Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

BB a mea nu facuse de 3 zile si vezi ca sunt supozitoare speciale de copii.
Sheri si a mea a facut caca moale acum ca ii curgea prin toate partile si se morfolise rau saracuta.Sa sun dr?
Mihuta FELICITARI!!!!!!
Bine ai venit SOPHIA sa fii cuminte si devreme acasa

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Mi-a venit cosul pt. copii! Este superb!!!! Maine cel tarziu voi pune poze! Este superb!!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
36+ Dora Ioana
AMR 17 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

fetele am pus poze cu gemenii pe mailul comun.daca vreti sa le vedeti le gasiti acolo.
ce sa fac ca ROBERTO s-a trezit cu un ochisor lipit,l-am sters cu ser fiziologic si i-am pus o picatura de lapte de la san cu mi-a zis pediatra dar nu trece e tot asa.

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

felicitari noilor mamici!

raportam un bb de 3400 g la 37 sapt si jumate, nazdravan ca de obicei. merg si sapt viitoare joi la control ca sa stabilim ce si cum.
m-am hotarat la cezariana, sper sa fie alegerea corecta. poate joi stabilim si data.

Roxana 37+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare fetele!

Am vrut sa scriu si ieri si nu mi-a mai mers forumul fix cand sa postez.....acuma nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu.

Mihuta FELICITARI! Sa creasca bebe mare si sanatos.

Noi tocmai am iesit dintr-o repriza de colici puternica. Mi se rupea sufletelul de durere cand o vedeam cum plangea, mai ales ca bebelina mea nu plange nici cand ii e foame, doar se agita. Am avut o rerpiza si asta noapte dar a trecut mai repede.

Voi ce ceai de colici beti? Eu beau din cand in cand ceai de chimen si anason, exista altceva?

A, mi-am amintit de pompe, si eu am pompa manuala de la Avent si sunt f multumita de ea. Bine ca eu nu ma mulg decat la nevoie cand se intaresc sanii prea tare. In seara cand am venit acasa de la spital am facut furia laptelui si ma durea sanii fff tare si simteam noduli. La 11 noaptea l-am trimis pe sot la farmacie sa cumpere. Si cam o sapt ma mulgeam cam o data pe zi doar cat sa inmoi sanii, sa nu mai simt nodulii, eu nu golesc niciodata sanii. Iar bebelina mea papa cu pofta cam 15 minute dintr-un singur san si nu reuseste sa il goleasca si ii ajunge cam 2,3,4 ore. Vom vedea la o luna cat a luat in greutate...

Maine face 2 sapt si incepem sa luam Vigantol, sa vedem cum ne descurcam.

Va pupam pe toate si pe bebei.

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

am cumparat si eu azi pompa de sani de la primii pasi, am inteles ca e buna.
carut nu gasesc cum mi-ar placea mie

Roxana 37+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

irina, as vrea sa vad si eu pozici cu gemenii tai...dar nu stiu unde tre sa intru...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 24+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

A, mai am si eu o intrebare, mai ales pt fetele care mai au un bebe : baita e obligatorie sau nu in fiecare seara?

Anca de bebe Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

FELICITARI, MIHUTA!

AM VAZUT DOI BAIETEI FRUMOSI FOC, SA VA TRAIASCA, IRINA SI SA SE FACA MARI SI SANATOSI! CARUTUL E BESTIAL!

Ellis38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

fetele am pus poze cu gemenii pe mailul comun.daca vreti sa le vedeti le gasiti acolo.
ce sa fac ca ROBERTO s-a trezit cu un ochisor lipit,l-am sters cu ser fiziologic si i-am pus o picatura de lapte de la san cu mi-a zis pediatra dar nu trece e tot asa.

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

-IRINA-

si eu l-am tot sters la ochi cu ser pe raul dar nu a avut nici un efect decat temporar si am mers cu el la oftalmo.Mi-a dat niste picaturi sa ii pun de 3 ori pe zi si sa ii fac masaj la baza nasului ca este infundat canalul lacrimo-nazal.Acum e mult mai bine, dar inainte i se prindea foarte des ochisorul.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput