Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
underqueen spune:
Maiasi eu patesc la fel...zapada imi place si mie, da' sa nu fie frig afara brrrrrrr
apropo, stiti cum imi zice sotul meu mai nou?
. ca cica ma misc ca o testoasa (cu carapacea in fata, evident :)
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
24+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
natynic spune:
si eu ca voi, Maia si Maria, doar ca mie imi place soarele punct (desi...iarna trecuta mi-a fost dor de zapada)
Olgutza, categoric da, defectele ar fi trebuit observate la morfofetale. De-asta imi pare bine ca am fost acum o sapt la fostul meu coleg, o fi mai tanar dar a facut ecografia in peste o ora, cu enorma rabdare si mi-a aratat absolut tot. La inima, evident, am putut observa si intreba singura si, crede-ma SE VEDE daca sunt defectele. De-aia raman in ceata in continuare si cu povestea lui Kay si a fetitei ei, mi se pare incredibil ca nu se detectase nimic. In orice caz, copilutzul de care vorbim daca a si luat in greutate e f bine, linisteste-ti colegul, repet, sunt sanse mari ca defectul ventricular sa se inchida spontan iar cel atrial e mic, poate fi lasat in pace sau intervenit mai tarziu.
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Olgutzika spune:
Naty, ti-am dat pm
.
Toate ecografiile morfologice le-a facut la Medlife, la Alma Georgescu...Nu stiu ce sa zic despre gafele lui Iosup, ii tot caut scuze cum ca el ar fi facut ecografiile la saptamani mici de sarcina ( parca ultima la 20s ), cand poate nu ar fi avut cum sa vada....eu am mare incredere in el, insa ca orice om, poate gresi...Cumplit ca a facut-o pe pielea unui pacient, nu cred insa ca trebuie ras de pe fata pamantului.
Olga
24+ cu
Ioana
sovietica spune:
Neatza! Maiii ce de urari avem de facut azi!
Ma rog, neatza mai era la ora 11 juma cand m-am apucat sa scriu mesajul, ca intre timp s-a luat curentul. Cred ca a batut un vant de insomnie noaptea trecuta, care a dat si peste randunoi si a considerat cool sa ma trezeasca la ora 5 am sa mergem in parc!
. M-am ratzoit la el, sa isi bage mintile in cap, dar tot n-am mai putut sa adorm la loc. De dragul lui si al lui Sasha m-am dus in parc, da n-am fost in stare de nici o miscare! Dupa ce ne-am intors, am bagat un somn pana la 11.20, sa fie acolo, si pt cele ce n-au avut parte :)). Am facut front comun cu cuscra.
Zoze, ma bucur ca ti-ai gasit iar doctor, sa dea DD sa ramaneti multumite una de alta pana nasti! si mul timp dupa... si sa iti traiasca jucausul si sa ai o nastere naturala usoara! 

Simoooo 27-28 mi-esti draga de nu mai pot! (acord)
si:
Zileee senineee si fericireeee Laaa multi aaaani vaaa doriiiim!
Roxana, am inteles acu. no, sa-ti priasca gymul! suna tare bine ce faceti acolo, si m-as duce si eu, da asa-i de departe Giulestiul de mineeeee :(
Naty, las, nu mai plange, zi si tu ca e departe si de aia nu te duci, nu ca n-ai voie. ai sa vezi ca o sa te simti mai bine 
Sa dea Domnu sa iti zica luni la dr ca esti in grafic!
Ce fain de cele care au parinti/socri in acelasi oras :(((
Kya, felicitari pt rezultate la TT!! 

Deea, nu e de ici-de colo sa te bucuri de niste analize bune! bafta si la morfo!
Somleac, trebuie sa iasa bine! fa tratamentul cum ti-a zis dr si... Doamne Ajuta!
Giani, cum soro sa nu dormi la ora aia?! mai menajeaza-te si tu! Te roaga si Sasha, pt fratiorul lui!
Cami33, fortza fie cu tine 
Eve, cum te-ai gandit tu la noi! 
RalucasS, super mesajul tau care contine un punct! M-am uitat la el pana m-a palit iluminarea. Punctul tau e ca o poveste zen.
Mami, nu-ti pedepsi puiutzu prea rau, daca iti cere papa bun, mai da-i si tu, ca n-o fi foc. Numa pijiturici si painici sa nu tii aproape de tine.
Tare frumos ai visat! nu ca mine, iarasi serpi :(
Cory, felicitari pt una bucata Mushat perfect!

underqueen, iete ti s-au rozit lentilele :))
Maia, si eu am remarcat ca de cand cu bb am devenit tare meteodependenta, cand e tare innorat ma ia o durere de cap si o tristetzeeee...
sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
underqueen spune:
sovi n-am inteles...ce mi s-au rozit?!
Maria
24+ cu
Tudor Stefan
sovietica spune:
lentilele, adica vezi viatza mai roz
sovi
17+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
underqueen spune:
sovi fantastica ca intotdeauna
. ai dreptate...azi m-am mai optimizat si eu...posibil si ca vine week-endul...
Maria
24+ cu
Tudor Stefan
cami33 spune:
Giani, iubita, eu nu am fost la cumparaturi la Real![]()
In coltul meu de Moldova nu s-a inventat inca asa ceva
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
20+
Luca
Maia37 spune:
fetelor unde gasesc si eu indicatii despre activarea PM?
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
23+ cu
Vlad Andrei
underqueen spune:
cami esti din Bacau? acum am vazut, desi scria de mult banuiesc...
Maria
24+ cu
Tudor Stefan