Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
gbutucica spune:
Da bine ca ai dat data cu vestea in noi Cory -Fericita, , Bravo rindunica lupatatore cu moralul pzitiv si incredere in DD..
Irina normal ca tinem pumnii, dar mai cu cura , ca doar ai facut TT asa sa fii sigura nu ca ar fi probleme, vb cuiva in MOV , pe creanga asta cu randunici nu sunt propleme.Oricum Bafta
Naty , crede-ma ca sunt buimaca rau , io am uitat ca te-am intrebat daca am voie si am luat fara sa ma gindescacu 5 min, merci de raspuns
.A si nu fi suparata ca n-ai haine de gravida , ca daca ai.... vei fi tentata sa iesi din casa si tie iti trebuie repaus ca ai colul deschis( daca vrei mi l-am luat de la cocorul de la et 3 parca si este cotumas)( am editat ca am facut varza )
Cami cum este la REal??????
Giani
24+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Maia37 spune:
Naty pentru dureri de la inj. pune si tu cand nu e randunoiul acasa
(ca miroase urat)pe zona dureroasa foaie de varza proaspata si zdrobita.Eu asa faceam si-mi trecea nu ma mai durea atat de tare zona.Avem voie sa luam Ca si MgB6 acum in aceasta perioada caci am mare nevoie?Te rog sa-mi spui ca eu am probleme cu Ca dintotdeauna si acum mai mult ca oricand am nevoie.Am luat ieri o pastila si azi dupa masa una.
Somleac si eu cred ca ar fi bine sa repeti analiza caci poate fi o eroare si se mai intampla.
Rox te asteptam cu vesti!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
23+ cu
Vlad Andrei
natynic spune:
Da, Maia, e nevoie de calciu pt ca bebe ni-l "devoreaza"; magneziul merge mana in mana cu calciul si eu iau Mg pt ca, spre deosebirea de Ca, nu da contractii, beleaua mea principala (din contra, relaxeaza uterul). Oricum, principalele multiviatmine au destul calciu dar, cum zicea si Mihutza, daca pleci tu insati de la un deficit preexistent sarcinii, cu atat mai mult trebuie suplimentat.
Ma intorc sa ma uit la Zone Reality, nasteri. cand vad un bebe de ala mic ca iese, plang instantaneu, exact ca in emoticonul nostru 
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
kitzy spune:
Cory felicitari draga mea pt rezultatul bun la TT!!!! Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare si nu ma indoiesc ca asa o sa si fie!
Naty poate pana la urma chiar baiat o sa fac, ca vad ca le nimeresti![]()
17+ cu posibil 
Maia37 spune:
Apropo de contractii de ieri mi se intareste destul de des burtika daca nu stau intinsa sau stau prea mult pe scaun iar dom'sorului nu-i place inghesuit deci ,voi aveti asa ceva?La prima sarcina mi s-a intamplat dar era bb-ica mare si cred ca se mai intorcea dar acum...sunt mai nedumerita de contractii cred ca astea sunt...si cand respir adanc si repetat ,mangai putin burtika incepe sa ma lase
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
23+ cu
Vlad Andrei
natynic spune:
Da, Maia, sunt contractiile Braxton Hicks si am auzit atat pe forum cat si de la alte persoane ca apar des. Problema e sa nu devina dureroase sau excesiv de frecvente, cum mi se imtamplase mie luni cand, drept dovada, aveam colul deschis. Nu strica sa spui la doctor; oricum, cata vreme e colul inchis, nu-i pericol, trebuie sa te opresti din efort, eventual sa iei no-spa, desi contractiile trec rapid de la sine.
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
underqueen spune:
maia si mie mi se mai intampla, in special daca stau in picioare, cum spui si tu...tot asa se intareste burtica...
toate randunicile! azi a iesit
asa ca si starea mea de spirit s-a schimbat...parca sunt mai optimista...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
24+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
Maia37 spune:
naty am fost la morfofetala pe 8 si atunci mi-a zis ca am colul inchis si are 4cm.Deci nu e problema asa grava daca ma simt bine atunci cand ma odihnesc.Cam naspa cu odihna caci mai am si treaba...si amortesc stand pe loc.Am programare pe 11dec. la d-ra si daca continua asa o sa iau legatura cu ea.Multumesc mult,caci m-am mai linistit
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
23+ cu
Vlad Andrei
Olgutzika spune:
Naty, multam mult pentru raspuns! E vorba de baietelul colegului mei, va spuneam eu la un moment ca a nascut sotia unui coleg. S-a nascut cu 2400g, a scazut in maternitate pana la 2100 k si acum la o luna are 3010g. Este o lingurita de om, este atat de mic, si are plete!! Blonde!!! Nu am mai vazut copil atat de pletos si blond!!! Se simte bine deocamdata, tatal lui este insa extrem de ingrijorat! In plus, el face naveta de la Bucuresti, iar sotia lui e singura cu cel mic ( singura la modul ca nu au nici o alta ruda in Bucuresti ), si e extrem de stresat sa nu cumva sa i se intample ceva copilului si el sa nu poata ajunge...crezi ca defectele astea ar fi trebuit observate la morfologicele facute de Dana in sarcina? Neonatologul si ecografista spun ca da....Acum, ma rog, nu stiu ce ar fi putut face, altceva decat sa se streseze si mai rau...
Asa ca, dragelor, dupa cum spunea draga de Naty, lasati grijile inutile!!! sa ne bucuram de sarcina si de faptul ca suntem sanatoase, si sa avem grija de noi...Ca de stres o sa avem suficient de mult parte!
Pup tot stolul!
Olga
24+ cu
Ioana
Maia37 spune:
Maria eu cred ca am meteodependenta caci atunci cand e soare sunt cea mai fericita si bine dispusa mamica si sotie dar cand ploua
sunt suparata si prodt dispusa.Cel mai bine ma simt iarna cand ninge

caci atunci ma bucur de zapada impreuna cu fiica si sotul meu.Abia astept sa ninga sa ies putin la bulgareala.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
23+ cu
Vlad Andrei