Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
Clabuc spune:
FELICITARI Cristina! Sa va traiasca puiutul cel mic-mic. Ce frumos ca o sa aveti pereche. Ma bucur tare mult pentru voi.
Mami, o sa pun pe adresa noastra comuna unde lucrez, asa ca sa fie intre noi, randunicile si daca are cineva nevoie si pot ajuta, cu mare placere.
Vedeti ce capitol de treaba avem?! Numai vesti bune! Sa vina si Cory sa ne linisteasca si e garantat!
Laly
21+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Kya spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Seara buna fetelor! Am carucior!
Mami18+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Felicitari mamico!

Ce pereche frumoasa de copilasi o sa ai! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!

Kya
cu
VictorA inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
CristinaGoji spune:
Multumesc Olgutza, Mami papacios, Kya si Laly pentru felicitari
. Desi imi doream baiat, sa aiba Vladut frate, acum nu stiu cum se face ca sunt cu gura pana la urechi ![]()
Mami
18+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Kya spune:
Laly
fetele!
EDIT ca am vazut si pozele. Superbe! 2 frumosi sunteti! Am vazut ca si tu ai purtat perle
. Ce circ am avut eu cu perlele mele... cum imi permit sa port la nunta perle...? ce, nu stiu ca aduc lacrimi?! Ete nah!!! Le-am spus raspicat ca alea sunt perlele bunicii mele si eu pe alea le port, si cu asta basta! Si nu mi-au adus lacrimi, ci un sot minutat (mai putin in momentele in care nu e minunat...
)
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Clabuc spune:
Am pus si eu niste pozici de la nunta pe adresa noastra de randunici. Cand oi mai avea timp, mai pun cateva, daca nu va e cu banat. 
Laly
21+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
sovietica spune:
Oh! ma ling pe bot de la urarile voastre ca motanu meu dupa ce ii dau ficat crud! Va multumesc!
Naty, o cuscra sadea, tre sa arunce si cu rautacisme cand si cand, asa, pt a spori pasiunea intre cuscre, nu de alta!
Sa stii ca mi se pare de bun simt ca macar o vreme sa te alinti si sa faci ce iti vine tie! Cum altfel sa se simta Iulia mai bine?!
Kya, nu stiu exact ziua de morfo, ca unde merg eu, tre sunat numai cu cateva zile inainte sa merg. Da las, ca mie imi place si periajul de dupa ![]()
Clabucel, ma bucur ca va iubiti iar ca la inceput!
Si eu pun la cale o iesire la mol la comedia "cat dureaza o casnicie" si apoi tot acolo, sa mergem sa ne regalam cu o cina la wok (tigaia aia imensa chinezeasca). Am auzit ca fac vita buna.
O sa tin minte oferta ta cu sfaturile la botez! 
Olgutz, stiu emisiunea! e super, o mai prind si eu cand si cand si ma emotioneaza. Omul meu sigur nu va tremura. Eu din cate il cunosc, stiu ca ii va place sa traiasca aceasta experienta.
Mami, cam asa foame imi este mie acum, cum iti era tie!!
Mai e putin si se fierb si cartofii, ca friptura e gata. Maine -post si rugaciune (SPER, ca daca vine vo mega-pofta...).
Cristina
, felicitari pt Daria!! si ce nume SUPER!
Inca o zanutza in stol!
Hai ca ma uit si eu la emisiune
sovi
16+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
natynic spune:
Cristina, bun venit in clubul soacrelor mici, ca in al celor mari erai deja, vezi???acu ti-e tare greu, saracutza, dar vei fi o femeie super-implinita si te vei bucura de perechea ta de copii aproape gemeni; iti dai seama ce uniti vor fi?!
Laly, dau fuga sa te vad si sa vad unde lucri. F buna idee, de ce sa nu profitam ca lucram in tot soiul de domenii, sa ne ajutam la nevoie?!
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Laly, ce ochi frumosi ai!...
Astept acum o colega careia ii lasasem cheia de rezerva la dulapul unde imi tin documentatia si medicamentele de la studiul meu pt doctorat, sunt inca pacienti in urmarire si maine trebuie sa vina unul; a pierdut-o si acum vrea originala de la mine! Avand in vedere ca persoana respectiva si-a pierdut de cand o stiu vreo 5 mobile, vesnic toate pixurile, etc, etc, culminand cu faptul ca odata si-a uitat...amandoi copiii in Carrefour si a plecat acasa senina cu masina...va dati seama in ce pericol sunt lucrurile mele! Bine ca o parte din hartii le-am luat acasa, dar am acolo inregistrari ecografice, etc...
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
natynic spune:
...ca sa nu mai spun de cate ori a venit cu masina la spital si a plecat pe jos/cu autobuzul, ca a uitat ca e masina acolo!![]()
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
Roxana Claudia spune:
Cristina - felicitari pentru printesa! O sa aibe oricum cu cine se juca pustiulica! Sa vezi ce distracite o sa fie: pe de-o parte masinute si tractorase iar pe de alta parte papusi si carucioare
Azi am fost la Giulesti pentru testul de efort si se pare ca sunt in buna conditie fizica
. Dupa ce am munit la steper, bicicleta etc aveam pulsul unui om care s-a odihnit
Pai normal: pe mine ma tine in forma piciul de acasa
Dar kilele tot 65 raman
Roxana
26 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)