Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
ellis spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Si cum uitasem sa va ofer cafeluta o pun acum: poftiti , e fierbinte !
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!AMR maxim 7 saptamani!
multumim, dar cu tensiunea ce facem? ce as mai bea un espresso tare, nu am mai baut de 1 an! of of mai mai
Ellis
38+
RGE spune:
NEATZA din nou ca fi'miu iar da semne de trezire ..isi mananca mainile...asa ca m-am dat jos din pat sa-i pregatesc friptura de tzitzi.
LALA aseara l-am chinuit ceva mai mult cu apa de mare si ser fiziologic...nu a iesit nimic ...insa acum vad ca are nasucul putin infundat 
BB YASMI..basicuta sa nu fie vreo alergie
...aseara la baica am vazut ca si al meu a facut niste bubite mici la fundulet desi il spal mai mereu nu prea folosesc servetele si il dau si cu crema...cred ca o sa incerc putina pudra sa le usuce.
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
.fetelor eu v-am pupat ne auzim mai tarziu...ii dau baiatului sa pape si iesim afara ...o zi buna!!

ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!
"Doamne ajuta-ne!!"
ancadragoman spune:
Buna fetele
BB eu ptr constipatie am incercat cu termimetrul si odata a mers ,iar a doua oara nu a mai tinut figura si i-am pus 1/4 de supozitor cu glicerina (asa mi-a zis de la farmacie).
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Roxxy80 spune:
Neata, burtici si mamici.
Mihuta, tinem pumnii. Sa ai o nastere usoara si sa auzim vesti bune cat mai repede
.
Fetelor, de Creem mai stiti ceva?
Mi-a trecut starea de nervi de ieri
. Azi am avut si eu parte de un super carcel. Nu mai puteam sa-mi misc piciorul. A fost ingrozitor. Sper sa fi fost primul si ultimul.
Roxxy
37+
Matei
_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Buna fetele
BB eu ptr constipatie am incercat cu termimetrul si odata a mers ,iar a doua oara nu a mai tinut figura si i-am pus 1/4 de supozitor cu glicerina (asa mi-a zis de la farmacie).
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
anca dupa cat timp cat nu a facut kk i-ai pus supozitor. bb meu nu a facut de ieri noapte dar din cate am citit de abia dupa 3=-4 zile se considera constipata! supozitorul cu glicerina e special pt bb sau e bun si cel de adulti (dar folosit mult mai putin din el)??
fetele care alaptati ce mai mancati??? din cate citesc nu e voi sa papi legume, fructe (decat compot de mere si banane), ciorbica (decat supica), lactate....atunci ce sa mai mananc?????
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adinag spune:
MaraD si AndreB, felicitari pentru minunile voaste, recuperare rapida si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
Eu nu am ce raporta, doar ca toata lumea ma intreaba daca sigur nu fac gemeni
, si mie imi vine sa ma tavalesc de ras. Dar ii inteleg, ca prea mare arat si burta-i intr-adevar uriasa. Dar eu ii cam iau peste picior si le zic ca se poate sa fie gemeni, cred ca la eco sunt smecheri si se ascunde mereu unul in spatele celuilalt ![]()
La noi ninge de aseara, bucuria copiilor. Drumul la gradinita (normal 5-7 minute pe jos) a durat azi o vesnicie, Jasmina facand mereu bulgari si razand ca nebuna :-)) Este prima ei zapada adevarata. Anul trecut n-am avut, iar ce a fost inainte nu-si mai aduce aminte, era prea mica.
Am fost si eu la farmacie si contrar a ceea ce mi-am propus, am dat cam 100 euro pe tot felul de chestii ca sa fie in casa, asa, de dragul lor
Adina 34+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany2007 spune:
Buna burtici, mamici, bebeici...

nu mai pot sa merg ...simt intepaturi in pasa f puternice???? voi ati simtit asa ceva...??? e o senzatie super ciudata,imi da impresia ca imi scapa burtica pe jos

.
Dana
35+
Luca-Rares
AMR - 5 Saptamani de stat in burtica la mami.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
Vasari spune:
Ce frumos, Adina!! 
Imi doresc si eu foarte mult sa avem anul asta putina zapada. Cred ca Jasmina a fost tare fericita! Pana la urma zapada e mai spectaculoasa decat orice altceva.
Fetelor, voi cat de gros imbracati bb-ii? Eu am o temperatura constanta de 23 grade orice as face. La ultima vizita pediatra mi-a zis sa o imbrac mai gros. 
Maria - 3 NOV 2007
Roxxy80 spune:
Ce frumos ca ninge la voi. Trimite si la noi ninsoarea. Eu ador zapada si ma rog la Dzeu sa ninga in ziua in care il voi naste pe Matei. Ce bucurie pe Jasmina. Si eu imi aduc aminte cu drag de zilele in care faceam oameni de zapada.... Da-i un
din partea mea.
quote:
Originally posted by adinag
[size=3]MaraD si AndreB, felicitari pentru minunile voaste, recuperare rapida si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti![(size=3]
Eu nu am ce raporta, doar ca toata lumea ma intreaba daca sigur nu fac gemeni, si mie imi vine sa ma tavalesc de ras. Dar ii inteleg, ca prea mare arat si burta-i intr-adevar uriasa. Dar eu ii cam iau peste picior si le zic ca se poate sa fie gemeni, cred ca la eco sunt smecheri si se ascunde mereu unul in spatele celuilalt
La noi ninge de aseara, bucuria copiilor. Drumul la gradinita (normal 5-7 minute pe jos) a durat azi o vesnicie, Jasmina facand mereu bulgari si razand ca nebuna :-)) Este prima ei zapada adevarata. Anul trecut n-am avut, iar ce a fost inainte nu-si mai aduce aminte, era prea mica.
Am fost si eu la farmacie si contrar a ceea ce mi-am propus, am dat cam 100 euro pe tot felul de chestii ca sa fie in casa, asa, de dragul lor
Adina 34+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Roxxy
37+
Matei_
NOI MAI VREM SA STAM IN BURTICA O SAPTAMANA JUMATATE TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

: poftiti , e fierbinte !