Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Fetelor, eu mi-am luat niste reviste cu bebe si de abia astept sa le citesc pentru ca au niste articole foarte interesante si am gasit si niste cd-uri prin reviste si anume:
- in revista Mami - este un cd cu 3 povesti, si chiar vroiam sa cumpar cd-uri cu povesti ca sa i le pun lui bb sa le asculte cand o sa stea la el in patut ( si eu cand eram mica avem niste casete cu povesti si le ascultam non-stop de le stiam pe de rost)
- in Super-Bebe este un cd cu muzica pt bb, este vol I si ii spune Sunt Fericit, iar in numerele viitoare trebuie sa mai apara cd-urile Sunt furios, Sunt relaxat, Sunt obosit, Sunt suparat
- si mai am Ioana , visul copiilor - Alimentatie si sanatate , bine inteles pt bb

Va si fug la citit, a , si am uitat sa va spun, eu mi-am pus castile pe burtica si i-am pus lui Lucas sa asculte povestile de pe CD, pt ca dadea din picoare cand am bagat cd in comp, asa ca i-am dat si lui sa asculte si s-a potolit imediat...

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna randunici.
Am intrat si eu sa va salut.
Simo :La multi ani si din partea mea!!!!!
Roxana Claudia imi dai si mie un Pm cu mai multe detalii despre cursurile d ela Giulesti??sau macar zi-mi unde ma pot informa despre ele.

IRINA
+18
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mami , ce frumos ai visat! Zi mersi, eu am visat ca ma insela randunoiul cu o amica, dar am dovedit-o pana la urma; iar acum cand am atipit iar, am visat ca eram intr-un spital necunoscut, cu treaba, eu inca gravida si, surpriza, le-am gasit acolo pe...Kitzy si pe Cory!!!care nascusera 2 baieti frumosi, mari si sanatosi (ca sa vezi, se reunise Clujul cu Iasi-ul!)- e clar, azi avem vesti -bune- de la Cory.
Olgutza, pana acum am dormit (nu dati cu pietre cele de la servici, nici in locul meu n-ati vrea sa fiti...), mai am si garzile alea de terminat ca le vrea sefu pana luni (si, deh, maine "intru si eu in we", ca parca nu mi-e tot aia)dar azi sigur schimb volumul, nu mai am alte povesti nemuritoare, trec la un roman-ceva, doar la doctorat NU. Noroc ca m-a trezit soacra-mea care se bate acu cu mama care sa ne hraneasca mai mult, ca biata fata sta in pat si bietul baiat n-are ce manca; altfel, si acum.
Olgutza, de ce intri in luna a sasea daca ai incheiat sapt 24, fiindca dupa impartirea primita de la fete...luna 6 e intre sapt 23 si 26 deci...ESTI deja in luna 6?
Rox cred ca e deja aproape de Fortis, sa incingem galeria!

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

vi se pare cumva ca am dat reseteaza la un raspuns de vreo 30 de minte scris non-stop?

scuze, dar u mai am putere sa o aiu de la capat ... ma lasa nervii!

revin cand ma calmez!

cu ultimele fortze pentru simo!

mami_papatot 19+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Saluuuuuuuuuuuuut!

Vad ca am net , si profit sa va mai scriu oleaca.

Mami si Natty, si restul, e bine ca visatzi ceea ce inseamna ca dormitzi.
io is chiauna ( sunt treaja de la 2:30 cum va spuneam) si acu-s la sv,off sheet!si vroiam sa o intreb pe Mouve Lady , daca pot lua un magne B6 sau ceva ca sunt tare slabita,am mincat desi imi e greatza( am decartat azi noapte de 4 ori)
Oana si Olga la mai multe saptamini cu bine!!

Raluca , ce fericita esti de noile achizitzii.

Deea si Ela , se pare ca suntem in aceeasi oala cu somicu.( da io chiar is chiauna rau, bine sunt sechele si de la nastere.....)

Salut si io Ardealu"""""""""

Naty azi noapte am uitat sa te intreb daca nu vrei s ate ajut cu graficul

Mami uite de la un chiaun mic un pupicsa treaca nervii, stiu cum e

oare mi-a scapat cineva?....... cu sigurantza , la cit sunt de plutita.....

Giani 24+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mami papacios - ce m-a distrat reactia tatalui tau la auzul marii vesti!

Giani, mi-a scapat, de ce n-ai dormit?

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Naty - ai facut foarte bine ca te-ai odihnit pana acum, pt ca organismul tau are nevoie de odihna si relaxare in perioada asta, si apropo de citit, mi-am adus aminte ca am vazut un film in care o tipa era gravida si tot la fel ii citea povesti micutului din burtica, pana cand intr-o dimineata a schimbat cartea de povesti cu ziarul, si il citea cu o asa intonatie ca si cum ar fi fost o poveste...
Mami - tot sa ai vise ca ale tale
- si un sfat: cand mai ai cersafuri de scris si de postat aici, scrie-le in word, notepad, sau ceva de genul asta ca sa nu mai ai surpriza ca ramai fara toata munca de 30 de min si poate chiar mai mult, iar apoi la dai copy/paste ( eu asa fac , atunci cand am raspunsuri mai lungi de dat)

Felicitari pt randunicile care azi au schimbat saptamana, si ma pot si eu mandri ca azi am intrat oficial in luna a 6-a, Doamne ce mai trece timpul asta, parca ieri intram pe forum si ma prezentam ca fiind o graviduta de 6 sapt si tare mai eram mandra...

Si galeria de rigoare pt Rox

23+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Salutare!
Am blocat calculatorul si s-a sters ditamai mesaju'

Sovi felicitari pt Sasha !
Naty nu mai plange ca o superi pe Iulia si e de rau . Citeste mataluta povestile alea nemuritoare ca sunt tare frumoase si nu te mai gandi ce ai face si nu poti! sa treaca durerea de la injectii!
La multi ani SIMO! Sa fii sanatoasa, fericita si toate gandurile bune sa ti se implineasca!

Dana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Cristina, din cauza de lipsa de somn( pur si simplu is treaza de la 2:30, la 2:50 va citeam deja si recuperam ultima jumatea lu 41 si prima juma a lu 42, la care nu am participat.multu de intrebare si pup io fata

Fac si io galerie pt ROX uite asa "si sa vii cu vesti bune!!
RalucasS la mai multe sapt ( si luni ) cu sanatate!!!!!!

Sa o pupam si pe Dana , care perdu si ea ditamai mesaju'

No ca acu imi curg si mucii roshii, fug sa ma spal

Giani 24+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Dragelor, dar ce ati patit toate cu lipsa de somnic? eu azi noapte nu m-am trezit deloc, nici macar pt pisu ... dupa fff mult timp de nopti cu navete pana la baie...

Hai Rox!!!!

Mihaela 21+ cu Andra
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput