Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana Claudia spune:
Naty si Sovi - cred ca v-am lasat in ceata cu testul meu de efort
. Nu mi-am dat seama sa fiu mai explicita. SO: kinetoterapeuta cu care am facut gym prenatal si in sarcina trecuta la Giulesti da gravidutelor un test de efort (mult spus, poate); adica: 5 minute de bici, 5 minute de steper si ceva genuflexiuni. Dupa care ia pulsul si verifica practic cam cat de tare obosesti....nici nu stiu cum sa explic
Iar de luni incep cursul propriu zis, curs care mie mi-a prins extrem de bine sarcina trecuta, mai mult pentru psihic decat pentru fizic. Te intalnesti cu multe gravi si te mai relaxezi vorbind cu ele, pe langa gimnastica asistata iar mai apoi exercitii de respiratii si de impins (un fel de Lamaze). Si nu e scump deloc. 
Roxana
26 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
natynic spune:
cred...asa as fi vrut si eu gym sau mai ales inot...da' nu se mai poa'...

naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
CristinaGoji spune:
Naty - sigur nu voi regreta mai tarziu, doar ca sper sa am suficienta putere la inceput. Mersi de aprecieri! 
Si mie in sarcina trecuta mi s-a facut un test de efort (EKG inainte si dupa genoflexiuni), ca aveam foarte multe palpitatii (aproape intruna), ca sa vada daca nu e periculos sa nasc natural.
Mami
18+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Maia37 spune:
Olgutza sunteti un cuplu frumos si va potriviti foarte bine,multa fericire si intelegere!
Nicoleta sa-ti traiasca baietii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Mihutza11 si GianiDUn La multi ani cu intarziere dragele mele dar din motive tehnice nu am putut trimite in timp util felicitarile.
ClauclauTie ti se umfla picioarele?Mie mi se pun carcei la pulpe si talpi noapte de-mi vine sa urlu
si d-ra mi-a spus ca ar fi din cauza ca mi se umfla picioarele.Tu ai observat vreo ameliorare?
adriuta bravo oamenilor descurcareti
si sa va bucurati de basinett.
naty exact asta gandeam si eu cind ti-am scris deoarece nu-i momentul sa faci experiente.Dupa ce se naste bebita e ok.Ai grija si menajeaza-te chiar daca repet ce au spus si celelalte randunele iti mai spun si eu caci raspunsul meu vine cam tarziu.
zoze Sa vedeti fetelor la anul ce frumos va fi de Craciun cu bebitii in brate admirand bradutul si luminitele din brad!Vor fi sarbatorile si mai frumoase caci copii dau alt sens vietii unui cuplu
Nicol ma bucur pentru tine si de linistea de care vei avea parte de acum inainte
Simo27 Tot raul spre bine draga mea,important este ca stii ce are puisorul tau si o sa va descurcati voi caci D-zeu e mare si ne apara pe toti.
Somleac nu e prea bine sa te fortezi asa,cauta o rezolvare caci trebuie sa aduci pe lume bb-ul sanatos
corysper ca ai depasit cu bine amniocenteza si sigur e asa.Inima sus ca bb-ul tau e asa cum simti tu,sanatos.
roxdox da sunt vergeturi si se spune ca acum trebuie actionat cu o crema buna caci au sorti de vindecare.
Pidana e intr-adevar stresanta problema ta dar trebuie gasita o cale de rezolvare sa fie bine pentru toti si mai ales pe primul loc pentru bb-ul tau.
gaghifelicitari pentru baietelul tau voinic!
mami multi pupici si voua
.Mie chiar mi-au dat lacrimile draga mea.Foarte frumos si trist in acelasi timp.Trebuie sa ne bucuram de copii cat sunt langa noi caci timpul trece asa repede...Eu cand ma uit la fetita mea ca-i cat mine la inaltime mi se umple inima de fericire dar acum asteptand si pe bb2 ma simt implinita pe deplin.
RalucaSs-ar putea sa-i creasca parul la bebic
sau daca nu fii atenta la ce mananci.
ali76stai linistita ca am auzit de multe cazuri asemanatoare iar copilul tau nu are nimic ai sa vezi ca-i bine.
clauclau aceeasi durere sub sani am avut-o azi si eu.Chin fetelor...
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
23+ cu
Vlad Andrei
ursuleata spune:
Vreau si eu adresa de mail comuna, va rog frumos.
16+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Kya spune:
UFFFF, gata, am scapat si de piatra TT!!
Mi-am luat rezultatele si sunt foarte bune

Cel putin asta zice ochiul meu neavizat, avand in vedere ca toate 3 valorile se incadreaza in limitele normale. Acum urmeaza sa-l mai dau la interpretare, si gata.
Dar e OK! Slava Domnului, ca tremuram putintel asa...
Acum plec in sfarsit acasa dupa o zi luuuuunga. Bine ca e vineri miine si s-a terminat si saptamana asta!
la randunici!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Maia37 spune:
Cristina felicitari pentru fetita!Sa va traiasca si sa va bucure puisorii!

Mihaela, mamica Andreei
13+ si
23+ cu
Vlad Andrei
RalucasS spune:
quote:
Originally posted by ursuleata
Vreau si eu adresa de mail comuna, va rog frumos.
activeaza-ti PM ca sa iti trimitem un mesaj cu adresa si parola
22+
Lucas
Roxana Claudia spune:
Kya - felicitari pt rezultat! E bine sa stai cu sufletul impacat..
Naty - uite..nu vreau sa te pun pe ganduri, mai ales ca tu trebuie sa stai cumintica in pat, dar sarcina trecuta am fost cu o tipa in grupa care avea cerclaj si venea la gym la indicatia medicului. Nu stiu cat de grava era situatia la ea...nu stiu cum e la tine, dar ea venea si probleme n-au fost toata sarcina.
Roxana
26 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)