ca de craciun mergem in Franta..,acum e si frantuzoaica..
,daca ati sti ce am ras cand am fost sa-i facem poze ptr pasaport...,nu vroia sa se trezeasca deloc...,am gadilat-o ,am plimbata-o cu avionul..,am ciupit-o...,ea dormea si mai bine,cu chiu cu vai a deschis ochii ptr o sec. si asa am reusit sa obtinem o poza,cu un ciuf de toata frumusetea in varful capului..!Pasaportul va fi valabil 5 ani!
Eram curioasa cum va reactiona pe drum,in masina..,in sacunul ptr masina..,vreau sa spun ca se simte foarte in largul ei..,adevarul e ca eu am si condus pana in ultima clipa cand eram insarcinata..,asa ca am obisnuit-o bine
!
Maine o sa mergem sa luam pranzul la mall,in Vitan...,ca deja fata e mare..,sta asa cuminte dupa ce papa in scaunel..,nu are treaba! Plus ca-i va face bine sa o scot din casa..,noi oricum vrem sa o obisnuim de mica cu plimbarile,ca noi suntem de fel plimbareti!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
Azi am primit raspun pe mail de la www.miciicampioni.ro ,o sa incep cursul de pregatire ptr inot din Ianuarie..cand va avea deja 2 luni jumate..,va veni cineva acasa..si o va invata in cada..,dupa care la 4 luni,mergem la piscina!! Abia astept-am!!
Se pare ca nu mai eu sunt somnambula in nopatea asta pe aici..,pacat ca nu am mai reusit in ultima perioada sa intru si ziuasa mai vb cu voi,ca sincer tare imi e dor de voi..,de discutile noastre,de glumele noastre,mai ales de intalnirile noastre,abia astept sa mai ne creasca copii ca sa ne intalnim la joaca!!
Am plecat sa incerc sa adorm la loc..,va pup pe toate...si sa mai scrieti din experientele voastre cu bb..,ca e interesant sa vezi si alte situatii similare cu ale tale!!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
loub_erika spune:
acum am vazut fetelor cum am scris..,dezastru chiar ca sunt adormita,numai greseli..,dar voi ma intelegeti foarte bine,nu?!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
slimatei spune:
neata haideti la cafea..
sau la ceea ce doriti...ciocolata,laptic caldut..
va astept..sper macar azi sa mai raman pe acasa...daca nu se iveste vre-un motiv care sa ma scoata ...vreun simptom ceva...sa speram ca nu...
o zi buna tuturor si un we placut!
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Roxxy80 spune:
Neata si de la puturosi. Iar am avut o noapte cu dureri de mijloc, picioare, fofo. Devine chiar o minune cand reusesc sa ma odihnesc.
Aseara am finalizat toate cumparaturile pt bebe si pt bagajul meu de spital: pompa de muls de la Primii Pasi, pampersi (vreo 2 baxuri), mai multe cutii de ceai de colici, inca un costumas lui Matei (
asta nu era in program), tampoane.
Am cumparat Pampers de 3-6 kilograme New Baby. Este ok? Sper sa fie.
Aseara am incercat o secunda pompa de muls si nu mi-a placut deloc senzatia. Sper sa nu fie nevoie sa o folosesc. Apropo, mie nu-mi curge absolut nimic din sani. asta nu inseamna neaparat ca nu o sa am lapte?
Roxxy
37+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!