Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (119)
Raspunsuri - Pagina 16
alfa_anca spune:
Fetele, am zis ca e bine sa va intreb si pe voi, avand in vedere ca fata nu e din listuta noastra : underqueen mi-a cerut parola de la mailul comun, dc si voi sunteti de acord, eu ii dau. Astept cateva raspunsuri.
Anca
de bebe Elena
poze
gabitz78 spune:
mihuta - felicitari! sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa.
pussi - tinem pumnii luni. multa sanatate! aveti grija de voi!
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
totulii spune:
nici eu nu sunt din listuta voastra
pentru ca am inceput sa scriu tarziu dar mi-ar placea tare mult sa ma primiti printre voi. eu v-am citit tot timpul dar, mi-a fost jena sa scriu ca asa sunt eu mai timida.
am trait cu voi toate indoielile si bucuriile si m-ati ajutat enorm cand aveam semne de intrebare legate de aceasta perioada si frumoasa dar si grea,o compar mereu cu o furtuna de vara venita dupa o zi de canicula graoznica precum cele de asta vara.
as vrea si eu date despre mailul comun ca sa vad si eu frumusetile voastre si sa ma bucur.
mai am putin, ar tb 12 zile, pana sa-mi tin puiucul in brate ma primiti printre voi??????
AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI
bb_yasmi spune:
noi avem deja primul body ramas mic.....
mai un pic si ne laudam cu primul dintisor....![]()
![]()
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ellis spune:
PUSSI, ITI TIN PUMNII SI MA GANDESC LA TINE SI LA PRINTESE! TE ASTEPTAM CU VESTI!
Eu sunt de acord cu primirea fetelor noi, bine-nteles!
Ellis
38+
darleena spune:
FELICITARI MIHUTA!!! SA-TI TRAIASCA PUIUTA!!!
NASTERE USOARA PUSSI !!!
In curand o sa-ti tii tustele in brate!!!!

BB eu inca nu i-am dat ceai deloc, nici apa. Papa doar lapte, deci imi pare rau ca nu stiu sa-ti raspund.
Ce fac fetele?
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
darleena spune:
Totulii sigur ca te primim. Doar sa se indure o gravidutza sa te puna pe listuta, ca eu de unde aveam un neuron gravid, cu atata oboseala din ultimele zile, am ramas cu un neuron lauz, care nu face nici jumate cat cel gravid 
cu
baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Roxxy80 spune:
PUSSI, TINEM PUMNII STRANSI LA FETE. DE ABIA ASTEPTAM SA-TI VEDEM TUSTELE. SA AI O NASTERE USOARA SI SA-TI REVII RAPID. DE ABIA VA ASTEPTAM ACASA!!!!
Irina, Ank, aveti niste puiutii dulci foc. Imi venea sa-i mananc cand ma uitam la pozele lor si bineinteles ca ma gandeam "oare al meu cum arata?"
.
Totulii, bineinteles ca faci parte din grupul nostru
. Din pacate, eu sunt antitalent si nu te pot trece in listuta. Eu nici macar nu stiu sa deschid un capitol nou
.
Roxxy
37+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
bb_yasmi spune:
suntem asa de buycuroase, dupa doua zile de chinuri, fara kk, pe cand ne pregateam sa ii punem supozitor a facut Iamsi kk. intr-adevar ceaiul de musetel si-a facut efectul!!! yupiiiiiii 

diseara doarme mami meu cu ea in camera deci avem si eu si sotzu' vom avea o noapte calma 
!!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Victo spune:
eu in casa am temp de 21 grade.il imbrac in body si salopeta.cd doarme ii pun si sacul de dormit pe el.
pai lactate trebuie sa mancam, pt calciu, nu?
fetelor, voua va cade parul?
sheri..si al meu intr-una din zile a facut caca de vreo 4 ori la rand.
oricum cei alaptati fac caca moale. dar atunci parca nu suporta scutecul curat pe el..
acum l-am obisnuit si il schimb doar cd mananca, cd schimb sanul, ca sa se trezeasca.
eu nu o sa ii dau ceai la copil, laptele meu ii tine si de sete si de toate.ceaiul ala numa il umfla, parerea mea.
alfa anca...eu ii fac baie in fiec seara..ca vreau eu.am citit insa ca nu-i musai.merge si la 2 zile.dar dc si lui ii place si il ajuta sa doarma mai bine, de ce nu?pt 15 minute..si astfel isi face si el un ritual;..stie ca apoi vine masa si apoi nani ala lung.
cum e cu canalele astea lacrimale? cum imi dau seama ca-s infundate sau nu?
pussicule mami..mult noroc luni la ceza...sa aveti fete cuminti si sanatoase!
fetelor sa stiti ca chiar dc nu mai scriu asa des..tot va citesc sa vad care cum mai nasteti.
aa..vesti despre pufu..a nascut intr-un final pe bebe uriasu'..si s-a chinuit mult, dilatata, dar nu a reusit bebe sa iasa, asa ca i-a facut cezariana pana la urma..saracuta de ea...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)