Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
cory3maz spune:
Salutareeeee gashca!!!!
Ploua cu fericire azi la mine! Am primit rezultatul la amniocenteza si bebe al meu e sanatos!!!!
Sunt ametita de fericire! Va multumesc TUTUROR pentru sustinere si incurajari! Celor care trec prin incercari mai deosebite ale sarcinii le tin pumnii pentru victorie!

Iubitelor, ne revedem diseara cu raspunsuri punctuale! Am nitica treaba la bucatarie: sa fac ciocolata de casa si un papa bun pentru Larisa! Apoi pe la ora 17.00 ma duc la recitalul sora-mii...
O zi frumoasa, gagici (doamne si domnite)!
Ne revedem la cioace ast' seara sau maine, NEGRESIT!
Un om fericit!
cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
mihutza11 spune:
CORYYYYY!!!!!! Doamne ce bucurie!!!!!!!!!! imi vine sa sar in sus aici la sv... or zice astia ca am innebunit!!!! Dumnezeu e mare si are grija de noi toti!!! Doamne ce veste minunata ai putut sa ne dai!!!! mor aici de bucurie!!!

editez ca sa iti mai spun ceva: in cinstea ta si a lui bebe Musat beau un Calciu (nu aveam chef de el) dar sunt prea bucuroasa pt tine! 
Mihaela
21+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
natynic spune:
Ati vazut?? am fost telepatica, mirosea in aer vestea de la Cory!
Giani-nedormita, chiar sa iei MagneB6, am inceput si eu sa iau constant si am scapat complet de crampele la picioare care ma chinuiau noaptea si ma trezesc mult mai putin, daca n-ar fi fundul cel intepat poate ca nu m-as mai trezi deloc. Magneziul e permis toata sarcina si e benefic din multe puncte de vedere; am inteles ca Tutunaru il recomanda constant si cred ca nu e deloc gresit.
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Dana, 
Meyyy, nu mai pierdeti mesajele alea. Mai bine faceti ca mine, scrieti cate 3-4 in functie de ce va aduceti aminte.
Mami, da totusi ce ne scriai?...
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
mihutza11 spune:
Naty ce puteri magice mai ascunzi de noi? ![]()

cat despre Magne B6, dok mie mi-a dat cam asa: 20 zile Ca si apoi 10 Magneziu... am facut o luna asa, si acum sunt la luna 2 (level 2 ca s-a schimbat Ca, acum nu mai iau Ca Sandoz ci Additiva)..
Mihaela
21+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
Simo27 spune:
Va multumesc mult de urari: GIANI-da,intr-adevar acu sunt Simo28
,ai remarcat bine; CRISTINA;CAMI;NATY;MIHAELA;URSULEASA;RALUCA;ELA;OANA;NICOLETA;DEEA;
KYA;OLGA;IRINA;MAMI;DANA- SUNTETI NISTE SCUMPE SI DRAGUTE!!!!Imi pare rau ca nu va pot "omeni"asa cum trebuie...

!Va trimit cate un pupic
Felicitarile mele,CORY-in sfarsit toate temerile au disparut,sa te bucuri din plin de acum inainte de bebe din burtica!
Inca o data: VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!!!
Simo28
,mamica lui David
,
23+ cu
Roxana Claudia spune:
Cory - ma bucur nespus pentru voi! Fie ca de acum incolo sa nu mai fiti niciodata cu sufletul strans pt copii, pentru ca asta te omoara cu zile
! Sa aveti Sarbatori frumoase si sa multumiti lui Dzeu de cei 2 ingeri sanatosi!
Bitza si Mami Papacioasa - nu am secrete de scris pe pm. Eu dau informatia tuturor gravidutelor care vor sa faca un pic de miscare si pregatire inainte de nastere. Si scapati de mult angoase si nelinisti! Pretul unei sedinte este de 7 RON (!!!!!) iar testul de efort care se face prmul cotsa 12 RON. Mie sumele imi par infime. Si intr-adevar stiu ca numai Giulestiul organizeaza astefel de cursuri, celelalte fiind la preturi exorbitante, iar mie personal mi se pare ca nu merita porcoiul de bani...
Roxana
26 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
Olgutzika spune:
Coryyyyyy, 

!!! Stiam eu de ce pup ieri fata curajoasa!!! Te asteptam cu drag 

!!!
Naty, spune-mi, te rog, un cardiolog bun pentru un bebe in vasta de 1 luna, nascut prematur, care are doua "gauri": una intre atrii, de 2 mm si una intre ventricule, de 2,5 mm. Le avea cand s-a nascut, le are in continuare ( azi a repetat eco la Institutul mama si Copilul, eco facuta de medic pediatru cu competente in ecografie cardiaca ). I-a dat sa ia Captopril, dar nu l-a vazut pana acum nici un cardiolog. Ai vreun pont? Si fireste, ce parere ai referitor la evolutia lui in timp?
Olga
24+ cu
Ioana
bitza037 spune:
Roxana,eu iti sugerasem sa-mi trimiti Pm, nu pentru ca ar fi ceva secret,ci pentru ca stiam ca se mai discutase subiesctul asta,si eu nu am fost pe faza, si nu vroiam sa se plicitseasca fetele citind de o mie de ori acelasi lucru.Deci, ce trebuie sa fac ca sa ma pot inscrie???cu cine trebuie sa iau legatura???
Cory,stiam eu ca se va sfarsi cu bine>cred ca Doamne Doamne,te-a pus la incercare sa vada daca il mai iubesti.![]()
Ma bucur enorm pentru asa o veste.

Acum sa-mi tineti si mie pumnii ca zilele ce urmeaza ,mai precis la inceputul saptamanii ar trebui sa primesc si eu rezultatele la TT.
IRINA 
+18

sufletel
ralucaspm spune:
Felicitari, Cory ! Sa dea Dumnezeu sa nu mai ai niciodata emotii pt sanatatea puiutilor tai !
Raluca
19+
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)