Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
deeapui spune:
Sunt zombie..azi-noapte l-au sunat pe sotz de la servici ca erau ceva probleme, si de la ora 4.30 la 6 am stat cu ochii pe pereti. ca urmare m-am trezit la 8, cand eu trebuia sa fiu deja la servici, iar acum imi luai un capuccino ca nu mai pot. Mai am si niste traduceri de facut pe aici, si nu ma pot concentra deloc la ele. 
Revin.
Deea
13+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
bubu05 spune:
Neata si de la noi!

Simo27, La Multi Ani, multa sanatate si numai bucurii alaturi de familia ta!
Zoze, felicitari pt. miscaret!
Kya, felicitari pt. TT!
Deea, felicitari pt. analize!
Noi ne pregatim sa mergem pana in Real, sa vedem ce-i de capul lui, adica sa mai cheltuim niste bani ![]()
Oana
16+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Nicoleta spune:
LA MULTI ANI! SIMO28. Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de ai tai, sa rezolvati repede problemele copilului celui mare.
La Brasov e o zi mohorata, poate se pregateste de o ninsoare... Eu sunt ok, bebe devine din ce in ce mai zdravan, o simt de la loviturile aplicate, copilul mare e la gradi, si imediat intram in week-end!!!
Sa aveti zile frumoasa, fara ploaie!
Nicoleta
17 plus
si Stefan (27.01.2003)
deeapui spune:
Ha.Ha..nici daca ma vorbeam cu Zoze si nu faceam amandoua noapte alba...solidarietate, nu gluma!! ![]()
Si Zoze, draga de ea, cum vine ea si ne mai scrie un mesaj frumos si colorat, desi e moarta de somn!!! Multi
si somn usor..macar tu sa dormi, ca eu..nu poci!!
.
RalucaS, promit sa am mare grija de randunica shefa..mai ales ca noi ne stim de cativa ani buni, am vazut-o si miresica..si ce mumushica a mai fost!!!
Naty, tare mi-e mila de funduletzul ala al tau..of of..lasa ca e pentru o cauza buna.
LA MULTI ANI si eu pentru Simo! Si pupici multi pt David.
Mihutza, deci si la voi tot ca tati a iesit pana la urma..sa vedem la noi cum o fi..nu m-as supara sa fie ca el ![]()
Multumesc tuturor fetelor pt felicitari si incurajari...incep sa-mi revin si sa-mi treaca gandurile negre.
Sper ca n-am uitat pe nimeni, dar azi am circumstante atenuante ![]()
Pupici. Ma mai duc la o gura de capucino. ![]()
Deea
bubu05 spune:
Am mai adaugat si noi o saptamana 
Week-endul o veni, dar nu si pt. mine
, lucrez si sambata si duminica, dar termin repede, de la 7-13. Mai nasol e ca ma scol la 5 dimineata si nu suport, frate 
La noi e soare, cu putini dintisori, e placut, dar parca vreau si eu zapada!
Oana
17+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
kitzy spune:
La noi e innorat, dar n-a zis azi nici ploi nici ninsori. Si cum ieri mi-am spalat geamurile, bineinteles ca a venit ploaia, ca altfel nu se putea, noroc ca nu le-a stropit. Cred ca o data n-a fost sa-mi spal geamurile si in 2-3 zile sa vina ploaia. Mama zicea vara trecuta sa mai trag o spalatura ca poate vine ploaia sa ne racoreasca![]()
17+ cu posibil 
Kya spune:
Buna dimineata!
SIMO LA FOARTE MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi, si sa ai parte de ce e mai bun! 
Naty of biata de tine cu atatea intepaturi... poate scapi si te muta la supozitoare mai pasnice.
Zoze ai vazut ca te-a primit dr, si inca cu bratele deschise! felicitari pentru bebe jucaus!
bubu la multe "saptamani"
si voua. Imi pare rau ca nu o sa ai week-end. Eu le astept ca pe aer! Cred ca te termina si trezitul ala asa de devreme. Brrrr.... Nu poti sa-ti ceri reducerea programului de lucru?
Kitzy eu asa sunt cu masina. Cum o spal, cum vine ploaia. Zilele trecute a fost mai rau ca a fost si mocirla aia pe jos... asa ca nici nu zici ca a fost spalata 
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
'Neata!!!
Uraaaaa, s-a inveselit Ela!!! Are medic nou-nout
! Sa fiti sanatosi, si sa ti se oprit experientele nasoale! Multumim, Deea, stiam eu ca e pe maine bune! Ai grija si de tine, lasa gandurile alea negre, roag-o pe Sovi sa iti spuna locul unde se gasesc lentile roz
!
O fi trecut Rox prin urbea mea? Tinem pumnii!
Simo, La Multi Anisori!!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de copilutzii tai!!! Petrecere frumoasa azi!
Naty, schimbi volumul de povesti azi
?
Va pupa pe toate Olga-cea-oficial-intrata-azi-in-a-6-a-luna-de-sarcina 
Olga
24+ cu
Ioana
deeapui spune:
Bubu, Olgutzica, felicitari pt noile adaugari de saptamani!!
Nu stiu daca vb in plus sau daca voi stiati deja, dar am vazut ca Bujo(care e la lista de prietene dragi) e gravidutza in 5sapt...super, nu?
Deea
mami_papatot spune:
neata randunici, toata noaptea m-am foit de numa si asta multumita , gratie si datorita lui sovi si adriutei care m-au zapacit de cap cu paturicile lor cu petice si dormitoarele lor frumoase de pe site-uri evident americane de unde sa ma coste pe mine toti banii din lume sa pot sa aduc un patut caleasca ... ca nu v-am zis ... ma uit eu la caleasca aia, si in poza trimisa de adriuta, scria vreo 300$ ... si zic, ce bai, la banu meu n-aduc eu o caleasca de 300 da dolari dan america ... ha, ma face pe mine, cat o putea sa fie transportu'? si cand dau a si anume privi mai bine, ai ghicit, 300 da dolari era asternutul...caleasca era doar 4555 da dolari ... h0 h0 h0 Merry Christmas every one! 
Asa ca atunci cand nu numaram peticele de pe paturicile mai sus mentionate, am visat ceva superb, pana la un punct ... trebuia sa ma intalnesc cu cineva la Universitate sa mergem sa vedem Interul pentru un eveniment (asta cu gandul la hotelul unde lucreaza clabucel) ... si cand ajungem acolo,vedem noi sala Ronda si ne zice nenea de acolo, dar nu vreti mai bine sa faceti nunta pe terasa? eu zic, pe care, haideti ca va arat ... si ne urcam mai fetelor in lift, ne ducem pe inter si ce sa vezi ... tot acoperisul era cumva aranjat asa in valuri, ca si cand ar fi fost niste dealuri inverzite ... si se vedea asa de frumos, nu Bucurestiul ... dealuri si munti pe care toamana se jucase cu culorile in fel si chip ... si in partea dreapta mult, mult soare, dar nu un soare din ala care sa te incinga si sa te lesine...un soare care facea ca toti copacii aia ruginii sa straluceasca in fel infinit ... mentionez ca eu eram insarcinata ... si nenea asta, cand m-a vazut cat sunt de impresionata, zice, nu vrei sa mergi acolo? si m-a luat de mana si am inceput sa alergam pe dealul ala in sus...si-mi era un pic teama sa nu alunec si sa cad pe iarba aia plina de roua...si n-am cazut ... si ne-am intors pe acoperisul interului si nenea zice, vino sa-ti arat ceva si mai frumos ...si ne-am asezat intr-un colt si m-a pus sa intind mana ... si atunci a inceput sa ninga cu niste fulgi mari si culmea ... nu erau reci ... va spun, a fost un vis minunat ...
Calucel, astept raspunsul tau pe pm ca m-ai facut tare curioasa...las ca-ti trimit eu mintenas un pm ...
lasa mai cristina, doi baieti iti trebuiau tie? pai iti dai seama? 2 vile cu piscina, 2 masini, 2 conturi babane in banca ... aveai ce munci la viata ta...asa dai pe din doua toata munculita, mai cosi 2 plapumi, 3 lenjerii si 2 servicii de masa si asta e ... ai rezolvat problema ... eu vorbesc, ca saraca mama cand a scapat de mine, zici c-a insurat, n-a maritat ...lasa ca sa vezi tu ce frumos va fi si ce frumos va avea piticul tau grija de Dariutza pufoasa si ce s-or mai mandri ei unul cu altul ... si una peste alta ce iubita si ajutata vei fi tu de amandoi
si apropo de maritat si de insurat, tata, care este un pufos dragastos, cand eram noi la masa ca oamenii asa, si papam frumos, cu spectacolul de rigoare asigurat de mine si sor-mnea , respectiv surorile sisters, eu zic, vedeti ca ma marit .... si tata , n-o sa-l uit niciodata zice...
Hai nevasta sa jucam,
Fata sa ne-o maritam,
Ferice de noi c-om da-o
Vai de capu cui o lua-o!
sovicule, mai rau e ca la mine treaba cu mancatul mult este pe linie de cutitas ... adica se vede de acus inainte intr-un mare fel ... pana acum chiar nu am mancat mult, dar de-acum ... dar de-acum s-a ispravit!
natynicule, roaga-te sa nu fie contagioasa treaba...adica mai pierde omu una alta, mai uita nde lasa masina ... da 2 copii in carrefour ... e cam treaba de bala' ( a se citi balaceanca)!
roxana, oare primesc la giulesti si gravidutze care vor naste prin alte parti? chiar si contra cost? joi merg si eu la doctor si chiar am sa-l intreb daca eliasul tine cursuri de pregatire in acest sens ... ia sa scriu pe belet sa nu uit!
reviu ca ma lungi-i si aveti ce citi!
Pupe!
mami_papatot
19+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png