Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

A, mai am si eu o intrebare, mai ales pt fetele care mai au un bebe : baita e obligatorie sau nu in fiecare seara?

Anca de bebe Elena

poze

Nu-i obligatorie . Tu hotarasti cum iti este mai bine .
Eu i-am facut zilnic deoarece asa am vazut ca ii merge bine . La baie se linistea, era fericit , relaxat . Am stabilit un ritual de culcare pentru seara care se desfasura in felul urmator : baita, masaj, alaptat ( apoi masa de seara ), giugiulit ( de la 6 luni povesti ) si nani in patut .
Bogdan asa a crescut pana la aproape 2 ani iar acum am scos din ritual doar masajul in rest e cam la fel cu singura diferenta ca le face el singur ( dus, masa, povestea citita ).

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

BB a mea nu facuse de 3 zile si vezi ca sunt supozitoare speciale de copii.
Sheri si a mea a facut caca moale acum ca ii curgea prin toate partile si se morfolise rau saracuta.Sa sun dr?
Mihuta FELICITARI!!!!!!
Bine ai venit SOPHIA sa fii cuminte si devreme acasa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Pai am sunat-o eu, n-o mai deranja si tu !
Cica e normal am citit si-n dr.Spock. I-am dat un pic de smecta in ceiut de colici, cateva guri numai, sa nu se intareasca pe urma!

Shery si inimioara Alesia (+1 sapt)

Alesuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

am citit si eu din urma referitor la sfarcuri ca trebuie insistat.Eu am lungime aproape 0 la sfarcuri in afara si cand il prind sa il bag in gurita se retrage cu totul ...si nu merge nici cum.Plus ca de o luna bb tot papa cu mameloanele alea si sfarcurile sunt trase pe canalul de silicon de bebe mult de tot dar degeaba ...sunt asa iesite afara pe moment si dupa... parca fug repede sa se ascunda .
Deci voi spuneti ca pompa de la avent e buna... ca in seara asta merg si eu sa o iau... ca am facut o proba si am muls o sticluta si i-am dat lui bb sa pape si s-a saturat cu laptele meu...3 ore a dormit dus... deci cred ca el nu trage bine ...
Si referitor la insistat ...am stat 2 zile cu el la san aproape non stop din 5 in 5 minute... cateodata eram fericita ca scapam 10 minute sa merg la toaleta... mancam langa el si degeaba... nu merge oricat mi-as dori eu... si imi doresc enorm sa mearga s asuga direct din san ..

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

SUnt o mamica de iulie-august 2007, pretena de DC cu cateva burtici si mamici de pe-aici..

Mihuta! FELICITARI MAMICO SA-TI TRAIASCA PRINTESA SI SA FIE SANATOASA! refacere rapida si nopti linistite!
Mamica Shery ce face ??

CUm nu mi-am bagat nasul pe-aici numai pt urari , uitati aici :
un mesaj de la Pussi : " Sunt internata de ieri, nu mai vin acasa, tensiune mare-luni fac cezariana!"

Sarcini usoare in continuare si nasteri la fel, cu bebei sanatosi! va asteptam in curand la "Scutece..."

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi, mult noroc luni!!! suntem alaturi de tine cu gandul!! asteptam vesti bune de la tine!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Yuhuuuu Pussi!!!! luni vin in sfarsit tzustele mult dorite... merg sa ii spun lui fiu-meu ca luni se naste gagica lui

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

pussi ma gandesc la tine si iti tin pumnii. Doamne ajuta sa tie tzustele bine si tie multa sanatate.

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

pussi, tin pumnii! succes mult luni!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 24+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

am pus pe mailul comun cateva poze cu Raulito la o luna

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

mihuta felicitari!!! pentru noul sufletel adus pe lume ... te asteptam pe DC cat mai repede

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput