Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Irina hai ca o sa fie bine! ai sa vezi... eu una sunt convinsa de asta!

Mihaela 21+ cu Andra
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Irina - pentru asta trebuie sa dai un tel la kinetoterapeuta Cerasela Radu ca sa puneti al punct zilele si orele cand vei merge (dupa cum vrei tu si dupa cum e...loc). Dar numarul ti-l dau pe pm intr-adevar

Roxana 26 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Felicitari, CORY, pentru vestile bune! Nici o clipa nu am crezut ca vor fi altfel, dar e bine ca ai certitudinea acum. moldoveanca draga!
Eu am revenit la sentimente mai bune dupa o repriza de shoping in care mi-am achizitionat 2 bluze super dragute si o pereche de reiati cu burtica de care sunt tare mandra .
Va pup pe toate si va urez spor la ciripit.

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 20+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Cory ma bucur mult pentru rezultatul la amniocenteza
Doamne ajuta sa avem numai vesti bune fetelor!Ce ma bucur......
Fetelor deci avem voie Ca?Eu am inceput sa iau de ieri ca nu mai puteam de crampe la picioare si chiar am inceput cu starile specifice spasmofiliei.La mine e naspa cu Ca asa ca sunt ca un arc atunci cand am simptomele.Acum fiind insarcinata nu am mai putut tine cura de toamna cu Ca si se vede...
Deci Mihutza voi lua si eu ca voi caci aveam reticente si la MgB6 dar m-ati incurajat.Va

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 23+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mihuta merci de incurajari.Vom vedea, va tin la curent.

Roxana saru' mana,astept PM.

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cory!!!!! Slava Domnului!, ce mult ma bucur pentru voi. Astea da vesti bune! Felicitari din suflet scumpa, si multi lui bebe Musat. Cred ca intr-adevar ploua cu fericire la tine in familie. Bravo inca odata!!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

voi va luati hainutze frumoase de gravida.... Ca si tunica Butucelei din poze frumoasa era...Sa le purtati si pt mine ca io...pijama-trening de casa-pijama-trening de casa...
Olgutzika, nefiind exact domeniul meu nu-ti pot da un nume dar iti pot spune asa: defectul (gaura) dintre atrii nu e mare; cel dintre ventriculi in peste 40% din cazuri se inchide singur in timp, trebuie doar urmarire. In principiu, daca copilul nu are acum simptome de nici un fel ar trebui lasat in pace si urmarit la 6 luni-1 an ecografic ce se intampla. Daca nu se inchid, poate face cateterism la Fundeni, unde stiu sigur ca au experienta inclusiv de inchidere a defectului atrial cu o umbreluta, care e plasata in timpul sedintei de cateterism, la dimensiunea asta se preteaza, nu trebuie cord deschis. Dar repet, daca copilul e bine nu are sens sa se intervina asa devreme, e fragil si riscant; daca insa face infectii respiratorii des sau se sufoca/invineteste, e de mers la Fundeni mai repede.

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bitzukule...ai vazut in grupul randunicilor pana acum vreun TT, chiar din alea GRESIT proaste care sa nu aduca pana la final vesti bune? Nici un bebe de la noi din grup nu are probleme, deie Domnul asa sa fie in continuare! Asa ca fruntea sus!
...si am mai remarcat ca nimeni nu are gemeni...

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cami sa le porti cu placere! si ma bucur sa aud ca esti mai in forza acum, macar asa un pic
Maia eu de cand ma stiu am avut probleme cu Ca si Mg... si am facut cand eram studenta si injectabil... si sunt bine o per, dar dupa aceea iar mai am caderi (nu grave, ce-i drept)... si mai ales acum in sarcina, bebe are nevoie de toate vitaminele, si daca eu nu am destul pt mine, de unde sa mai ramana si pt ea... oricum mananc branzeturi, oua si beau lapte (ca oricum imi plac), dar depinde si de organism cum asimileaza. Si cu carceii vad ca am si eu din cand in cand la degetele de la picioare... dar bine ca trec repede.. oricum Naty stie mai bine cum sta treaba cu Mg.

Mihaela 21+ cu Andra
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Irina stai linistita, ca nu are de ce sa iasa altfel decat bine. Si eu incepusem sa-mi fac griji inutil, pana cand mi-am dat seama ca ar fi cazul sa incetez. Si bine am facut - am un rezultat foarte bun la TT, asa ca m-as fi stresat degeaba. Tu iti iei si interpretarea sau doar rezultatele la analize?

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput