Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Mesaj de la Mihuta: "S-A NASCUT SOPHIA LA 9:55 ARE 3.5 KG 51 CM SI NOTA 10"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
36+ Dora Ioana
AMR 17 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Si mie imi place tare mult zapada, parca asa trebuie sa fie iarna. Si imi aduc aminte cum asteptam, copil fiind, de la inceputul lui noiembrie sa ninga, in fiecare zi cand deschideam ochii primul meu drum era la fereastra, poate-poate a nins...

BB, la noi se zice altfel. Mama poate manca price, mai putin iute si exces de cofeina, alcool. Si trebuie evitate mancarurile care te baloneaza pe tine, dupa teoria ce nu-ti face tie bine, nu-i face nici lui bb. Si doar daca observi ca ceva nu-i prieste, lasi alimentul respectiv, altfel renunti la multe alimente de care ai mare nevoie, cum ar fi lactatele, legumele etc.
Eu am mancat de toate, mai putin ceapa si usturoi crud, in mancaruri doar putin usturoi si muraturi. In rest nu am avut probleme cu Jasmina, nu a avut probleme cu nici o mancare de-a mea. Iar muraturile nu au umflat-o, insa i-au facut poponet rosu, ea inca este sensibila la suc de portocale de exemplu.
Deci eu, in locul tau, as m anca cu incredere de toate, eviti doar ce stii ca te umfla.

Adina 34+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

FELICITARI, MIHUTA. SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE SANATOASA, FERICITA SI SA O ASCULTE PE MAMI. TU SA TE REFACI RAPID!!!! TE ASTEPTAM CU DRAG SA REVII ACASA!!!

Roxxy 37+Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mihuta, felicitari! Recuperare rapida, printesa sanatoasa si papacioasa si sa doarma bine ;-)

adina 34+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicitari mihuta!!!
adina, incerc sa mananc cat mai multe, eu sunt inebunita dupa lactate, fructe!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Am vorbit cu Mihuta la telefon. Sophia este bine, a mancat de 2 ori de cand s-a nascut(biberon), i-a dat-o la salon si la nastere a tipat de a rasunat tot spitalul. Crede ca de foame!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
36+ Dora Ioana
AMR 17 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, felicitari!! Refacere rapida si bebe sanatos!

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

felicitari MIHUTA!si nasteri usoare celor care urmeaza!
fetelor noi am fost la pediatru,si bebeii mei au luat in greutate ROBERTO 800gr si RAUL 850 la 2 saptamani.si am crescut cu 4 cm fiecare,suntem baietei mari de acum.
LAVIeu le dau la baieti baby drink cate 50 ml,adica un pliculet la 50ml apa si apoi il amestec si cu 50ml de ceai de musetel,e bun si ptr colici baby drink,si cu musetel amestecat am observat ca ii scoate si afara.de mancat eu mananc cam orice,inafara de ce ma baloneaza,ceapa,usturoi,dar ciorbita,fructe,legume mananc de toate si lactate,mie chiar mi-a spus de la spital sa mananc multe lactate,pe asta ca ar face rau nu o stiam.
cu basicuta nu stiu ce sa zic,baietilor mei le-au aparut un fel de cosulete mititele,ca niste punctuletepe obrajori,s pediatra mi-a zis sa nu-i sterg decat cu apa fiarta si racita.cineva mi-a zis sa incerc si cu ceai de musetel dar nu stiu ce sa zic.
LALA nu prea mai am timp de scris ,dar de citit citesc mai tot timpul,si tare multe sfaturi bune am gasit de la tine care m-au ajutat.ce bine ca esti pe aici cu noi
fetelor ies ca a inceput concertul,duetul de fapt,ca ai mei nu fac cu randul,vor tot amandoi o data.
va pupacesc si poate am timp sa va trimit niste poze.

fericita de gemeni+ RAUL SI ROBERTO (29.10.2007)

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

MaraD si AndreB felicitari pt bbei!
Mihuto, sa-ti traiasca bbul, ai vazut ca scapasi? Nici n-a fost prea greu!
Fetelor, a mea a facut toata noaptea kk moale si n-a pus geana pe geana, de dimineata era mai bine. Pediatra mi-a zis ca nu pot face diaree bbii alaptati la san, si mi-a dat jumate de smecta.
In rest crestem f bine, 700 gr in doua saptamani.
Pussi ce mai face?

Shery si inimioara Alesia (+1 sapt)

Alesuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

irinutz, mersi de raspuns!! asa am sa fac si eu cu ceaiul, o sa le amestec. pup mama frumoasa si baietii cuminti!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput