Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

I'm back!
Sarutmana tuturor de incurajari si galerie!!
Raportez emotzii-cu carul,Dr.dragutza foc,facut eco si admirat BB agitat,jucaus(Deea poate confirma-pt.ca ea l-a vazut cel mai bine)-nu a putut saraca sa se uite si intre cracisorii lui de atata neastampar..Mi-a recomandat Fe cu diagnosticul de anemie secundara!A zis sa asteptam sa vedem ce zice si urocultura si mai vedem ce-i de facut.Ah..mi-a mai zis ca nastem naturaaal!!Sunt f.fericita!!
Off..mi s-a luat o piatra de pe inima!Sa nu uit sa o trec si in listuta!
Asa..acum sa va iau pe rand,pt.ca vad ca avem ceva vesti bune pe-aici!
Incep cu felicitarile pt.Cristina!!Sa va traiasca pasaricoasa 100 de ani si sa fie sanatoasa tuuun!!
De asemenea-vreau sa o felicit pe Kya pentru rezultatul TT-ului!!
Miha nu stiu de ce-dar aveam o presimtire ca despre Anca este vb.fata!
Fetelor..iertati-ma dar eu chiar nu cred ca daca furi ceva si dai pe tine(sau nu)-o sa-i apara copilasului vreo pata pe corp!!Am mai auzit,dar chiar nu pot sa cred asa ceva!
Laly am vazut pozele si nu pot decat sa te felicit!Ai fost o mireasa superba!
Pupici Olgutzei dragi!
Da Ralu-a fost prima data cand am mers la doctorita asta!Doamne ce fastacita am fooost!!
Roxana si Bubu!
Ahh..Maia..abia astept!!Si te cred-ca doar esti mamica cu experienta!eroinei noastre!
Ursuleata activeaza-ti mesajele private-pt.a-ti putea trimite parola de la mamici_randunici @yahoo.com!
Naty fara stare!Uitati-va la ea..acuma plange ca ar vrea la innot si gym!!Maaai..Treci in pat!!Pupici chiriasei!
Ah..Uitasem sa va zic despre..defrisat!!Doamne..emoticonul care se da cu capul de perete nu-mi e suficieeent!!Groaznic!!Nu vedeam nimic,nu am putut folosi oglinda pt.ca aveam nevoie de mana aia sa tin de..altceva..Ce sa mai..numai merge fara ajutor profesionist!Un fiasco total!!
V-am si..m-am carat!!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

I'm back too..putzin mai tarziu ce-i drept, ca am avut de culcat una bucata de pui cret..
Deci..am avut grja de Zoze, care era saraca cu sufletul la gura de emotii, incepusera sa-i tiuie si urechile la un moment dat de atatea emotii .
Eu sunt ok, oricum nu ma dusesem decat sa vada analizele (care sunt ft bune ) si sa-mi spuna cand sa fac morofologicul..peste 3 sapt.
Zoze a noastra are un bebic taarreee nazdravan, l-am vazut cum nu statea locului deloc, tot facea ceva cu manutzele pe acolo..dragul de el..
In concluzie, totul e bine si frumos...urmatoarea vizita tot impreuna, dupa morfologicul meu.
Acum va las si fug la nani. Noapte buna randunici si bebelici.

Deea13+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Aaaa.uitasem..mega felicitari pt Cristina!!!
Eu sunt ft nehotarata..azi vreau baiat, maine fata...Doamne, cred ca ma urc pe peretei inca 3 sapt!!!

Deea13+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deea, multumim ca ai avut grija de sefa noastra, iti doresc si tie de pe acum mult succes peste 3 saptamani!

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Nu mai pot de somn va pupic randunele si noapte buna!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 23+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

fetelor eu sunt tare naca. Mi-a iesit la analize infectie acuta cu toxoplasmoza. Mai e vreuna dintre voi in situatia asta? Ce-am citit pe net despre asta pur si simplu ma ingrozeste.
Am primit tratament cu rovamicina.

Nu am citit nimic la subiect ca abia de o ora am ajuns acasa. Sunt franta, abia astept sa ma intind un pic.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

BUna seara , sau buna dimineatza mai bine.
offfff citesc de 1h juma , am ochii flenduri.....si ca sa nu imi ia 5 ore sa scriu punctual am sa fiu fffff scurta si rezervata cu scuzele de rigoare.

La sv de 2 zile nu am net( noroc ca am apucat sa va scriu ce am visat), si imi pare rau ca nu am cotribuit la terminarea capitolului precedent( care a fost Horror), as fi facut-o cu placere, cu poezii, cintece, bancuri si povesti( v-as fi povestit cum m-am curentat io cind m-a nascut mama) si acasa ....net.... mi-e lehamite si........ am stat la palavre cu rindunoiu,punem tara la cale..............

LA MULTI ANI CU FERICIRE PENTRU SIMO27, care de azi cred ca se numeste SIMO28( bine zic?)

Felicitam una bucata pentru Fratele puiului meu de melodii

Cristina felicitari ( pereche perfecta),sa-ti traisca sanatoasa si sa te bucuri si de ea ca si de baietel.

Ela ma bucur ca ai gasit doctor ,si pt rezultatele bune .

Deea imi retraj bitele de pe spinarea ta atunci cind ai certat-o pe Ela , ca a acu te

Roxana sunt frumoase ambele nume( mie imi place Radu f mult)

Naty mi se pare ca nu prea stai astimparata.

Laly Happy endul tau a fost fericit pana la urma

Dana , naspa cu fumul de tigara povestit

Simonetta, stii ca orice bine il savurezi daca treci printr-un stres micut?Hai ca va fi bine

Incerc sa pun pe mailul nostru cateva poze ( promise de altfel) cu burticosul meu , care din cauza de bluza nu se prea vede,
In we am musafiri , deci n-o sa fiu(desi nu cred ca imi simtitzi lipsa),
MAi aveam in minte cate ceva , dar .......avind in vedere ora la care scriu ,cat am citit si mintea ingusta ,

Asa ca pup io Clau, Mami,MihUtz, Irina,BUbu,SIMO( se va face bine David), Ralucile,Cory, Ririan ,Adriutza,Olga, Kya(frumoase poze),Undergrren,Maia,Gaghi( pe care o uitasem in listutza pentru felicitari si urari de bun venit in clubul Mamicilor de Coaie), Ali( care lispeste destul de mult), Delphin (care e Fudula-n tara natala), si daca mi-a scapat vreo una ......si

oricum va pupesc pe toate

Giani 24+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Io mi-s la ca de obicei!

Multumesc Maia, Zozela, Deeapui, Giani! !

Simo - LA MULTI ANI!!! (Giani, vezi ca ma iau dupa tine, sper ca nu facem iar vreo incurcatura cu zilele de nastere )

Zozela - ma bucur ca ai gasit medic! Sa dea Dumnezeu sa fie alegerea perfecta!

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Somleac - ce sa zic, sfatul meu e sa repeti analizele pentru toxoplasmoza la un alt laborator! Se mai intampla si greseli. Si la mine in prima sarcina mi-a iesit inf.cu toxoplasma, iar cand am repetat analizele la un alt laborator, mai bun, mi-a iesit atat IgG cat su IgM negative. Oricum Rovamicina e permisa in sarcina, dar intr-adevar, efectele toxoplasmozei nu sunt dintre cele mai usoare pentru fat, insa sunt destule cazuri cand fatul nu a fost afectat de boala mamei din timpul sarcinii. Sanatate!

Mami 18+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, SIMO27! SA FII FERICITA!
Va pup pe toate si sa stiti ca sunt cu ochii pe voi dar am o stare mai ciudata zilele astea si nu prea am chef de scris. Promit sa revin in forta cat de curand.

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 20+Luca

Mergi la inceput